olay çok basit bi süre önce aac lc diye bi kodek keşfettim bu kodeği apple kullanıyor arayış içine girdim ve converter ini buldum denemek için cd den kopyaladığım yani orjinal flac olduğuna emin olduğum bi parçayı aac lc ye çevirdim sonra aac lc dosyasını flac formatına çevirdim yani aac lc ye sıkıştırılmış dosyayı tekrar flac yaptım ve sonuç çok şaşırtıcı oldu FakinTheFunk adlı fake flac yakalamaya yarayan bu program bu dosyanın orjinal flac olduğunu sandı ki spektrumunada bakınca orjinalden bir farkı yok İşin özü flac kalitesinde 3 te 1 boyutunda bi aac lc formatımız var aklınıza takılan soru olursa çekinmeyin resimlerde gördüğünüz spektrumları kodladım yönlendirme olmaması için hangi kod gerçek hangisi aac lc den çevirilmiş tahminlerinizi bekliyorum 04 Zaman vzöd 04 Zaman bdcü bahsettiğim flac dosyaları converter ve FakinTheFunk linki burda flac dosyaları kodlu google docs dhflac aac kıyas.zip https://drive.google.com/file/d/1USHLQFQzmvi1kw2Ts-6XE_wt8Q8Ffh0K/view?usp=share_link< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neydiyon -- 25 Şubat 2023; 10:10:46 > |
Bildirim