Şimdi Ara

flac formatında müzik varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu günlerde sıkça rastladığım bir terim flac... araştırdım meğer müzik formatıymış.müzik kalitesi 800kpbs miş. mp3 yanına bile yaklaşamıyomuş bende mp3 ile flac uzantılı müziği karşılaştırmak içn herhangi bir şarkının flac uzantısını arıyorum nerden bulabilirim?

teşekkürler

• Eğer mükemmel bi ses sisteminiz varsa o zaman flac'ların tadını alabiliyorsunuz. Her kolondan farklı enstrümanların mükemmel sesini duymak gerçekten çok farklı oluyor.
  • okadar mkemmil bi ses sistemim yok ama kısa zamanda 3d surround kalitesinde mp4 almayı düşnüyorum
  • Artık tüm albümler mp3 formatının yanısıra flac formatında da verilmeye başladı.10 şarkılık bir albümde şarkılar 320kpbs ise albümün boyutu genelde 70-80 mb civarı iken flac olan albümlerde 300-400 mb oluyor.Tabi şarkıların dakikasına göre değişir boyutu.Ama genel oran böyle.Bende artık tüm albümleri flac olarak arşivliyorum.Gerçekten çok kalitelises veriyor 5+1 sistemde.
  • Hocam bir de DTS uzantılı dosyalar var onlara da bakmakta fayda var.
    FLAC 'in bir üstü , bitrate ortalama 1200 civarı oluyor.
  • Aştılar artık iyice olayı...

Taş plaklardan mı dinlesek ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    >>> OGG Mİ MP3 MÜ? <<<
    20 yıl önce açıldı
    FLAC MÜZİK İNDİRMEK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz önce flac kreator-hordes of chaos indirdim.bakacam şimdi kaliteye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madeofhate -- 29 Mayıs 2009; 13:57:27 >
  • benim hdd müsade etmez öyle şeyler arşivlemeye320 kbps ile devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

benim hdd müsade etmez öyle şeyler arşivlemeye320 kbps ile devam

320kpbs mi bu dediğiniz formatta bir şarkı yaklaşık 30mb falan, sanırım 128kpbs demek istediniz
  • birşey farkettim.onboard ses kartınız varsa indirmeyin.320 kpbs den farkı yok.320 kpbs ye devam.
  • Eğe iPod kullanıcısıysanız Flac işinize yaramaz.O yüzden Alac formatında şarkılara bakmalısınız.Alac'da Apple'ın kayıpsız formatı oluyor.Açılımıda Apple Lossless Audio Codec.

Arşivinizi olabildiğince ALAC yada FLAC tutmaya bakın. mp3'e ALAC yada FLAC'dan kendiniz çevirin çok daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 31 Mayıs 2009; 12:35:53 >
  • çift sesi esas alırsak .wave formatı daha kalitelidir .flac'a göre veya apple lossless'ına göre
    çevresel sesi esas alırsak sacd ve dts ''master hd audio'' büyük fark yaratır..
  • Flac konusunu es gecmeyelım gercekten ıyı bır format ve elımızden geldıgınce flac formatlı album,parca vs.. ekliyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madeofhate

birşey farkettim.onboard ses kartınız varsa indirmeyin.320 kpbs den farkı yok.320 kpbs ye devam.

Benzeri düşünüyordum geçenlerde, ama ömürboyu aynı bilgisayar, aynı ses kartı ve sistemini kullanacağınızı düşünüyorsanız tekrar düşünün.

Daha iyi, sesteki nüansları verebilen bir sisteme geçince elinizdeki arşive bakıp neden Flac (ya da diğer kayıpsızlar) tutmadım arşivi diye ağlarsınız.

İyi ses sizin için önemliyse kayıpsız çalışın. 1TB external diskler 200TL altına indi bile. ADSL de boş durmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

http://www.archive.org/download/Jesi_Demo/Demo_-_02_-_Corporate_Dirty_Work.flac

bunu dinlemeyin bu ne ya
  • FLAC arşivim geniştir ama asıl olay DTS 5.1 albümlerde bitiyor. Resmen kulaklarınız bayram ediyor DTS 5.1 albümler ile. Ama bir albüm yaklaşık 500-600 MB falan oluyor genelde ama buna değer tabi ses sisteminizde iyi olmalı.

Bu arada DTS 5.1 albümleri bulabileceğimiz biryerler varmı nette ? (araştırmadım açıkcası)
  • Ben de yanlışlıkla AC/DC'nin Discografi'sini flac formatında indirmişim.Hangi playerla oynatılıyor .flac?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Ben de yanlışlıkla AC/DC'nin Discografi'sini flac formatında indirmişim.Hangi playerla oynatılıyor .flac?

JetAudio,Winamp,foobar2000
  • Bu da müziğin Blu-Ray'i oluyor herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.