İphone 13 vs xiaomi 13
256gb versiyonlarının fiyatları çok yakın
O yüzden böyle bi kıyasa ihtiyaç duydum
Sizce hangisi daha mantıklı
Lütfen şu daha mantıklı diyip geçmeyin enaz bi gerekçe yazın
Yorumlarınızı bekliyorum
İlk gerekçeyi ben yazayım
Xiaomi 13 çünkü android bluetooth kayıpsız ses aktarımında çok çok ilerde ldac olsun aptx olsun lhdc olsun
İphone kayıplı aac den öte gidemedi
Bluetooth da kayıpsız ses olmaz diyip cahil muhabbetine çevirmeyin
Saygılar
olay çok basit
bi süre önce aac lc diye bi kodek keşfettim
bu kodeği apple kullanıyor
arayış içine girdim ve converter ini buldum
denemek için cd den kopyaladığım yani orjinal flac olduğuna emin olduğum bi parçayı
aac lc ye çevirdim sonra aac lc dosyasını flac formatına çevirdim
yani aac lc ye sıkıştırılmış dosyayı tekrar flac yaptım ve
sonuç çok şaşırtıcı oldu
FakinTheFunk adlı fake flac yakalamaya yarayan bu program bu dosyanın orjinal flac olduğunu sandı
ki spektrumunada bakınca orjinalden bir farkı yok
İşin özü flac kalitesinde 3 te 1 boyutunda bi aac lc formatımız var
aklınıza takılan soru olursa çekinmeyin
resimlerde gördüğünüz spektrumları kodladım yönlendirme olmaması için
hangi kod gerçek hangisi aac lc den çevirilmiş tahminlerinizi bekliyorum
04 Zaman vzöd
04 Zaman bdcü
bahsettiğim flac dosyaları converter ve FakinTheFunk linki burda
flac dosyaları kodlu
Merhaba arkadaşlar uzun süredir inceleme yazısı yazmıyorum hatalarım olursa şimdiden affola
-kısaca aptx düşük gecikme ve 16 bit 44.1 khz kayıpsız ses aktarımı sağlar 24 bit ses aktarımı sağlayan aptx hd ve ldac gibi formatlarda var ama bu cihazda sadece aptx ve aptxLL (bl5.0 düşük gecikmeli) formatlar mevcut extra olarak aac ve sbc yide destekliyor
-aac iPhone kullanıcıları için önemli bi detay çünkü iphone aptx formatları desteklemiyor
- ses geliştirmelerinin çoğuna sahip fotoğraflarda mevcut
- 3 ledli batarya seviye göstergesi mevcut
- üzerinde görüşmeler için kaliteli bir mikrofon mevcut
bunun kötü yanı ise mikrofonlu bi kulaklık taksanız bile görmüyor kulaklığın üzerindeki durdur başlat ses aç kıs tuşlarını da görmüyor
kısaca üzerindeki 3.5 mm bağlantı 3 pinli olduğu için 4 pinli kulaklıkların mik ve tuşlarını kullanamıyorsunuz
görüşme yapmak için cihazı mandalıyla yakanıza tutturmanız gerek diger aptx adaptörlerde durum ne bilmiyorum ama benim eksikliğini hissettiğim bi konu şahsen
-_- Ses kalitesine gelirsek
-elimde 32 ohm luk 1more 1025 kulaklık var kulaklığa ilettiği güç olarak gerçekten tatmin edici özellikle pop ayarında bassları tok ve doyurucu
abartmış olmiyim yinede ama kulaklığı telefona bağlandığımda aldığım keyifi 2 üst seviyeye çıkardı
-bu deneyimleri 16 bit flac parçalar ile elde ettim (tidal deezer hifi)
-spotify yt müzik deezer premium fizy muud 320kbps mp3 256 kbps aac gibi platformlarda tam performans vermeyecektir
-cünkü aptx in amacı ı 16bit kayıpsız seslerdir
-yanlış anlaşılmasın bu cihazı aldım illa flac mı dinlemeliyim hayır diğer platformlarda dinlediğiniz müzik keyfinizide etkileyecek yazılımsal ses iyileştirmeleri mevcut
-Cod mobile da 3d eq modu seçili iken cevresel sesleri daha detaylı duyuyorsunuz pubg oynamıyorum onda nasıl bi etkisi var bilmiyorum
Sonuca bağlarsam
200 lira bandında satılan bi adaptör 500 1000 1500 liralara satılan abileri dahili dac amfiye sahip yüksek ohm lu kulaklara tam güç sağlayabilen adaptörlerde var fiio nun btr serileri gibi
ama ben günlük kullanıcıyım aldığım kulaklıklar ya 16 ya 32 ohm diyen biri olarak bu adaptörü satın aldım
mikrofon olayı can sıksada müzik dinleme amacıma fazlasıyla hizmet ediyor
3d pop jazz classic eq modları gercekten sesin rengini değiştiren güzel detaylar
bu arada güç tuşuna iki kere basarak aralarında geçiş yapılabiliyor
satın aldığım site
https://www.baseusofficial.co.uk/shop/baseus-ba03-immersive-virtual-3d-wireless-audio-receiver/
SONY Xperia™ Z3 Compact D5803 LOLİPOP ROOT YÖNTEMİ
|
Xperia Sp 4.3 Türkiye stok rom ftf
|
xperia j muadil telefon ?
|
AtoMic GB 8.0 RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ
|
.
|
sennheiser mx 460
|
APPLE® İPHONE™ 8 PLUS ROSEGOLD |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 554
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 5.497 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar