Şimdi Ara

xperia j muadil telefon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda yaşanan bir olayın kayda geçilmesi için buraya aktarmak ve haklarımızı yedirmemek için herkesi uyarmak istiyorum !!!!

sony yetkili servisi firmalar ellerindeki arızalı telefonların arızasını gideremediklerinde

xperia arc - arc s - neo - neo v - ray - pro - play - sola modellerinin muadil i olarak sıfır kutulu xperia J göndermekteler

xperia j bu telefonların hiçbirinin muadili olamaz

bunun kanıtı olarak listelediğim ürünlerin içinde en düşük özelliklere sahip

xperia neo v ile xperia j arasındaki farklılıkları belirtmek istiyorum

neo v özellikleri

xperia J özellikleri

(özellikleri aldığım kaynak site ayrıntılı özelliklere yer verdiği için gsmarena dır)

karşılaştırma xperia neo v sonrasında xperia j şeklinde olacaktır

site karşılaştırma linki
    neo v ile xperia j karşılaştırması

ilk olarak bi telefonu satın alırken dikkat ettğimiz ilk özellik yani kamera ile başlayalım

xperia neo v xperia j

fotoğraf boyutu 5mp - 5mp

video kayıt çözünürlüğü 720p HD - VGA (16:9 video kaydı YAPAMIYOR sadece 4:3 video kaydı var)

cep telefonunu ile sık sık video çeken biri olarak bu eksiklik beni hiçmemnun etmiyor vga video kaydı mı kalmış anlamadım hangi devirde yaşıyolar

ikinci olarak fotoğrafı video yu çektik tv ye aktarıcaz nasıl aktarıcaz

HDMI var - yok

DLNA var - var

oyun uygulama kaldırabilme açısından karşılaştırma

işlemci modeli Qualcomm MSM8255 Qualcomm MSM7227A

görüntü arabirimi Adreno 205 Adreno 200

bu farklar dikkate alındığında neo v nin satış fiyatı 750 lira olduğu zamanları düşünürsek xperia j bu özelliklerle fiyatı 600 liranın üstüne çıkamaz ama nasılsa şuanki piyasa fiyatı 699 lira oda bi başka tuhaflık

diğer modellerle kıyaslama gereği bile duymuyorum

EXMOR R SENSÖRLÜ 8MP

5mp lik exmor r siz telefonlardan çok daha iyi gece çekimi yapabilen telefonlar

arc arc-s neo ray modelleriyle kıyaslama yapmaya gerek bile yk diye düşünüyorum

sola nın mudaili olarak da xperia j gönderen zihniyete ben hiçmi hiç birşey demiyorum

sola 1 ghz çift çekirdkli cortex-a9 işlemcili telefonun yerine snapdragon tek çekirdekli eski nesil yani S1 SERİSİ işlemcili telefon versinler olcak iş değil

toparlarsak bu tarz bir olayla karşılaştığınızda kesinlikle hakkınızı yedirmeyin madem ki müdaili ürün veremiyorlar sizde fatura bedelini talep edin

elinizdeki fatura herşeyinizdir onu kaybetmeyin

ve sorununuz çözüme ulaşmazsa hiç vakit kaybetmede tüketici hakları ile ilgili masaya başvurnuzu yapın siz pes ettikçe firmalar

üste çıkmaya çalışıyor kendilerini haklı görüyorlar

XPERİA J GİRİŞ SEVİYESİ BİR TELEFONDUR LÜTFEN EKRAN BOYUTUNA ALDANIP TELEFONU KABUL ETMEYİN TÜKETİCİ HAKLARI MAHKEMESİ HAKKINIZI SÖKE SÖKE ALMANIZI SAĞLIYCAKTIR RAHAT OLUN ÜŞENMEYİN

saygılar selamlar

konuyla ilgili açılmış konulardan alıntı

Goldman34 nikli arkadaşın Teleservice Cihaz Değişimi.Daha düşük Model İle değişim verildi. isimli konuya verdiği cevap

hakem heyetine şikayeti, telefonu aldıgın yer adına yapacaksın.bende xperia arc marka cihazım ile ilgili yasal sürece başvurmuştum aldıgım yer turkcell iletişim merkezlerinden biriydi.cihaz değişimi teklifini sundular.hatta ilk önce miro verdiler.bunun dengimi bu cihaz dalgamı geçiyorsunuz vs felan istemem dedim sonra yine arayıp xperia sp verdiler.demek istediğim yasal süreç bayagı etkılı oluyor.başvurusuda gayet basit.gereken evrakları kendınız hazırlayıp verebilirsiniz.

aynı konuyu açan ve pes eden bi arkadaşın yanıtı bu arada arızalanıp servise verdiği cihaz xperia sola

divane2

xperia j Modelini aldım kullanıyorum.3-4 ay hakem hetini beklemek istemdeim miro'dan daha iyi model en azından.

burdaki yanlış hakem heyeti kararı 1 aylık bi süre içinde çıkıyo sadece karar çıktıktan sonra firma bedel iadesini yapmak istemediğinden zaman kazanma amaçlı da olabilir erteledikçe erteliyo
    aslına bakılırsa bi avukatlaberaber karar çıkmışken verilen süre dolduktan sonra vericen icraya söke söke alıcaksın çok korkak oynuyoruz bence bu tarz konular ülkemzde zaman kaybı bişey çıkmaz boşa uğraşıyosn gibi cümlelerle hevesimiz kırıldığı için halimize razı oluyoruz üç tane belgeyi kaymakamlığa götürmeye üşenmeyin arkadaşlar hakem heyeti sizi yeterince bilgilendirecektir rahat olun ;)

EKLEME: önemli bir not eklemek isiyorum teknik servisin biz üst model gönderdik diretmesi çok anlamsız.
    Son çıkanı iyidir zihniyeti mi var anlamıyorum
    örnek vermek gerekirse lumia serisinin en son çıkan yani üst modeli 520 mi?
    920 nin muadili nin 520 olması ne kadar saçmaysa
    bahsettiğim modellerin muadilinin xperia j olması o kadar saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neydiyon -- 28 Ağustos 2013; 2:01:18 >

• Haklisiniz, paylastiginiz icin tesekkurler, ayni sorunu yasayan kullanicilar icin faydali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel yazı olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia L vermeleri gerekir en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.