Şimdi Ara

En iyi beyaz tahta kalemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faber Castell kalemleri çok dandik. Hemen kuruyor, bitiyor. Yarın almam lazım. Hangi markayı önerirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Beyaz Tahta Kalemi

Beyaz tahtalar, fikirleri paylaşmak ve bilgiyi görselleştirmek için mükemmel bir araçtır. Ancak en net ve etkili iletişimi sağlamak için kaliteli bir beyaz tahta kalemine ihtiyacınız vardır. Peki en iyi beyaz tahta kalemi hangisi?

Piyasada çok sayıda beyaz tahta kalemi mevcut olsa da, hepsi aynı kalitede değildir. En iyi tahta kalemini seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli faktör vardır:

• Silinebilirlik: Tahta kaleminin mürekkebi kolayca ve tamamen silinebilmelidir. Aksi takdirde, tahtanızda kalıcı lekeler kalabilir.
    • Görünürlük: Kalemin mürekkebi, tahtanız üzerinde net ve okunaklı olmalıdır. Çok soluk veya çok koyu olmamalıdır.
    • Dayanıklılık: Kalem, düzenli kullanıma dayanacak kadar dayanıklı olmalıdır. Ucu kolayca kırılmamalı veya çatlamamalıdır.
    • Doldurulabilirlik: Doldurulabilir bir kalem, maliyet tasarrufu sağlar ve atıkları azaltır. En iyi tahta kalemi markaları genellikle doldurulabilir seçenekler sunar.

En iyi beyaz tahta kalemi yorumları, deneyimli kullanıcıların tavsiyelerine dayanarak, yukarıdaki faktörlere göre en iyi seçenekleri belirlemenize yardımcı olabilir.

İşte en iyi beyaz tahta kalemi seçeneklerinden bazıları:

• Expo Vis-à-Vis Kalıcı Tahta Kalemi: En kaliteli tahta kalemi markalarından biri olan Expo, silinebilir ve canlı renklerde mürekkebe sahip dayanıklı kalıcı kalemler sunar.
    • Bic Velocity Sıvı Tebeşir Kalemi: Doldurulabilir bir seçenek olan Bic Velocity, okunaklı ve silinebilir mürekkebiyle bilinir.
    • Sharpie Fine Point Tahta Kalemi: Keskin ucuyla detaylı yazılar ve çizimler için idealdir.
    • Staedtler Lumocolor Tahta Kalemi: Yüksek pigmentli mürekkebiyle net ve parlak yazılar sağlar.
    • Paper Mate Write-Erase Tahta Kalemi: Silinebilir mürekkebi ve rahat tutuşuyla kullanıcı dostu bir seçenektir.

Beyaz tahtanızın türüne bağlı olarak, en iyi tahta kalemi değişebilir. Bazı kalemler cam tahtalar, diğerleri porselen veya melamin tahtalar için daha uygundur. Kalem satın almadan önce uyumluluğu kontrol ettiğinizden emin olun.

En iyi beyaz tahta kalemini seçerek sunumlarınızın, beyin fırtınalarınızın ve diğer beyaz tahta çalışmalarınızın etkisini en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Edding öneriyorum.
  • Kardeşim,

Artline marka kalemleri önerebilirim. Tüplerinden de bulabilirsen; siyah, mavi, kırmızı ve yeşil almanı öneririm.
    Olmadı tüpleri kendin de doldurabilirsin. Süngerli kalemlerden değil. Uçları da sert, uzun ömürlü oluyor.

Memnun kalacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 7 Temmuz 2011; 1:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

Edding öneriyorum.

edding tabiki
    az grafiti çıkarmamıştık eskiden... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Kardeşim,

Artline marka kalemleri önerebilirim. Tüplerinden de bulabilirsen; siyah, mavi, kırmızı ve yeşil almanı öneririm. Memnun kalacaksın.

Bu konuda bir öğretmenin tavsiyesi oldukça kayda değer. Peki bütün kalemleri tekrar doldurulabilir özellikte mi yoksa bir kısmı mı öyle?

@MKepo

Edding 360 da güzel diyorlar.
  • Edding 360 tüp ile doldurulabilir, gayet kaliteli kalemdir.
  • Edding 360 XL aldım. Mürekkebini de aldım. Kullandım. Cidden çok kaliteli. Artline alacaktım ama mürekkebi yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Edding 360 XL aldım. Mürekkebini de aldım. Kullandım. Cidden çok kaliteli. Artline alacaktım ama mürekkebi yokmuş.
    Hocam mürekkep ne kadar gidiyor bu kalemlerde? 3 damla damlatın diyor 3 damla ile ne kadar yazar ki doldurmamız gerek diye düşünüyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.