Bildirim
Cüzdan Buldum Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
karakola bırak, tc kimlik numarasından adresi vardır. Telefon numarasını da bulur onlar. -
kardeş şimdi yalana gerek yok bun burdaki karokala güvenmiyorum yazık parasını alırlarsa yazık olur ondan korkuyorum -
Paraları al at cebe
Sürücü kartı ve nüfus cüzdanını emniyete teslim et cüzdanla beraber -
Başka bir emniyete git sende yoksa bulman zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ice Truck Killer
Merhaba arkadaşlar bugün bi cüzdan buldum içerisinde bi miktar para nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi var kişiye ait bi adres veya telefon numarası yok bu arkadaşa nasıl ulaşabilirim önemli bi yardım edin
Hocam hangi şehir ve adamın tam ad soyad nedir yardimci olabilirim belki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trustem.111
quote:
Merhaba arkadaşlar bugün bi cüzdan buldum içerisinde bi miktar para nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi var kişiye ait bi adres veya telefon numarası yok bu arkadaşa nasıl ulaşabilirim önemli bi yardım edin
Ankara da kardeşim pursaklar da -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: trustem.111
quote:
Ankara da kardeşim pursaklar da
Özelden ad soyad gönder bi bakayım adresini bulabilirim bir ihtimal..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Facebookta ekle
içi para dolu cüzden bulmak bu devirde? :D ben geçen gün pepsi kapağı buldum yolda , şifresi için aldım , oyun oynarken girdim , kullanılmıstır yazdı , h.yvan gibi şiy yapıyolar ya -
karakola ver kendin ulaşamadıysan... -
Enayi mali olum iste at paralari cebe
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Karakola teslim ederken tutanak tutulur.bunlar vardi icinde diye.bu kadar basit.karakolda ki memur tenezzül etmes zaten.
Kardeşim ehliyet ve kimlikte fotoğraf var.Bence Facebook,Twitter,İnstagram gibi sosyal paylaşım platformlarından ulaşmaya çalış.İsterseniz ismi ve ili PM'den verin bende bakayım Facebook vs. dir. -
Önce bir sosyal medya'dan bak eğer bulamazsan yada emin değilsen karakola git tutanak tuttur zaten cüzdandan ne kadar para ve neler çıktığı tutanağa yazılır oraya bırakırsın. -
Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için facebooktan buldum adamı teslim ettim kendisine bi süre giremedim kusura bakmayın cevap atamadım tekrardan teşekkür ederim ^^ -
Hocam bahsis verdimi :))
quote:
Orijinalden alıntı: MR. Robot
Hocam bahsis verdimi :))
yemek ısmarlamaya para vermeye kalktı ^^
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X