Başımdan ufak bir kaza geçti, tamponun sag tarafı kirildi kaput ucu çizildi azicik gercekten kaputta hasar yok. Kaskodan dosya acildi. Kaportaci tamponu ve farları takması ve kaputta az birsey rutus boyasi yapmasi gerekirken, gitmiş kaputta boya dalgalanması olur diye boydan boya macun çekmiş yetmemiş sag çamurluk ustu kaza ile alakası yokken daha öönce ki sahibinden kalan ezigi macun cekip boyuyacak. Bana resim attı tamirci cildirdim benim kaputun ucu rutus boyası ile hallolucakken dalga dalga boya olucak diye macun atıp boya atacak simdi.
Ben bu işe onay veren experi nasil sikayet edebilirim? Resmen tamirci ve experin oyununa geldim.
Çıldircam kaputun ucu çizildi diye macun atmış herif boya dalgalanmasi olur diye. Cidden yaptirimi yok mu? Kime sikayet edebilirim ben?
euro5 beyaz duman sorunu
2012 multijet 1.3 dizel punto aracım var. bir süredir beyaz duman sorunu vardı ustaya gösterdim enjektörlerden dedi 2 adet değişti. hava açıkken pek belli olmuyordu ama bugun hava kapalı yine beyaz duman gördüm. yüksek hızda olmuyor ama düşük hızlarda trafikte dur kalk yaparken görüyorum. başına gelen var mı?
motora kaynaklanmış ısıtma bujisi yardım ?
1.3 punto dizel aracım 1 hafta önce sabahları ilk çalıştırmada ısıtma bujisi arızası veriyordu. özel bir servise götürdüm bujiler değişecek denildi sonra usta sökemedi. zorlarsam kırılır motor üstü açılması lazım kabul ediyormusun diyince müdahale ettirmeden işlemi sonlardırdım.
araştırdığıma göre fiat'larda sık karşılasılan bir sorunmuş ve yine bazı ustalar kılavuz çekerek çıkarabiliyor sanayide tornacılarda motor açılmadan kaynak vs işlemlerle bu tarz bujileri sökebilen ustalar varmış tabi nette okudum.
istanbul avrupa yakası bu tarz işinin ehli usta bilen tecrübe eden var mı?
debriyajdan kaynaklı motor arıza ışığı
1 ay önce yogun trafikte dur kalk yaparken motor arıza ışığı yandı. yol üzeri bir tamircide bilgisayara baglandı debriyajdan kaynaklı denilerek arıza kodu sistemden silindi. yine yaparsa elektrikçi baksın dedi. bugün yine motor arızası yandı. hatanın debriyajdan kaynaklandığı söylemişti sorun ne olabilir? debriyajla elektrik arası bağlantısını kuramadım. fiat forumları arattım sağlıklı bilgiye ulaşamadım. araç punto dizel 1.3 multijet
|
|
|
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 707
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 12.202 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 166 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic