Şimdi Ara

&&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farklı renk ve modellerde ve boyutlarda cüzdan arayanların için doğru adrestesiniz.Ayrıca ayrıntılı şekilde fotolarını çektim ve fotolarda görüldüğü gibi cüzdanların bütün bölmeleri görülmektedir. Sorularınız olursa bana mesaj yoluyla iletebilirsiniz..Kargo alıcıya aittir.. 3 Ürün alana Şube teslim kargo ücretsizdir Ayrıca cüzdan alan arkadaşların yorumlarına profilimden ulaşabilirsiniz..

&&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+

Deri KLASİK CÜZDANLAR :22 TL (yukarıda görünen modellerdir)

http://k1308.hizliresim.com/1d/d/rdy9t.jpg

Klasik cüzdanlar : 9.90 TL (detaylı fotoğrafları aşağıda görünen modeldir.) KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR..FORUMA ÖZEL BU FİYAT AYRINTILI RESİMLERİ VE 12 TAKSİT İMKANI İLE ALMAK İSTEYENLER İÇİN sanalpazar İLAN AÇILABİLİR..(Komisyonlar fiyata yansıtılır)

HERHANGİ BİR PAZARLIK MÜMKÜN DEĞİLDİR !!! Kargo ücreti alıcıya aittir.

HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN BANA MESAJ İLE ULAŞABİLİRSİNİZ

&&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+ &&++CÜZDANCI^+DERİ CÜZDANLAR-FARKLI MODELLER İÇERİDE+^CÜZDANCI^+

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 6 Ocak 2015; 12:34:45 >

• GÜVENİLİR BİR KARDEŞİMİZDİR.
  • Merhaba,
    Memlekette sahte deri gerçek deri gibi salak saçma şeyler var.(sahteyse niye deri diyorsun.) O yüzden sormak zorundayım.
    Bu gerçek derimi?
    Model olarakta normalde kartvizit taşıma cüzdanı ama aynı anda banknot koyma yeri olan cüzdan arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Merhaba,
    Memlekette sahte deri gerçek deri gibi salak saçma şeyler var.(sahteyse niye deri diyorsun.) O yüzden sormak zorundayım.
    Bu gerçek derimi?
    Model olarakta normalde kartvizit taşıma cüzdanı ama aynı anda banknot koyma yeri olan cüzdan arıyorum.

hocam bahsettiğiniz modellerden mevcuttur. siz ne istediğinizi bana pm den detaylı olarak bildirirseniz ben yardımcı olayım size
  • Eminönü'nde satılan iki TL'lik cüzdanlara benziyo resimleri Daha Kaliteli çeker misiniz ve kartvizitli olan modelleri yayınlar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9,90 tl ye %100 deri cüzdan satılabilir.bu cüzdanın markası nedir resimde belli olmuyor
  • Elinizde bu 2 modelden hariç başka model varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Elinizde bu 2 modelden hariç başka model varmı ?

Mesaj gonderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.