Şimdi Ara

cüzi bütçe ile küçük çaplı sistem nasıl olur??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi cahillik ettim bilmeden alpin aldım. amfim de subum da alpin marka.

sub :

Tüm ALPIN Ürünleri Avrupa Standart ve Kalitesi Olan CE ( ROHS ) Belgesine Sahiptir.

*

Ürün Özellikleri :700 WATT Maximum
    4 OHM. 92 DB / W (1m)
    35-3,000 Hz.

amfim alpin 334.

size sorum maksimum 300 ytl harcayarak bunları adam edebilir miyiz?

istediklerim ise ; usbli mp3 çalarlı bir teyp, 2 tane oval ve belki bir tane tatmin edecek amfi.

• bunlardan hayır bekleme parana yazık
    anca kendini kandırırsın o subwoofer 100w rms veremez
    kaldı ki amfide de hangi entegre var acaba
    mosfet falan hiç sanmıyorum
  • ben zaten pek bişey beklemiyorum. elimde kalmasınlar bari. yoksa ben de bilirim pioneer usb'li teyp almasını jbl 1200 w sub almasını jbl amfi almasını pioneer mid bas almasını pioneer oval almasını. ama o kadar para harcayamadığım için ve acele ettiğim için bunları aldım. büyük hata ettim farkındayım. hatanın neresinden dönersem kârdır mantığıyla yapabileceğim bişey var mı onu öğrenmeye çalışıyorum
  • jbl gt4 sub 100 lira kabini 40 50 lira
    200 300 lira da amfiye ayırsaydın en azından sistemim var derdin

o alpin amfiler oldugu gibi vukaat, zaman zaman dc kacırıp hoparlörünü öpüyorlar. cok acele etmişsin ve yanlıs kararlar vermissin
    gözünde büyütme o kadar. amatör bir sistem max maliyeti 550 600 ytl
    ben zamanında parça parça aldıgımdan dolayı cok farketmedim ama sistemim var en azından
  • aldıgın malzemelerle alıcagın kalıtelı malzemeler arasında cok buyuk fıyat farkı yokkı sorsaydın almadan once yardımcı olurduk sana

Trident KF-7602 MP3 USB MMC UZAKTAN KUMANDALI
    CD,CD-R / CD- RW VE MP3 USB MMC ÇALABİLME UZAKTAN KUMANDA AŞAĞI KAYAN VE TAMAMEN AYRILABİLİR ÖN PANEL ÖN PANEL İÇİN SAKLAMA KABI ÇOK RENKLİ LCD EKRAN 4 X 25 WATT ÇIKIŞ GÜCÜ (2 VEYA 4 KOLON BAĞLANABİLME) GELİŞTİRİLMİŞ SES ÇIKIŞ ÖZELLİĞİ U SD / MMC FLASH KART GİRİŞLİ USB FLASH BELLEK KULLANMA DESTEĞİ CD SORUNUNA SON AM / FM DİJİTAL RADYO OTOMATİK CD YÜKLEME ANTİ ŞOK ÖZELLİĞİ DİJİTAL SAAT LOUDNESS LO / DX CONROL BALANCE CONTROL FADER CONROL GENİŞ LCD EKRAN RCA ÇIKIŞI FULL STEREO SYSTEM SES , BAS , TİZ AYARLARI OTOMATİK KAYIT HAFIZA TARAMA CD İÇİN TARAMA / TEKRAR 2 yıl yetkili servis garantili
    125 ytl

Pioneer TS-A6972E 400 WATT 105 ytl
    bu şekilde fiyatlar anfı almaya butcenız kalmıyo gıbı gorunuyo ama

• quote:

Orjinalden alıntı: bartu dayı

aldıgın malzemelerle alıcagın kalıtelı malzemeler arasında cok buyuk fıyat farkı yokkı sorsaydın almadan once yardımcı olurduk sana

Trident KF-7602 MP3 USB MMC UZAKTAN KUMANDALI
    CD,CD-R / CD- RW VE MP3 USB MMC ÇALABİLME UZAKTAN KUMANDA AŞAĞI KAYAN VE TAMAMEN AYRILABİLİR ÖN PANEL ÖN PANEL İÇİN SAKLAMA KABI ÇOK RENKLİ LCD EKRAN 4 X 25 WATT ÇIKIŞ GÜCÜ (2 VEYA 4 KOLON BAĞLANABİLME) GELİŞTİRİLMİŞ SES ÇIKIŞ ÖZELLİĞİ U SD / MMC FLASH KART GİRİŞLİ USB FLASH BELLEK KULLANMA DESTEĞİ CD SORUNUNA SON AM / FM DİJİTAL RADYO OTOMATİK CD YÜKLEME ANTİ ŞOK ÖZELLİĞİ DİJİTAL SAAT LOUDNESS LO / DX CONROL BALANCE CONTROL FADER CONROL GENİŞ LCD EKRAN RCA ÇIKIŞI FULL STEREO SYSTEM SES , BAS , TİZ AYARLARI OTOMATİK KAYIT HAFIZA TARAMA CD İÇİN TARAMA / TEKRAR 2 yıl yetkili servis garantili
    125 ytl

Pioneer TS-A6972E 400 WATT 105 ytl
    bu şekilde fiyatlar anfı almaya butcenız kalmıyo gıbı gorunuyo ama

bartu dayı hakketen çok cazip şeyler söyledin. senin söylediklerine harfiyen uyabilirim. fiyatlar mantıklı. bunlarla başını boşuna ağrıtacaksın diyorsan çöpe de atarım sorun değil. yeterki sıkıntı olmasın. senin söylediğin teybin sub çıkışı var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak çaplı ticaret veya ek iş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.