Şimdi Ara

CWTS Leiden Ranking , #1 Sağlık Bilimleri Üniversitesi!(Türkiye sıralaması) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SBÜ'lü arkadaştan hazzetmiyorsan neden onun konusunu uplıyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senyval S kullanıcısına yanıt
    Açtığı konu bana komik geldi çünkü okdoxoxoxl
    Benden önce VayB diye bir arkadaş uplamıştı galiba onun ardından uplamak istedim eğlencesine ,gelenek devam etsin diye :)

Çok basit ve sığ düşünüyorsun
    Önceki konulara göz atarsan sbü lüyle olan tartışmalarımıza denk gelebilirsin

• Bir de çoğu okul bu sıralamaları kendi sitesinde paylaşıyor zaten . Ege tıpa , istanbula tıpa falan bakabilirsiniz . Direkt makale sayısı üzerinden sıralamalarını paylaşmış , tabi daha detaylı incelemeler de yapılabilir ama genelde okullarda öyle yapmış yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komikmiş. Bu herkesin anlayabileceği ve mükemmel eğlenceli olayı idrak edemediğim için çok sığ ve basit düşünen birisi oldum teşekkür ederim.

• Senyval S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

Beni sbü yancısı olmakla itham ettin daha kötü bir hakaret olamazdı herhalde
    Ben de ona göre bir cevap verdim diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 15 Eylül 2024; 16:57:26 >
  • Arkeyyo A kullanıcısına yanıt

Yazdığın şeyi güncellediğin için yazıyorum ; ben başka şehirlerden dersimize hoca giriyor demiyorum . Bize bağlı istanbulda hastaneler var ve bunları kullanıyoruz . Kadromuzuda bunlar oluşturuyor diyorum ve sayısı da belli . Harbi koç tıpı kazanmışsan bunları artık algılaman gerekiyor bana aynı şeyi yüz kere tekrarlatma . Farklı bir ifadeyle ‘’dersimize başka hastanelerden hoca girmiyor’’ zaten o hastaneler bize bağlı inş anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 15 Eylül 2024; 17:8:43 >
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Anladım peki ben yökatlasa baktım, sbü kendi sitesine baktım. Tam olarak kaç tane profesör olduğuna nereden ulaşabilirim? (Sadece İstanbul)

• Arkeyyo A kullanıcısına yanıt

Sbünün istanbuldaki total profesör sayısına ulaşman için açtığım konudaki herhangi bir branştaki linke basman gerekiyor (hacettepe vs hamidiye tıp konusundaki ), sonra da fark ettiysen bazı şehirlerde de sbüye bağlı hastaneler var ama orada bir tıp fakültesi yok . Bu da gösteriyor ki bu kadrolar tıp fakültesi olan bir yere bağlı olmalı , hamidiyeye bağlı olanlar var mesela . Bunları çıkartınca hamidiye tıpın istanbuldaki total profesör sayısına ulaşmış olursun . Teorik Derse giren hoca sayısına bakman için ise ders programına bakman lazım başka türlü ulaşamazsın , pratik eğitimde ise seninle ilgilenicek hocalar hangi hastaneyi eğitim için seçtiğinle alakalı .

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Hamidiye tıp fakültesi içindeki 19 profesörden olmayan ama sana ders veren bir hocanın adını söyleyebilir misin? (Sitesinde tam olarak nerede yazdığına bakacağım)

• Yani klinik derslerde dersime giren hiçbir hoca o 19 prof içinde değil özelden atıyorum bekle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.