Şimdi Ara

cx 300 almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony nw e013 ile SENNHEISER mx 500 kullanıyorum.daha önce creative ep 630 da kullandım ama rock ve metal dinlediğimden özellikle bateri sesleri birbirinde ayırt edilememesi beni deli ediyordu.ancak mx 500 de ise tan tersine bateri sesleri çok çesitli notaları duyabileceğim kadar netti.cx300 dede bateri sesleri mx 500 deki gibi midir yoksa ep630daki gibi hayal kırıklığı yaratır mı?not:dinlediğim mp3 lerin brite değeri ne az 256 yani sesler kaliteli.

• eğer paran varsa... CX 400 ,CX 500 ,CX 95 almanı öneririm ... 180 ytl civarı falan bunlar... bunlardan cx 500 var TR de... diğer ikisi de şubat sonuna kadar TR de olucak... Sennheiser IE 4 al dicem (100-130 YTL) ama basları fazla çıkıyo ama güzel de çıkıyo hani.. .. sorun değil kısarım basları mp3 çalardan dersen de IE 4 alabilirsin... bende IE 4 var çok memnunum (ama ben hip hop rap R&B pop falan dinliyorum) ama yakında cx 400, cx 500 yada cx 95 almayı düşünüyorum...

bu bahsettiğim modellerewww.kulakligim.com dan bakabilirsin...

veyawww.elmasepeti.com ....

*bunları da yorumlara göre yazıyorum...

ep 630 ile cx 300 muadil.. yani nerdeyse hemen hemen eşit gösteriliyo... ama cx300 ün daha iyi olduğunu düşünenler de var... ama bence cx 300 alırsan mx 500 ü aratmaz gibi geliyo.. mx 500 ü kullandım uzun bi zaman.. iyi bi kulaklık sayılır... sesleri net veriyodu gerçekten ... ama cx 300 ün kullanılma yüzdesi daha fazla sanırım creative e göre.. birazdan cvplar gelir merak etme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 2 Ocak 2008; 21:12:29 >

• ie4 ün bateri seslerinin oldukça başarılı yada diğer bir değişle oldukça tok basları olduğunu duymuştum.cx300 ün baslarıda aynı karakterdemidir?Eğer öyle değilse ie4 almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danthesnake

ie4 ün bateri seslerinin oldukça başarılı yada diğer bir değişle oldukça tok basları olduğunu duymuştum.cx300 ün baslarıda aynı karakterdemidir?Eğer öyle değilse ie4 almayı düşünüyorum.
    Sen bas seslerin birbirinden ayırt edilememesi şikayet etmişsin, ie4 bas sesleri yüksek seviyede veriyor fakat ayırt edebilme dediğin farklı bir olay haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danthesnake

ie4 ün bateri seslerinin oldukça başarılı yada diğer bir değişle oldukça tok basları olduğunu duymuştum.cx300 ün baslarıda aynı karakterdemidir?Eğer öyle değilse ie4 almayı düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: danthesnake

cx300'ün basları ie4'e göre daha kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

quote:

Orjinalden alıntı: danthesnake

cx300'ün basları ie4'e göre daha kötü.

Alıntıları Göster
    Evet baslar IE 4 de yüksek ve belirgin.. ama ayırt edilme başka birşey... bana göre IE 4ün basları tizlerini yutup arka planda bırakmıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Evet baslar IE 4 de yüksek ve belirgin.. ama ayırt edilme başka birşey... bana göre IE 4ün basları tizlerini yutup arka planda bırakmıyo.

Alıntıları Göster
    katılıyorum,normalde bası fazla olan cogu kulaklık tizleri yutar ama ie4'de böyle bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

katılıyorum,normalde bası fazla olan cogu kulaklık tizleri yutar ama ie4'de böyle bir durum yok.

Alıntıları Göster
    çoğu kulaklık kaliteli olduktan sonra yüksek bas da verse tizleri yutmaz bence kolay kolay... ama belli de olmaz tabi istisnalar olabilir..
  • quote:

eğer paran varsa... CX 400 ,CX 500 ,CX 95 almanı öneririm ... 180 ytl civarı falan bunlar... bunlardan cx 500 var TR de... diğer ikisi de şubat sonuna kadar TR de olucak... Sennheiser IE 4 al dicem (100-130 YTL) ama basları fazla çıkıyo ama güzel de çıkıyo hani.. .. sorun değil kısarım basları mp3 çalardan dersen de IE 4 alabilirsin... bende IE 4 var çok memnunum (ama ben hip hop rap R&B pop falan dinliyorum) ama yakında cx 400, cx 500 yada cx 95 almayı düşünüyorum...

bu bahsettiğim modellerewww.kulakligim.com dan bakabilirsin...

veyawww.elmasepeti.com ....

*bunları da yorumlara göre yazıyorum...

ep 630 ile cx 300 muadil.. yani nerdeyse hemen hemen eşit gösteriliyo... ama cx300 ün daha iyi olduğunu düşünenler de var... ama bence cx 300 alırsan mx 500 ü aratmaz gibi geliyo.. mx 500 ü kullandım uzun bi zaman.. iyi bi kulaklık sayılır... sesleri net veriyodu gerçekten ... ama cx 300 ün kullanılma yüzdesi daha fazla sanırım creative e göre.. birazdan cvplar gelir merak etme..
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

evet hemen cevaplayayım

Cx300üm bozulduktan sonra(1 haftadır) emanet ep630 dinlemeye başladım hergün cx300ü daha çok seviyorum. Kesinlikle aynı kategoride değil. özellile midlerde ve tizlerde ep 630 çok kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: donulmezaksaminufku

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

evet hemen cevaplayayım

Cx300üm bozulduktan sonra(1 haftadır) emanet ep630 dinlemeye başladım hergün cx300ü daha çok seviyorum. Kesinlikle aynı kategoride değil. özellile midlerde ve tizlerde ep 630 çok kötü.

Alıntıları Göster
    cx400 cx500 arasında ne fark var?

• quote:

Orijinalden alıntı: KADirvz

cx400 cx500 arasında ne fark var?

Alıntıları Göster
    CX300'ü alalı 2 gün oluyor. Dinlediğimiz müzik türleri oldukça benzer. Ve ben de senin gibi bateriyi dinlemeye hasta olurum...

Benim önceki kulaklığım PMX60'tı senin diğer kulaklıklarını bilemeyeceğim ama CX300'ü bateri sesleri açısından PMX60'la karşılaştırdığımda özellikle alto tomlarda ve trampette PMX60'ın performansı çok daha başarılı. CX300 bunları biraz daha basa kaçırıyor ve biraz boğuyor gibi, pek gerçek gelmiyor açıkçası bu da. Aynı şekilde PMX60'la Hi-hat her zaman tatlı tatlı oralarda eşlik ederken CX300'te biraz maskeleniyor. Ancak bass tom ve kick doğal olarak CX300'de çok daha iyi. CX300'ün biraz fazla basa ayarlı olduğunu düşünüyorum açıkçası, ama seslerin tam oturması için de bir miktar süre geçmesi gerekiyor, o zaman belki biraz daha dengeli sesler çıkarabilir diye umut ediyorum.

Bir de şöyle bir şey var ki CX300'le PMX60'ta duyamadığım pek çok ayrıntıyı duyabiliyorum müziğin diğer bileşenlerinde özellikle bas gitarlar bambaşka, biraz da özellikle bas gitarın daha ön plana çıkmasıyla , daha doğru bir deyişle başabaş hale gelmesiyle de biraz davulun pabucunu dama atıyor gibi de olabilir. Ama yine de alto ve trampet de var olan durum bu.

Ah söylemeden geçmeyeyim ilk dinlediğinde bu ne biçim elektrogitar diyeceksin ama elektronun sesi biraz daha oturmaya başladı bugün...

CX300 alacaksan bırak davulu bas gitarı dinle sadece yeter gerçi... Bas gitarda verdiğ ses inanılmaz gerçekten çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosa -- 11 Ocak 2008; 2:12:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sosa

CX300'ü alalı 2 gün oluyor. Dinlediğimiz müzik türleri oldukça benzer. Ve ben de senin gibi bateriyi dinlemeye hasta olurum...

Benim önceki kulaklığım PMX60'tı senin diğer kulaklıklarını bilemeyeceğim ama CX300'ü bateri sesleri açısından PMX60'la karşılaştırdığımda özellikle alto tomlarda ve trampette PMX60'ın performansı çok daha başarılı. CX300 bunları biraz daha basa kaçırıyor ve biraz boğuyor gibi, pek gerçek gelmiyor açıkçası bu da. Aynı şekilde PMX60'la Hi-hat her zaman tatlı tatlı oralarda eşlik ederken CX300'te biraz maskeleniyor. Ancak bass tom ve kick doğal olarak CX300'de çok daha iyi. CX300'ün biraz fazla basa ayarlı olduğunu düşünüyorum açıkçası, ama seslerin tam oturması için de bir miktar süre geçmesi gerekiyor, o zaman belki biraz daha dengeli sesler çıkarabilir diye umut ediyorum.

Bir de şöyle bir şey var ki CX300'le PMX60'ta duyamadığım pek çok ayrıntıyı duyabiliyorum müziğin diğer bileşenlerinde özellikle bas gitarlar bambaşka, biraz da özellikle bas gitarın daha ön plana çıkmasıyla , daha doğru bir deyişle başabaş hale gelmesiyle de biraz davulun pabucunu dama atıyor gibi de olabilir. Ama yine de alto ve trampet de var olan durum bu.

Ah söylemeden geçmeyeyim ilk dinlediğinde bu ne biçim elektrogitar diyeceksin ama elektronun sesi biraz daha oturmaya başladı bugün...

CX300 alacaksan bırak davulu bas gitarı dinle sadece yeter gerçi... Bas gitarda verdiğ ses inanılmaz gerçekten çünkü...

Alıntıları Göster
    Sosa ben 1 haftalık cx 300 ü ..creative in kaliteli bi mp3 çalarında dinlemiş biri olarak... 2 günde seslerin oturmamış old.nu rahatlıkla söyleyebiliriz... bu yazdıklarını unutma bak.... ve 2-3 ay sonra yeniden karşılaştır bahsettiğin kulaklıkla 1 haftalık cx 300 ü dinlediğimde 15-20 şarkı çaldım... ama dayanamadım arkdaşa geri verdim çünkü sesi açılmadığı için tizleri kulağımı acıtmıştı ve bas yoktu... henüz çok erken zaten yorum yapmak senin için...

• quote:

Sosa ben 1 haftalık cx 300 ü ..creative in kaliteli bi mp3 çalarında dinlemiş biri olarak... 2 günde seslerin oturmamış old.nu rahatlıkla söyleyebiliriz... bu yazdıklarını unutma bak.... ve 2-3 ay sonra yeniden karşılaştır bahsettiğin kulaklıkla 1 haftalık cx 300 ü dinlediğimde 15-20 şarkı çaldım... ama dayanamadım arkdaşa geri verdim çünkü sesi açılmadığı için tizleri kulağımı acıtmıştı ve bas yoktu... henüz çok erken zaten yorum yapmak senin için...

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım. Şu anda bile oldukça memnunum ki, bir de sesler oturunca nasıl olacak görelim. Pek çok parçada Bas gitarı yeniden keşfediyorum. O zaman aynı topiği 2 ay sonra bir daha bi ziyaret edeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sosa

Hadi bakalım. Şu anda bile oldukça memnunum ki, bir de sesler oturunca nasıl olacak görelim. Pek çok parçada Bas gitarı yeniden keşfediyorum. O zaman aynı topiği 2 ay sonra bir daha bi ziyaret edeyim

Alıntıları Göster
    cx500 yerine eger getirtilebiliorsa um1 alınması daha mantıklı bence...! biraz fiyat farkı var ama :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetaMode

cx500 yerine eger getirtilebiliorsa um1 alınması daha mantıklı bence...! biraz fiyat farkı var ama :/

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende cx300 kullanıyorum kardeşimde ep 630 var
    fakat benım cx300 biraz yıprandı 1 senedir:(
    yeni kulaklık düşünüyorum

fakat ep630 alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcs

arkadaşlar bende cx300 kullanıyorum kardeşimde ep 630 var
    fakat benım cx300 biraz yıprandı 1 senedir:(
    yeni kulaklık düşünüyorum

fakat ep630 alabilirim

Alıntıları Göster
    ep 630 da gayet kaliteli bir kulaklık.. üstelik cx300'ün yarı fiyatına neredeyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

ep 630 da gayet kaliteli bir kulaklık.. üstelik cx300'ün yarı fiyatına neredeyse..

Alıntıları Göster
    gitigidiyor da oem olduğu söylenen cx300 ler var 15 ytl acaba işimi görür mü onlar alsam mı?ya da 5 ytl daha verip cx400 mü alayım ürünler oem olduğu için ucuzmuşş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

gitigidiyor da oem olduğu söylenen cx300 ler var 15 ytl acaba işimi görür mü onlar alsam mı?ya da 5 ytl daha verip cx400 mü alayım ürünler oem olduğu için ucuzmuşş.

Alıntıları Göster
    15 ytl ye cx300??? cx 400 20 ytl? Gerçek mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bountr

15 ytl ye cx300??? cx 400 20 ytl? Gerçek mi bu?

Alıntıları Göster
    Şimdi baktım da resimlerden belli oluyor. Bunlar büyük ihtimalle adi çin malı taklitler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bountr

Şimdi baktım da resimlerden belli oluyor. Bunlar büyük ihtimalle adi çin malı taklitler.

Alıntıları Göster
    Benim cx300 bugün geldi forumdaki arkadaşlara teşekkür ediyorum verdikleri bilgiler için bu kulaklık sadece tiz veriyor....
    Daha önce hpm-70 vardı sonyericssonla gelen kulaklık o bile daha iyi bas ses veriyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.