Şimdi Ara

cx 300 almalımıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Worldplayer

Benim cx300 bugün geldi forumdaki arkadaşlara teşekkür ediyorum verdikleri bilgiler için bu kulaklık sadece tiz veriyor....
    Daha önce hpm-70 vardı sonyericssonla gelen kulaklık o bile daha iyi bas ses veriyor...

1-2 ay sonra kulaklıkla ilgili görüşlerini bu konuya tekrar yaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Benim cx300 bugün geldi forumdaki arkadaşlara teşekkür ediyorum verdikleri bilgiler için bu kulaklık sadece tiz veriyor....
    Daha önce hpm-70 vardı sonyericssonla gelen kulaklık o bile daha iyi bas ses veriyor...

Kalite olarak iyi ses veriyor fakat basslar çok hafif kalmış 1-2 aya düzelirmi bilmem ama malzeme kalitesi olarak beklediğimden iyi çıktı (fotoğraflara göre).Kulağa tam oturuyor.Fakat kulak içi plastikleri fazla toz çekiyor.Asimetrik kablo olması başka bi eksi yanı.Ama genel olarak iyi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Kalite olarak iyi ses veriyor fakat basslar çok hafif kalmış 1-2 aya düzelirmi bilmem ama malzeme kalitesi olarak beklediğimden iyi çıktı (fotoğraflara göre).Kulağa tam oturuyor.Fakat kulak içi plastikleri fazla toz çekiyor.Asimetrik kablo olması başka bi eksi yanı.Ama genel olarak iyi.

Bahsettiğin bassların hafif kalması kulaklığın daha açılmadığının belirtisidir.Dediğim gibi 1-2 aya bassların açıldığını göreceksin.Herkesin sorun ettiği klasik bir olay bu Cx300'lerde.Beklemeyip ürünü satanlar ve ya gidip başka ürün alanlar var.Dediğim gibi 1-2 aya farkı göreceksin.Hatta yeni Cx300 alıp aralarında kıyaslama bile yapabilirsin farkı görmen için.

• Birdaha 80 YTL vermem ama
  • quote:

Birdaha 80 YTL vermem ama

2 ay sonra 70 YTL olur.
  • cx 300 almalısın arkadaş. sorunun cevabı kısa ve öz oldu:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.