Şimdi Ara

cx 75 512 lik MMC yi kaldırırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cx 75 telefonum var.telefonun mp3 özelliğini rahat rahat kullanmak için 512 (hatta 1 gb liği kaldıracağına inansam 1 gb lik alırım) lik hafıza kartı almak istiyorum.acaba telefonda aşırı yavaşlama olurmu?

• en fazla 512 mb lik kaldırıyor diye biliyorum ama 1 gb kil kaldırıyor diyede duydum ama işi riske atma 512 lik al
  • ben şu anda cx75 i 512 ile kullanıyorum sorun yok fotolar best de çekilirse şu anda 2600 civarı alıyor...
  • telefon şuanda bile bazı videoları çalıştırırken ekran donuyor.512 alınca bu sorun hepten ortaya çıkmayacakmı?yoksa farketmiyorm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: axn1184

telefon şuanda bile bazı videoları çalıştırırken ekran donuyor.512 alınca bu sorun hepten ortaya çıkmayacakmı?yoksa farketmiyorm?

bende donma yok ancak kullanacağın mmc nin kaliteli olması donma olayında daha önemli yani kartın büyüklüğünden çok işlevi önemli oluyor. bazı kartların ulaşım hızları diğerlerinden daha yavaş olabiliyor o zaman donma olabiliyor.
  • peki önerebileceğin bir marka varmı?en iyi performansı hangi hafıza kartından alabilrim(tabi cx 75 lere uyumlu kartlar arasından)?
  • cx75 1 gb ı kaldırıyor.ben siemens e mail atmıstım onlarda 1 gb kaldrdıgını soylemisti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: axn1184

peki önerebileceğin bir marka varmı?en iyi performansı hangi hafıza kartından alabilrim(tabi cx 75 lere uyumlu kartlar arasından)?

sandisk ve kingston..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.