Şimdi Ara

CX 75 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA Bİ FİKİR VERİN ASLINDFA BEĞENDİM AMA TELEFON NASIL KULLANANINIZ VARMI SORUNLU İŞLEVLERİ NELER BİDE MSN AÇABİLİYOMUYUZ

• bende bir alt modeli cx70 var... 2.el 120 YTL'ye aldım..
    cx75'in benimkinden farkı hafız kartı takılabilmesi ve mp3
    çalabilmesi.. sıfırları bence f/p olarak pahalı ama 2.elde
    200'e bulabilirsin garantili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 4 Nisan 2006; 15:08:44 >
  • saolun yarbayım baktım millet her yerde çok ucuzlamış sakın kaçırmayın falan diyo her şey pahalı olunca bu ucuz geliyo galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: SER/KAN

saolun yarbayım baktım millet her yerde çok ucuzlamış sakın kaçırmayın falan diyo her şey pahalı olunca bu ucuz geliyo galiba

aslında deveyuku.com'da müzik standı hediyeli 392 YTL havale ile...
    internette en ucuzu bu.. yine de çok ucuz sayılmaz...

http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=428

• ben sıfır alıp üç ay kullandım dış tan dış görünüş olarak hastaydım telefona ama bir sure sonra insanı verem ediyor kamerası 6600 dan bile kötu istedıgım bir çok programı yuklenmedi bluetooth u cok yavas arkadsatan veya pc den sarkı yukleyecem bir şarkı yarım saat te yükleniyordu6600 daise iki dakika tutmuyor ve daha neler 6600 aldım onu satıp bir kere bile olsun niye sattım demedim 6600 dan cok memnunum göruntu olarakta yani cx 75 e kıyasla goruntu ekran bbuyuklugu kullanabiliriklik herturlu programı yukle calıştır video cekimi 6600 15 saniye cx 75 bir buçuk dakikaydı ama şimdi bir programla 6600 ı sınırsız yaptım ve kendi kamerasından ve cx 75 ten cok daha kaliteli video cekiyor sonra cx 75 ın joıstıgınde kı plastık parça dusuyor garantiye yaptırdım yine
    düştü yine yaptırdım sonra sattım artı arada sırada kılıtleniyor daha ne sayayım yani karar senin tabiki ama tlefonu almadan önce başka telefonlarla karşılaştır canlı olarak görup te almadıysan haledaha tabi

6600 ı tavsiye ettiğimide düşünme tabi onun yerine alınır ama cx 75 e verbilecegın parayla daha iyi teller alabilirsin sony ericsoon veya nokia siemens tavsiye etmiyorum

• Hadi bakalım gene başlıyoruz

6630 desen anlarımda 6600 la kıyaslanmaz bu tel.
  • al abi 6630 un yanında cx 75 e tel denmez özellik açısından 6600 ben şaşalamıyorum ama ben kullandım cevremdeki arkadaş olsun akraba olsun herkeste bendeyken inçeledi herkesin kanaati 6600 cx 75 e göre kral telefon tabi özellik olarak dış dizayn olarak teller arsaında en begendiklerimden cx 75 dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackali6116 -- 7 Nisan 2006; 21:59:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben cx 75 i alırken herkes birazdajha ucuza 6600 ı gösteriyordu ben diyordumki cingenesinden bilmem ne sine kadar isiz güçsüzün bile elinde var begenmiyorum cx 75 klas telefon dedim ama içi beni yaktı dışı da sizi yakıyor herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.