Şimdi Ara

cx300 vs mx550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafam cok karışık bu kulaklıklar arasında kaldım napjam bilmiom kullananlar yardımjı olabilir mi bi aydır baırıom zati omrum curudu wala

• cx300 mx550 den coooooookk üstün...

Ama fiyat olarak da coooooooookk üstün...
  • CX 300 kulak içi, izolasyonlu yani kulaklıklığı taktığında MX500 e göre dışardaki sesler müzik dinlerken sana çok daha az gelicek bunun dışında ses kalitesi olarak MX500den çok daha üstün gerek kalite gerek performans olarak aralarında baya fark var lakin fiyat farkında böyle bir uçurum söz konusu değil MX 500 30 ytl civarı CX 300 ise ya 49ytl idi yada 49$ tam olarak hatırlıyamıyorum burda tercihini CX 300 den yana kullanman daha faydalı olacaktır fakat sorun şuki şuan Türkiyede CX 300 bulman çok zor Metan ın stoklarında yok haziranda gelecekmiş fakat yurt dışından alabilme imkanın varsa ne ala
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

CX 300 kulak içi, izolasyonlu yani kulaklıklığı taktığında MX500 e göre dışardaki sesler müzik dinlerken sana çok daha az gelicek bunun dışında ses kalitesi olarak MX500den çok daha üstün gerek kalite gerek performans olarak aralarında baya fark var lakin fiyat farkında böyle bir uçurum söz konusu değil MX 500 30 ytl civarı CX 300 ise ya 49ytl idi yada 49$ tam olarak hatırlıyamıyorum burda tercihini CX 300 den yana kullanman daha faydalı olacaktır fakat sorun şuki şuan Türkiyede CX 300 bulman çok zor Metan ın stoklarında yok haziranda gelecekmiş fakat yurt dışından alabilme imkanın varsa ne ala

saol yalnız mx550den bahsediodk sn mx500e gectin izmir fuarına fln gelir mi ajep mugladan hiç bi ses sistemi satan yerler sennheiserı tanımıo
    -sennheiser war mı
    -hö o ne biz ses sitemi satıos
    -
    (...)

-sennheiser war mı
    -çin malı satmıos biz
    -(an... tobe tobe)

-sennheiser var mı
    -minton var onu veriim
    -saol abi kolay gelsin(en asından sennheiser die bi kulaklık olduunu bilio)

bu durumlar bnm butun kulaklık arama azmimi kırmıştır sinirden gulim mi agliim mi sasırdım

• CX300 ile mx550 kıyaslanamaz bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemania

quote:

CX 300 kulak içi, izolasyonlu yani kulaklıklığı taktığında MX500 e göre dışardaki sesler müzik dinlerken sana çok daha az gelicek bunun dışında ses kalitesi olarak MX500den çok daha üstün gerek kalite gerek performans olarak aralarında baya fark var lakin fiyat farkında böyle bir uçurum söz konusu değil MX 500 30 ytl civarı CX 300 ise ya 49ytl idi yada 49$ tam olarak hatırlıyamıyorum burda tercihini CX 300 den yana kullanman daha faydalı olacaktır fakat sorun şuki şuan Türkiyede CX 300 bulman çok zor Metan ın stoklarında yok haziranda gelecekmiş fakat yurt dışından alabilme imkanın varsa ne ala

saol yalnız mx550den bahsediodk sn mx500e gectin izmir fuarına fln gelir mi ajep mugladan hiç bi ses sistemi satan yerler sennheiserı tanımıo
    -sennheiser war mı
    -
    (...)

-sennheiser war mı
    -çin malı satmıos biz
    -(an... tobe tobe)

-sennheiser var mı
    -minton var onu veriim

bu durumlar bnm butun kulaklık arama azmimi kırmıştır sinirden gulim mi agliim mi sasırdım

Bu Türkiye'nin gerçeği Böyle yaşamaya mahkumuz bu satıcı zekasıyla. En basiti Technosa'ya gidiyorduk lap top almaya, 17inc arıyorum tabii büyük ekran olsun istiyorum. Babama direk "Bak göreceksin bunlar 17inc var mı onu bile bilmiyordur" dedim, inanmamıştı. Gittik sorduk, adam "17inc üretilmiyor ki beyefendi" dedi. Ben adım gibi biliyorum bunları artık, bunlar ekran kartı ararsanız "Fx5200" "TNT2" gibi dandik ötesinden başka bir şey bilmez, mp3 player dersin adam çıkarır Minton,Premier... Siz siz olun internetten alışverişe alışın arkadaşlar, adamın saçlarını beyazlatır bu tipler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

quote:

quote:

-sennheiser war mı
    -
    (...)

-sennheiser war mı
    -çin malı satmıos biz
    -(an... tobe tobe)

-sennheiser var mı
    -minton var onu veriim

Bu Türkiye'nin gerçeği Böyle yaşamaya mahkumuz bu satıcı zekasıyla. En basiti Technosa'ya gidiyorduk lap top almaya, 17inc arıyorum tabii büyük ekran olsun istiyorum. Babama direk "Bak göreceksin bunlar 17inc var mı onu bile bilmiyordur" dedim, inanmamıştı. Gittik sorduk, adam "17inc üretilmiyor ki beyefendi" dedi. Ben adım gibi biliyorum bunları artık, bunlar ekran kartı ararsanız "Fx5200" "TNT2" gibi dandik ötesinden başka bir şey bilmez, mp3 player dersin adam çıkarır Minton,Premier... Siz siz olun internetten alışverişe alışın arkadaşlar, adamın saçlarını beyazlatır bu tipler...

evet internetten alın ama güvenemiyorsanız distribitöründen alın....

• quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

quote:

quote:

-sennheiser war mı
    -
    (...)

-sennheiser war mı
    -çin malı satmıos biz
    -(an... tobe tobe)

-sennheiser var mı
    -minton var onu veriim

Hakkaten,aynı durumla ben de çok karşılaştım,bir şey bilmeden iş yapmaya çalışan çok insan var ülkemizde malesef...

• gorkemania dostum mx500 ile 550 arasında çok fazla bir fark yok en azından ben öyle hatırlıyorum, Türkiyede elektronik bir ürün alacaksanız içinde bulunacağınız en kötü durum cebinizde paranızın olması ve alacağınız ürün hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmamanız birde satıcı fazla birşey bilmediğinizi anlarsa sarışın satıcı tarafından oldukça karlı geçeceği su götürmez bir gerçek, ben size şöyle bir örnek vereyim arkadaşımla mecidiyeköydnen pc topladık 1gb ram istedim tek parça, writer istedim eve gittik writer bozuktu ram 2 parça 256 ve biri bozuk ve ram lere dikkatli baktığımda kullanılmıl olduğunu anlamam için çok bir bilgiye sahip olmama gerek olmadığını gördüm işin özü aklımızda en ufak bir soru işareti kalana kadar alacağımız ürünü araştırmalıyız ondan sonra optimum fiyatı ve garanti seöeneğini işin içine katıcaz. Şu noktada internette alışveriş bazı durumlarda çok daha güvenilir ve karlı gözüküyor

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

CX300 ile mx550 kıyaslanamaz bile...

saol cok yardımjı oldun
  • kulaklıklar içinde CX300 en alınabilir ve ii olanı. 40 dolar sanıorum ama Türkiyede yok sanırım siparişle gelio ya da... ayrıca izolasyonu var yanlış hatırlamıosam 20 desibele kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

kulaklıklar içinde CX300 en alınabilir ve ii olanı. 40 dolar sanıorum ama Türkiyede yok sanırım siparişle gelio ya da... ayrıca izolasyonu var yanlış hatırlamıosam 20 desibele kadar

ben 10 db diye biliyorum cx300'ü o yüzden çok sağlam izolasyon yapmıyor...shure,um'lere göre...
  • CX300 ün izolasyon oranı 10db shure larda ise 30db mayısın ilk haftası elimde olucak shure e2c performansını çok merak ediyorum
  • cx300'ü hiç dinlemedim ancak genel görüşün aksine bence mx serisi çok iyi f/p sunuyorlar . Baslarda zayıflar , tizlerde de çatlamalar yapabiliyorlar ancak mid seslerde çok başarılılar , öyleki kullandığım UM1 ile bence mid seslerde mx400 rahatça yarışabilir diğer özelliklerde olmasada . Ayrıca bu seri çok da temiz sesler veriyor . Eğer tercihin çoğunlukla vokalli şarkılarsa mx serisi güzel bir tercih , bas hastası birisi ise gidip dj tipi kulaklıklar almalı . İzolasyona gerçekten ihtiyacın olan birisi bence IEM'lara yönelmeli , yani illa herkese dünyanın parası olan IEM leri önermek yanlış . CX300 ile de mx550 arasında çok ciddi farklar olacağını zannetmiyorum , tabii ki dinledim objektif yorum yapamam ama bugüne kadar sürüyle multimedya ürün denedim ve hepsinde de aynı sonuçla karşılaştım . Reklam ve güzel pazarlama taktiklerinin sonucu pek çok ürün gereğinden fazla yüceltiliyor ve de bunlara sürekli dünyanın parasını ödeyenlerde psikolojik olarak rahatlamak için kendi mallarını bolca övüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilcivil -- 23 Nisan 2006; 19:44:02 >

• haklısınıs yaff 10 db ben yanlış hatırlamışım
  • ikisinide kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. hiç bakma mx550 ye hemen metandan cx300 sipariş et.(tabi ellerinde yok o ayrı). bende ankarada oturuyorum, dediğiniz gibi bu işin içinde olup teknoloji özürlüsü çok fazla insan var. ben 16 yaşında olmama rağmen, elektronik ürünler hakkında şu ana kadar dialog kurduğum onlarca satıcıdan kat kat ii bilgiye sahibim. büyük bir şehirde, nasıl olurda bi insan yıllardır sattığı ürünler hakkında benim 10 yaşındaki kuzenimden daha bilgisiz olabilir. bu mantıkla yaşayan insanlar türkiyenin ilerlemesindeki en büyük engellerden biridir diye düşünüyorum.
    konudan biraz saptım, rahatsızlık verdiysem özür dilerim
  • arkadaslar bu cx300 den bende almayı dusunuyorum fakat malum internette hiçbiryerde yok.schneller kardes sen ankarada hiç magzalarda felan gordunmu acaba.buyuksehirde yasamdıgım için buralarda pek olmuyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schneller

ikisinide kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. hiç bakma mx550 ye hemen metandan cx300 sipariş et.(tabi ellerinde yok o ayrı). bende ankarada oturuyorum, dediğiniz gibi bu işin içinde olup teknoloji özürlüsü çok fazla insan var. ben 16 yaşında olmama rağmen, elektronik ürünler hakkında şu ana kadar dialog kurduğum onlarca satıcıdan kat kat ii bilgiye sahibim. büyük bir şehirde, nasıl olurda bi insan yıllardır sattığı ürünler hakkında benim 10 yaşındaki kuzenimden daha bilgisiz olabilir. bu mantıkla yaşayan insanlar türkiyenin ilerlemesindeki en büyük engellerden biridir diye düşünüyorum.
    konudan biraz saptım, rahatsızlık verdiysem özür dilerim

saol abi be ö.m.me cwp wermedin ama olsun

• ben hiçbi mağazada rastlayamadım. aklıma gelen bütün mağazalara gittim, büyük alışveriş merkezlerine baktım, maltepe pazarında aradım ama sennheiser ismini duyan bile az.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar bu cx300 den bende almayı dusunuyorum fakat malum internette hiçbiryerde yok.schneller kardes sen ankarada hiç magzalarda felan gordunmu acaba.buyuksehirde yasamdıgım için buralarda pek olmuyo.

@ gorkemania
    görmemişim pm'ini. şimdi cevapladım. başka sorun varsa yardımcı olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar bu cx300 den bende almayı dusunuyorum fakat malum internette hiçbiryerde yok.schneller kardes sen ankarada hiç magzalarda felan gordunmu acaba.buyuksehirde yasamdıgım için buralarda pek olmuyo.

bende ankaradayım arıyodum ama yok yurt dışından siparişle geliomuş sanırım gelirse de...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.