Şimdi Ara

Cyanogenmod 12.1 Ses Yankılanması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefona kurdum fakat yankı sorunu var,karşı taraf sesinin kendisine geri geldiğini söylüyor..Nasıl aşabiliriz bu sorunu?

• selam romdan sonra tekrar recoverdan wipeleri yapıp factori reset yaptınızmı? yapmadıysanız deneyin lutfen.bırde hangi model telefonunuz?
  • theflood kullanıcısına yanıt
    M8s kullanıyorum hocam.Romdan sonra değilde sanırım o işlemi yaptım ve işe yaramadı çünkü telefona sürekli mod kurdugum için hep bu işlemi yapıyordum normalde.Şuan stok roma döndüm tekrar.Ses yankı sorunu genel olarak varmış sanırım cm12.1 de,araştırdıgımda gürültü engellemesini kapatmanız gerekiyor diyenler olmuş fakat onu beceremedim hocam.
    Valla karşı taraf sesimi dışarı mı verdin diyor sürekli sinir bozucu durum yani

Burda bahsedilmiş.https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253053
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

M8s kullanıyorum hocam.Romdan sonra değilde sanırım o işlemi yaptım ve işe yaramadı çünkü telefona sürekli mod kurdugum için hep bu işlemi yapıyordum normalde.Şuan stok roma döndüm tekrar.Ses yankı sorunu genel olarak varmış sanırım cm12.1 de,araştırdıgımda gürültü engellemesini kapatmanız gerekiyor diyenler olmuş fakat onu beceremedim hocam.
    Valla karşı taraf sesimi dışarı mı verdin diyor sürekli sinir bozucu durum yani

Burda bahsedilmiş.https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253053

#define VOICE_CALL_SUB_MIC_VOLUME icinde coderler tarafından derleme yapılacagı konusulmakta bu model için derlemeler bitince takipçisi olucam burdan paylaşırım recorvey modda flashlarsınız sorun kalkakr insallah ortadaan birde sılıkon tarzı sert kılıf kullanıyorsanız kılıfsız bır arama yapmayı denermisin ?

birde kulaklık taktıgınızda sorun devam edıyormu etmemesı lazım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theflood -- 18 Şubat 2017; 20:20:7 >

Tekrardan kurucam hocam cm12.1 deneyince söylerim.Şu soruna çözüm bulalım ya çok teşekkürler ilgin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Tekrardan kurucam hocam cm12.1 deneyince söylerim.Şu soruna çözüm bulalım ya çok teşekkürler ilgin için

rica ederim dene bi belkı cozum olur iyi pazarlar
    hocam yok olmadı ya sinir oldum valla,dün kurdum tekrar deidklerinizi denedim.Ayrıca buildproptan gürültü engelleyiciyi kapatmak gibi bazı şeyler denedim,aslında başarılı oldum ama telefonun arkasındaki gürültü engelleyici mikrofona elini yaklaştırınca yada ufak bi hava grince çok ses çıkardıgını duydum.Anlamadım yani sonuç negatif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.