Şimdi Ara

CyberDunk - BuzzeBeater - Basketbol Sevenler Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler şimdi Bir takım kurmak istiyorum ama cyberpoints gerekli ne kadar çok üye beni refferal gösterirse Türk takımı kuracağım ve sizleri alıcam. Türk takımı gerçekten çok az genelde bot(pc kontrolünde) ve dolu lar yeni bir takım cyberpoint gerekiyor. Bunun için ltfen kayıt olun konunun başındaki link beni refferal gösterir oynamak istemiyorsanız bile destek bekliyorum. Türk takımları gerçekten az sayıda. Aktivasyon falanda istemiyor. Uğraşmadan kolayca kayıt olabilirsiniz. Lütfen :)

http://www.cyberdunk.com/?ref=153600

Destekleriniz gerçekten önemli. Bize 1000 cyberpoint gerekli ve bende 100 var 30 tane üye lazım. Takım kurulunca haber vericem...

• hadi abi kur bende gelecem.
  • 300 point var 300 de blogdan gelicek inş :) artık 400 point kaldı
  • cyberdunk daha ii bi de türkçe olsa tam süper olcalk ya buz bilemnede tek bi sg var takımımda yw
  • o takım değil :D sadece 1 oyuncu oluyoz.

buzzer ayrı bir oyun sen yanlış anladın :D
  • Şuan için bir bot takım buldum. Bulmak isteyenler biraz hızlı davransınlar yeni sezon başladı...
  • CyberDunk da draft olmak için öncelikle ülke sıralarını belirliceksiniz. Türkiyenin numarası 1 ise Türkiye 1. tercihim demektir. ABD 2 ise ABD 2. tercihim demektir yaklasik 50 ülke var ve siz hepsini tercih edin 1-50 arasi takım bulma şansınız artacaktır. ama 2 ülkeye 1 yazmayın otomatik bulamazsınız. veya hiç ellemeyin sonuçta bir takıma gireceksiniz.

3.Sezonla yeni kadrolar açıldı acele edin dolmadan girin bir takıma... (ÇABUK )
  • Dh Basketball Mania
    Cyberdunk'ta takım biz sitemizin takımı değil mi
  • sonunda draft edildim toronto wshite diye bir takıma kanadada:D
  • bende draft oldum chile de bi takıma geçen sezon ligi 2.bitirmiş:D
  • bende argentin 4. liginde oynuyorum geçen sezonda aynı takımdaydım ama bu sene fırtına gibiyiz 2. yiz bende b kaç kere macın adamı oldum ama daha calısmak lazım cok :D

Bende Bir Türk takımı kurmak istiyorum sadece türklerden olusan bir takım ilk baştada yeni oyuncuları alıcam benim karekterde hiç fena deil idmanlarla gelişiriz artık

www.cyberdunk.com?ref=91128

Desteklemek için burdan kayıt olun arkdaşlar belli bir kayıt seviyesinden sonra takım kurabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trade -- 16 Eylül 2007; 18:52:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticSoul

CyberDunk da draft olmak için öncelikle ülke sıralarını belirliceksiniz. Türkiyenin numarası 1 ise Türkiye 1. tercihim demektir. ABD 2 ise ABD 2. tercihim demektir yaklasik 50 ülke var ve siz hepsini tercih edin 1-50 arasi takım bulma şansınız artacaktır. ama 2 ülkeye 1 yazmayın otomatik bulamazsınız. veya hiç ellemeyin sonuçta bir takıma gireceksiniz.

3.Sezonla yeni kadrolar açıldı acele edin dolmadan girin bir takıma... (ÇABUK )

hatırlattığın için sağol kardeş.
  • cyber dunk un site açılmıo yaaaa

• evet sitede problem var :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.