Hangi ana görevdesiniz. Bende en son bu kalmıştı, bir kaç ana görev/yan görev yaptıktan sonra gelmişti diye hatırlıyorum. Başlardaysanız büyük ihtimal bu yüzden çıkmıyordur. Tarot kartlarında da aynı olay var, bazı kartlar mekanların içerisinde/girişinde yer alıyor ve haritada görünmüyor. |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (946. sayfa)
-
-
Oyunun güzelliği ilerledikçe ortaya çıkıyor, 2077 yılında geçmesine rağmen araç mekanikleri GTA gibi, çarpınca hasar alması fizikler kontrolleri vs çok iyi. Yolda geçen kovalamalı aksiyon sahneleri COD singleplayer'da olduğu gibi falan, Cyberpunk 2077 bence karma olarak aksiyon rpg birleşiminde, benzersiz güzellikde bir oyun.
Görevler kendini tekrar eden yapıda değil, güzel ilerleleyen bir ana hikayesi var. CD Projekt RED oyunlarda karekter tasarımı ve hareket animasyonlarını en iyi yapan geliştiricilerden biri, yaptıkları oyunlar için çaba sarf ettikleri çok belli. Phantom Liberty genişleme paketini de satın alacağımdan eminim artık, Rockstar gibi az sayıda oyun çıkartıyorlar ama düzgün oyun yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Ağustos 2024; 11:49:13 > -
Sen ana oyunu bu kadar sevdiysen el pakette çıldırırsın, oyun asıl o zaman harikalar yaratıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi o zaman.
-
Idris Elba ile karşılaştığın zaman takım elbiseni giyip saygı duruşuna geçmeyi unutma :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen, ve mutlaka farklı sonları oyna ben böyle ek paket görmedim, her karar hikayeyi tamamen değiştiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllar sonra bir bakayım dedim ama araç kullanıyorum yolun ortasında görünmeyen bir engele çarpıyor bazende giderken bir çarpma sesi geliyor sağımda solumda arkamda kimse yok parkedip uzaklaşıyorum geri geldiğimde arabamın üstüne başka bir araba doğup hasar veriyor ücra bir köşede sivil öldürüyorum polisler gözümün önünde tek tek doğuyor.
-
Ana oyunu tekrar bitirdim. Sonra diğer sonları merak ettiğim için tekrar oynadım son kısmı. Hatta
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.hiç bir şey yapmama sonunu yaptım bir kez de bilgim olmadan. Son olarak Tarot kartlarını tamamlamak için gerekli sonu yapacağım. Ek pakete ne zaman başlarım bilmiyorum, Wukong'a bile başlayamadım Çözünürlük muhabbetleri yüzünden. Sanırım artık GoW Ragnarök sonrası oynarım gibi.
Oyunu 2k her şey ultra ve psiko şeklinde bitirdim. Beklediğim etkiyi yine göremedim. Oyundaki yapaylık, bir olmamışlık hissi var ve bir türlü aşamıyorum bunu. NPC ve araçların bir anda yok olması, içinden geçmesi gibi sorunlar bu durumu perçinliyor. GTA'ın yarısı bir fizik motoru olsa yeterdi.
-
Merhaba hocam :) Ek paketi ertelemek gibi bi hata yapma bana kalırsa. Piyasadaki oyunların %90’ından daha iyi bir senaryosu ve hikaye sunumu var bence. Ana oyunun hikayesinden daha sürükleyici hatta nerdeyse. Fixer görevleri bile ana oyundakinin aksine oldukça dallanıp budaklanıyor ve ciddi seçimler yaptırıyor. Farklı skill ve silahlar da ekleniyor. 15-20 saat arası sürüyor zaten, 3-4 oturuşta bitirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ana oyunu 1 defa bitirdim şimdi DLC'de ilerliyorum. Daha geçenlerde bir npcnin havada asılı kaldığını gördüm. uzak mesafeden karşıdan gelen araçlar köprü altında falan yok olabiliyor. Araba fiziklerini toparlayamadılar bir türlü
Yine de ilk haline göre epey toparlandı. Şu videoyu senede 1 defa izlemek gerekiyor
Lorem IpsumyoutubeCyberpunk 2077 Hakkında Sensei'in trailer'ı gördüğünden beri söyledikleri doğru çıktı. Bu gerçekler Ömer ve Sadi'nin ciğerini dağlarken tüm problemleri, hataları, anlamsız pohpohlamaları konuştuk. Keyword şiiri: İncecikten bir bug yağar Tozar Cyberpunk deyi Çılgın yayıncılar mecnun olmuş Gezer Cyberpunk deyi Âşık Ipsûmî ------------------------------------------------------------------ Discord, Twitter, Instagram linklerine tek attık, aşağıda yatıyor. Buyrun efenim https://linktr.ee/loremipsumyutup Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UChdVwE_DlrAEXH60e5M6WZA/joinhttps://www.youtube.com/watch?v=HydX0ZQrlvw&t=541s -
Merhaba hocam ,
Bak bunu yapma işte, bunu yapmayın hocam. Oyundan biraz da bıkkınlık geldi sanki hocam, bakıyorum da toplam 159 saat olmuş iki oynanışımın toplamı. Daha NCPD görevlerini falan da 1 bölgede bitirdim sadece. Ana haritada NCPD dışında yapacak bir şey de kalmadı. Bilemiyorum kararsız kaldım biraz hocam. Ama Idris Elba abi de gel diyor. Bu arada
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ek pakette Keanu başkan var mı. Elba abimiz ile karşılıklı görmek güzel olurdu.
-
Hocam şöyle diyeyim, ana hikayeye aman aman saramayıp Phantom Liberty’den büyük keyif alan çok yorum okudum. Ambiyansı, diyalogları, karakterleri falan oldukça sarıyor gerçekten. Ajan-devlet-gizlilik temalarına biraz olsun ilgiliysen çekiyor içine her türlü, Mission Impossible havasında diyebilirim. Özellikle giriş kısmı ve ilk saatleri son yıllarda gördüğüm en heyecanlı açılış olabilir.
Haritası zaten küçük, öyle NCPD göreviymiş gezip keşif yapmakmış gibi vakit yiyen şeyler pek yok. Yan görevleri dediğim gibi kaliteli. Idris Elba abimiz zaten harika oynamış, en iyi aktörlük performanslarından biri bence, gözleriyle ve bakışlarıyla bile duygu halini rahatça belli edebiliyor çoğu sahnede. Spoiler’daki soru aslında pek spoiler’lık değil, direkt cevaplayayım. Evet Keanu reis de var, ana senaryodaki kadar başrol değil ama önemli bi yer kaplıyor yine. Birlikte de 1-2 sahneleri var ve gayet keyifli :) Son olarak da finallerinden biri ana hikayeyi de sonlandıracak şekilde bitiyor ve tavsiyem o sonu mutlaka görmen olur, insanı oldukça etkiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ana oyunu bitirmiştim ama PL'yi hiç oynamamıştım. Bu yorumdan sonra oynamak farz oldu.
-
Star Wars Outlaws'ın çıkış fragmanını izlerken aşağıdaki video karşıma çıktı. Oyundaki potansiyel o kadar büyük ki. Keşke yapaylığa da bir çözüm sunabilseler.
NextGen DreamsyoutubePhotorealistic showcase of Cyberpunk 2077 with the just updated DreamPunk 2.0 in 8K utilizing the newest tech available. Graphics made possible with Path Tracing, DLSS 3.7.10 and DreamPunk 2.0. The new 2.0 update introduces Dynamic Weathers with Dynamic Clouds & Shadows, True HDR Weathers, Refined RT Color Grading and heavily modified Exposure Adaption. (See my channel page for more information about DreamPunk) 00:00 Hyper-Realistic Night Life 01:00 Photorealistic Car Showcase 01:35 Ultra Realistic Bike & Car Cruise 03:35 Lifelike Environments Showcasehttps://www.youtube.com/watch?v=90oVkISQot8 -
Yapaylık konusunda katılıyorum, modelleme animasyonlar iyi olsa da karekterler robot gibi, yaşayan şehir hissiyatı da zayıf. Aksiyon çatışma sahneleri de çok iyi değil, oyun olarak ortalamanın biraz üstü sadece. Açık dünya oyunu olarak, Red Dead Redemtion 2 için herşeyiyle çok iyi oyun diyebilirim mesela, RPG türünde de The Witcher 3 için masterpiece derim. Ana oyun bitti, Phantom Liberty'i satın almakdan vazgeçtim, korsan indirip bitireceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ağustos 2024; 12:6:2 > -
starfield dan geliyorum. oyuna haksızlık ediyorsunuz . gerçekten güzel oyun,hatta 10 numara desem yalan olmaz.
-
Yakın zamanda ek paket de dahil olmak üzere oyunu %100 bitirdim. Oyunun çıkış zamanına yakın CDPR'ın umursamaz tavırları, oyunun sürekli ertelenmesi gibi şeyler çileden çıkartmıştı. Daha sonra oyunun hatalarla dolu fiyasko çıkışından sonra pek bir tat alamadan hızlıca bitirip bırakmıştım oyunu.
Şimdi düzeltilmiş hâliyle oyunu en ufak detayına kadar oynadıktan sonra (oyundaki bütün bilgisayar mesajlaşmalarını, sağdaki soldaki çipleri bile es geçmeden ilerledim) diyebilirim ki oyun bu şekilde çıksaydı tarihin en iyi oyunlarından biri olurdu.
"Oynarken en çok keyif aldığın 3 oyun nedir?" sorusuna verecek cevaplarımdan biri kesinlikle Cyberpunk 2077. Phantom Liberty'yi de en ufak detayına kadar oynayıp bitirdikten sonra Phantom Liberty için Cyberpunk 2077'nin potansiyeline ulaşmış, en muhteşem hâli diyebilirim. Hatta bugüne kadar oynadığım en iyi eklentinin Phantom Liberty olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Umarım devam oyunu harika bir çıkış yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her detayını inceleyerek, etrafta altına bakılmadık taş bırakmayarak ilerlersen 30 saat sürüyor. Ben 32 saatte bitirdim.
Muhtemelen ana hikâyede belirli bir yere geldikten sonra açılıyordur. Ben sibersayko görevlerini hikâyede ciddi bir ilerleme katettikten sonra yapmaya başladım, birkaçını bitirdikten sonra hep yenileri çıktı 17 tanesi bitene kadar.
Phantom Liberty'i satın almakdan vazgeçmiştim, sonradan tekrar indirime girdiğini görünce tekrar almaya karar verip aldım. Boyutu 22 GB'mış bu kadar büyük bir DLC olduğuna göre, hikayesi ana oyundan söyledikleri kadar güzeldir mutlaka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Eylül 2024; 19:15:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X