Gerçekten ciddi emek var oyunda. Daha önce söylemiştim. İyi bir PC'de fragmanlardaki grafik kalitesini alırız gibime geliyor. Oyunu bu nesile alacak olanlar iyi düşünsün. Yeni nesil için yama sonra gelecek diye biliyorum. |
Cyberpunk 2077 – Johnny Silverhand Fragmanı, Oynanış Fragmanı ve Kamera Arkası Videoları (2. sayfa)
-
-
Lan bu oyun için kisacalisma ödeneği talep ettim şirket den 🤣 series s aldım hazır bekliyrm :) alaaaahu akbarrr 😇
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yahu yazmayayım yazmayayım diyorum ama şu oyunu hakketen yanlış beklentilerle bekleyenler var. Sayın romalılar, olimposlular, forumdaşlar, oyunsever dostlarım yapmayın etmeyin. Bu oyun da sırf açık dünya ve araba sürme var diye GTA 5 ile kıyaslama gafletine düşmeyin. Hepimiz biliyoruz ki, GTA 5’in açık dünyasının çeyreğini bile veremeyecek ve sırf bu yüzden hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bu oyun her şeyden önce RPG be, bak türkçesini yazayım ar pi ci. Kendi karakterini oluşturup özelleştirdiğin, kendi yolunu ve seçimlerini yapabildiğin bir oyun olacak Cyberpunk 2077. Şu oyunu düzgün beklentilerle bekleyin, sonra bir ton boş eleştirilerinizi okumayalım şurda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA 5 online moduyla öne çıkan bir oyun. İçerik olarak Cyberpunk 2077 daha detaylı bir oyun olacak. Rdr 2 desen daha mantıklı olurdu.
-
Bu oyunu sony erteletti last of us part 2 yılın oyunu olabilsin diye. Çünkü cyberpunk 2077 20 gün ertelememiş olsaydı kesin yılın oyunu seçilirdi. -
judy ile ilişkiye girmek var ben şahsen ikna oldum. -
oyunu çıkmadan, tüm zamanların en iyi oyunu ilan edenlere laf yok ama balon olacağını söyleyince auuvv.. -
reklam, sen nelere kadirsin.. -
Wıthcer 3 ve butun Dlclerını %100 bıtıren bırı olarak soyluyorum. Bu adamların yapacagı oyunun patlama ıhtımalı %0.5 :)))
Uzun zamandır rpg oyunlarına hasret kalmıstık. Gorsellık, anımasyon elestırenlere, arkadas bu tarzı seven ıcerıge bakar. Icerık doyurucuysa anımasyonlar vs. o kadarda onemsemez. Zaten onemsıyecek olsak kımse Skyrım oynamazdı :)) Bu arada 1200 saat Skyrım oynamıslıgım var ;) Oyunda zaten herhangı bır sorun yok. Adamlar her detaya calısmıs. Tam manasıyla mod destegı gelırse en az 2 - 3 yıl bu oyun benı oyalar.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: ploff
Wıthcer 3 ve butun Dlclerını %100 bıtıren bırı olarak soyluyorum. Bu adamların yapacagı oyunun patlama ıhtımalı %0.5 :)))
Uzun zamandır rpg oyunlarına hasret kalmıstık. Gorsellık, anımasyon elestırenlere, arkadas bu tarzı seven ıcerıge bakar. Icerık doyurucuysa anımasyonlar vs. o kadarda onemsemez. Zaten onemsıyecek olsak kımse Skyrım oynamazdı :)) Bu arada 1200 saat Skyrım oynamıslıgım var ;) Oyunda zaten herhangı bır sorun yok. Adamlar her detaya calısmıs. Tam manasıyla mod destegı gelırse en az 2 - 3 yıl bu oyun benı oyalar.
Bende witcher 3'ün neyini bu kadar sevdiğinizi anlamış değilim. RPG Hastası olarak ilk ps4 aldığımda aldığım oyundu konsol aldığım yer önermişti çok iyi rpg diye 1 gün oynadım sarmadı gittim değiştirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 20 Kasım 2020; 10:13:49 >
Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.
quote:
Orjinalden alıntı: Zarbo257
Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.
yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: arnavut_efe
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Zarbo257
Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.</blockquote>
yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz
Sanane arkadaş milletin keyfinin kayhası mısın? Beğeni yorumlarına tepki veriyorsun?
-
quote:
Soluksuz izledim ya Witcher 3 den sonra bu firmanın kazandığı parayı olduğu yeni projeye aktarıp kendilerini bu kadar geliştirmesi şok edici bir olay. Yani toplamda 3 oyun yapmış bir firmanın bu derece kaliteli bir iş ortaya koyması inanılır gibi değil aşırı güzel duruyor zerre korkum yok bekleneni tam anlamıyla verecek. Ayrıca o karakter modellemeleri nedir be kardeşim bu adamlar oyun dünyasının en iyi karakter modellemelerini yapmayı artık iyice alışkanlık haline getirdiler.</blockquote>
şu an popüler olan da her şeye muhalefet yapmak sanırım. ilgi çektiniz, başka haberlerin altına alabiliriz sizi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe
yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz</blockquote>
Sanane arkadaş milletin keyfinin kayhası mısın? Beğeni yorumlarına tepki veriyorsun?
İnsanlar bu oyunlara para veriyor bu işlerden pek anlamayan genç kardeşlerimizi yanlış yönlendirmek istemeyiz değilmi ? hem bu yorumumun muhattabı sen değilsin sen beni eleştiriyorsunda ben neden başkasını eleştiremiyorum ? bir oyunu sevebilirsin ama onu böyle arşa çıkarmak ne kadar doğru ? oyun daha çıkmadan yok karakter modellemesi yok her detaya çalışılmış yok cd project ise bu adamların yaptığı oyun patlamaz felan bunlarmı doğru olanlar soruyorum sana ? normal seviyede beğendiğini heyecanla beklediğini söyleyen insanlara yorum yazmıyorum farkettiysen...
örneğin sizin ööövveee övveee bitiremediğiniz witcher'a ben 3 saat dayanabildim ertesi günü gidip değiştirdim konsol aldığım yerde takas yaptım burda benide yanlış yönlendirmiş olmuyormusunuz ? mesela evolve oyununuda oyuncuların %90 ı beğenmiyor ben halen daha oynuyorum heryerde bas bas demiyorum oo çok güzel oyun oynayın çok emek var şöyle böyle diye..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 20 Kasım 2020; 14:34:42 >
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
quote:
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: arnavut_efe
yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuz</blockquote>
Sanane arkadaş milletin keyfinin kayhası mısın? Beğeni yorumlarına tepki veriyorsun?</blockquote>
İnsanlar bu oyunlara para veriyor bu işlerden pek anlamayan genç kardeşlerimizi yanlış yönlendirmek istemeyiz değilmi ? hem bu yorumumun muhattabı sen değilsin sen beni eleştiriyorsunda ben neden başkasını eleştiremiyorum ? bir oyunu sevebilirsin ama onu böyle arşa çıkarmak ne kadar doğru ? oyun daha çıkmadan yok karakter modellemesi yok her detaya çalışılmış yok cd project ise bu adamların yaptığı oyun patlamaz felan bunlarmı doğru olanlar soruyorum sana ? normal seviyede beğendiğini heyecanla beklediğini söyleyen insanlara yorum yazmıyorum farkettiysen...
örneğin sizin ööövveee övveee bitiremediğiniz witcher'a ben 3 saat dayanabildim ertesi günü gidip değiştirdim konsol aldığım yerde takas yaptım burda benide yanlış yönlendirmiş olmuyormusunuz ? mesela evolve oyununuda oyuncuların %90 ı beğenmiyor ben halen daha oynuyorum heryerde bas bas demiyorum oo çok güzel oyun oynayın çok emek var şöyle böyle diye..
Peki sen neden sabah akşam kötüleyip "genç kardeşlerini" kötü yönlendiriyorsun?
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
Dostum oyunun o kadar saglam bır seneryosu ve yan gorevlerı varkı.. Keske oyuna bıraz sans verseymısınız. Ilk başlar bıraz sıkıcı oldugunu kabul edıyorum. Fakat oyunun ılerleyen kısımlarında gorev mantıgı kendıne hayran bıraktırıyor. Harıtadakı detay sevıyesı ınanılmaz. Dlcler herbırı bas yapıt. Ozellıkle son cıkan dlc neredeyse ana oyundan bıle cok daha ıyı.. Grafık olarak, konu olarak.
Tabı bu bırazda zevk meselesı.. Kısıden, kısıye degısır. Orn mılyonların oynadıgı Pubg elımı bıle surmem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arnavut_efequote:
Orjinalden alıntı: Zarbo257
yok artık daha neler :D hayatımda hiç oyun oynamasam inanırdım dediğine daha çıkmamış oyuna bu kadar aşık olmanız gerçekten çok tuhaf. Popüler olan bişeyi gözünüz kapalı aşırı savunuyorsunuzWitcher 3 ü sarmadı diye bırakan birine ben şimdi neyi anlatayım ki. Belli firmayı sevmiyorsun belli ki tarzın değil. Seni o zaman Bethesda' nın bug dolu animasyon özürlü kütük rpg lerine alalım. Gözünde bir sıkıntı yoksa bariz bir şekilde oyunun modellemelerinin çok iyi olduğunu trailer' lardan bile anlayabilirsin. Sırf yüz ağız animasyonları için daha önce yapılmamış bir teknik kullanmışlar. Ortam desen bu tarz bi atmosferde ve böyle bir senaryo da geçen kaç oyun oynadın merak ettim? Custimizasyon olayını hiç söylemiyorum bile. Hani varsa söyle oynayalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zarbo257Witcher 3 ü sarmadı diye bırakan birine ben şimdi neyi anlatayım ki. Belli firmayı sevmiyorsun belli ki tarzın değil. Seni o zaman Bethesda' nın bug dolu animasyon özürlü kütük rpg lerine alalım. Gözünde bir sıkıntı yoksa bariz bir şekilde oyunun modellemelerinin çok iyi olduğunu trailer' lardan bile anlayabilirsin. Sırf yüz ağız animasyonları için daha önce yapılmamış bir teknik kullanmışlar. Ortam desen bu tarz bi atmosferde ve böyle bir senaryo da geçen kaç oyun oynadın merak ettim? Custimizasyon olayını hiç söylemiyorum bile. Hani varsa söyle oynayalım.
Alıntıları Gösterdragon' dogma oyunu witcher'ı 3 e bölüp 5 e katlar bana göre hikayesi daha önce bi oyunda görmediğim türden bir hikaye ve skilleri oynanış kontrolleri çok güzel hele skilleri anlatılmaz yani oynayan bilir.. benim firma takıntım yok sizler gibi, güzel olan her oyunu oynarım. Gözünde bir sıkıntı yoksa dünyanın en iyi karakter modellemelerini yapıyorlar diyip fanboyluk yapmana bi göndermede bulunmuştum :) Ortamına gelirsekte böyle uçuk kaçık atmosferli oyunlar bana hitap etmiyor oynayınca severim sevmem o ayrı witcherında atmosferi tam bana göre mesela ama oynanış skiller karakterin dönüşü duruşu vuruşu bana göre çok önemli detaylar buda o oyunda hiç sevmediğim şeyler bi hikayesini görücem diye bunları gözardı etmekte ne biliyim.. he birde bethesda'ya söylemişsinde sanki withcerda hiç bug yok youtubede dolu videosu var işte fanboyluk böyle birşey ......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 23 Kasım 2020; 8:9:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X