Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 – Johnny Silverhand Fragmanı, Oynanış Fragmanı ve Kamera Arkası Videoları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ploff

Dostum oyunun o kadar saglam bır seneryosu ve yan gorevlerı varkı.. Keske oyuna bıraz sans verseymısınız. Ilk başlar bıraz sıkıcı oldugunu kabul edıyorum. Fakat oyunun ılerleyen kısımlarında gorev mantıgı kendıne hayran bıraktırıyor. Harıtadakı detay sevıyesı ınanılmaz. Dlcler herbırı bas yapıt. Ozellıkle son cıkan dlc neredeyse ana oyundan bıle cok daha ıyı.. Grafık olarak, konu olarak.

Tabı bu bırazda zevk meselesı.. Kısıden, kısıye degısır. Orn mılyonların oynadıgı Pubg elımı bıle surmem.

hocam şans verdim zatende ben orta çağ oyunlarını çok severim en çok bayıldığım oyun türü, hani grafik felanda pek önemli değil benim için. Oynanış mekanikler kontroller skiller bu tarz oyunlarda olmazsa olmaz şeyler witcherdada bu saydığım ögeleri göremedim. yorumun içinde teşekkür ederim yani insan beğendiği bir oyunu bu şekilde ifade etmesi gerekir zaten diğer arkadşaların yaptığı arşa çıkarmak insanları beklenti içerisine sokmak ben buna karşıyım sadece bunu kabul edemiyorum yoksa isteyen istediğini oynar beğenir beğenmez saygım sonsuz ama abartan arkadaşlar lütfen yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 23 Kasım 2020; 10:45:46 >

• dragon' dogmamı :D birde bölermiş çarparmış :D senin olayın CD PROJEKT RED haterliği başka birşey değil.d
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.