Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 Sene sonra oynanabilir olacak bu oyun. Yıllardır bekliyordum ama story modunu bile bitiremeden bıraktım oyunu. Sorun sadece buglar değil oynanabilirliği aşırı düşük oyunun.

• Oyun yüklü oynayamıyorum hocam kilit var, iade etmiştim Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste  Uygun fiyat hesap bulup yada mağazaya geldiğinde alacağım bekliyorum.

• 1070 ayarlı bi ekran kartı olan PC varsa indir gitsin fazlasıyla haketti bunlar Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste 

• RX 550 kaldırır mı bilmem 😀 Ama oyun ilerlemem yarılandı baştan başlayamaz 😀

• yok aga oyun kartı değil o :) low-end denilen para tuzağının 1 model üstü. bazı oyunları 30fps kilitli oyanatabilir ama render süresi uzun olduğu için smooth bi deneyim vermez. Bu kartlar daha çok cpu'da grafik çözümü olmayan veya onboard gpu olmayan masaüstü sistemlerde kullanılıyor. Ya da 2 monitör bağlanacaksa falan iş görür.

• Masada oturunca bir restorantta, karsıdaki müşteri 1 saatir hamburgeri bitiremedi. Hamburgerin boyutu da sürekli aynı, herhalde bizi gözetliyor çaktırmadan

Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste

Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.