Epic Games'de indirimler bugün başladı ve bu indirimlerin yanı sıra 60 TL'lik kupon veriyor. Cyberpunk 2077'yi bu kupon ile birlikte 189 TL ye alabiliyorsunuz. Oyun bir sürü teknik anlamda eleştiri alsa da ilgilenenler için güzel bir fırsat denebilir. Kuponu alabilmek içinse Epic Games'in verdiği ücretsiz oyunu hesabınıza eklemeniz gerekiyor. Herkese iyi oyunlar, sağlıklı günler. Edit: Bunun yanında bazı iyi oyunları da uygun fiyata alabilirsiniz. Halihazırda PS4'te oynadığım Death Stranding'i kupon ile birlikte 120 TL ye denk geliyor. Oyun farklı, kaliteli ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip. Herkese hitap etmeyebilir fakat denenmesi gereken bir deneyim diye düşünüyorum. Diğer yeni ve popüler oyunda bu kupon ile uygun fiyata geliyor. AC Valhalla - 163 TL Godfall - 151 TL Immortals Fenyx Rising - 120 TL Red Dead Redemption 2 - 140 TL GTA 5 - 24.5 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misterthugg -- 18 Aralık 2020; 0:54:39 > |
Cyberpunk 2077 PC versiyonu 189 TL
-
-
Oynamak için PC de lazım :) -
R5 3600 16 GB ram rtx 2070 var ama yine de beklicem oyun iyice kendini toparlasın -
quote:
Orijinalden alıntı: ReDLaX
R5 3600 16 GB ram rtx 2070 var ama yine de beklicem oyun iyice kendini toparlasınBenim arkadaşım 2060 lı pc de oynadı. Fps sıkıntısı yaşamamış ama oyunda bug çok varmış. Her görevde en az bir tane var demişti. Bencede beklemek en mantıklısı ama almak isteyene olursa diye paylaşayım dedim. Konsola zaten alamıyoruz malum fiyatlardan dolayı ama iyikide alamamışız. 460 TL verdikten sonra o performansı görünce anksiyete krizi yaşardım heralde
-
Valla ben hiç konsol sahibi olmadım sace red dead redemption oynamak için Xbox 360 350tl aldım 1 ay sonra sattım şimdi almış başını gitmiş herşey .
Yani senin anlayacağın asgari ücret sace baka kalıyoruz
1 2 yıl geçiyor fiyatı alınacak seviyeye geliyor ozaman alıyorum .
-
MasterCard 250/50 ekstre indirimi ile kombolanabilir. Çok güzel fırsat kaçırmayın almayı düşünenler uzun süre bu fiyatın altına inmesi imkansız.
-
Witcher dan tanıdığımız CDPR bu oyunu öksüz bırakmaz toparlar ama şu an oyun hakikaten bug dolu. Bazıları da cidden sinir bozucu. Pencereden girmeye çalışırken 200m geriye ışınlanmak, sadece koşarken bir yere takılıp ölmek, gizlilik gerektiren görevde düşmanların sizi hiç görmemesi bunlar birkaç saatte karşılaştığım ciddi buglar. Oyunu almak isteyen alabilir tabi saygı duyarım sadece fikir belirttim. -
İndirim konusunda indirimin bittiğini yazmışlar. Bir kontrol edin.
-
Ben daha önce almıştım, yazmadan önce mastercard sitesinden kontrol ettim duruyordu kampanya. alacak arkadaşlar iyice araştırsın diye uyarımı bırakayım buraya o vakit. -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146041653/sonsayfa
Sayfada durduğu sürece geçerli demişlerdi fakat mail ile soran kişilere bittiğini söylemişler.
-
THE CREW 2 gold edidation indirimle beraber 21 liraya geliyor sizce değer mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X