Ankara Gimsa marketlerde Toblerone 100g çeşitleri 14.90TL idi dostlar. Ben bir tane beyazdan aldım. SKT: 11.09.2023
Powerbeats 4 (Son Seri) 777 TL (Amazon)
Powerbeats serisinin en son kulaklığı olan cihaz Amazon'da %50 indirimde. Normalde Apple üzerinde 1399 TL den satılıyor kulaklık. Diğer sitelerde de 1000 tl üzerinde. İlgilenenler için iyi bir fırsat.
Powerbeats Yüksek Performanslı Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Kırmızı MWNX2EE/A: Amazon.com.tr
Beats Solo Pro ANC 1499 TL !
Ben alamıyorum bari alabilenler faydalansın. Fiyat çok çok iyi dostlar.
Beats Solo Pro Gürültü Önleme Özellikli (ANC) Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık, Koyu Mavi: Amazon.com.tr
Cyberpunk 2077 PC versiyonu 189 TL
Epic Games'de indirimler bugün başladı ve bu indirimlerin yanı sıra 60 TL'lik kupon veriyor. Cyberpunk 2077'yi bu kupon ile birlikte 189 TL ye alabiliyorsunuz. Oyun bir sürü teknik anlamda eleştiri alsa da ilgilenenler için güzel bir fırsat denebilir. Kuponu alabilmek içinse Epic Games'in verdiği ücretsiz oyunu hesabınıza eklemeniz gerekiyor. Herkese iyi oyunlar, sağlıklı günler.
Edit: Bunun yanında bazı iyi oyunları da uygun fiyata alabilirsiniz. Halihazırda PS4'te oynadığım Death Stranding'i kupon ile birlikte 120 TL ye denk geliyor. Oyun farklı, kaliteli ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip. Herkese hitap etmeyebilir fakat denenmesi gereken bir deneyim diye düşünüyorum. Diğer yeni ve popüler oyunda bu kupon ile uygun fiyata geliyor.
AC Valhalla - 163 TL
Godfall - 151 TL
Immortals Fenyx Rising - 120 TL
Red Dead Redemption 2 - 140 TL
GTA 5 - 24.5 TL
PS4 için 1000 TL civarında monitör tavsiyesi
|
Ticwatch + Ticpods Free 159$ !
|
|
|
Logitech F710 Kablosuz Oyun Kumandası
|
Sony MDR-XB50BS Tavsiye
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 236
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 25.409 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar