Ben alamıyorum bari alabilenler faydalansın. Fiyat çok çok iyi dostlar. Beats Solo Pro Gürültü Önleme Özellikli (ANC) Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık, Koyu Mavi: Amazon.com.tr |
Beats Solo Pro ANC 1499 TL !
-
-
müziği ve kulaklıkla dinlemeyi severim ama 1500tl bir kulaklığa vermem için dj falan olmam lazım
-
Ederi vergiler dahil 700 800, anket q20 alın daha iyi -
kulak üstü alacak olsam şunu alırım sanırım ;;
https://www.amazon.com.tr/dp/B07V7HBC29?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR
-
Almak isteyenler alır zaten bu ürünü ayrıyeten örnek gösterilen anker, philips markalarının ürünleri premium ürünler değil o yüzden birebir kıyaslama yapmak doğru olmaz. Apple kullanıcıları ve beats almayı düşünenler için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum.
-
Bu ufak sanirim studio 3 ten ufak deilmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
Bu ufak sanirim studio 3 ten ufak deilmi?Hatırladığım kadarıyla boyutu studio 3 ile solo3 arasındaydı. Solo dan biraz büyük studiodan da küçük.
-
1500 tl civarlarına dönem dönem bulunabilir
Çok sıcak sayılmaz
Ayrıca ergonomik olarak uzun süreli kullanımda fazlasıyla rahatsız geldi bana.
Ortalama 3-4 saat kullanımdan sonra kulaklarda ağrı yapıyor almayı düşünen arkadaşlara stuido 3 veya muadili kulaklıklar öneririm
Bilgi veren arkadaşa teşekkürler -
Studio da yapsada alsak ya -
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
Studio da yapsada alsak yaBildiğim kadarıyla studio3 ten daha iyi bir sese sahip incelemelerine bir bakın isterseniz. İkisi zaten hemen hemen birbirine yakın kulaklıklar performans olarak.
-
studio da w1 eski nesil chip var bunda h1 chip var
-
Yani? Kafa buyuk biraz solo 3 cok ufak olmuyor studio daha iyi oluyorquote:
Orijinalden alıntı: aydinsukrustudio da w1 eski nesil chip var bunda h1 chip var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X