arkaplandaki gereksiz herşeyi kapattım işlemci 15-20 derece düştü resmen boştayken meğer win10 ne çok yük bindiriyormuş |
Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (17. sayfa)
-
-
Aslında şöyle adamakıllı bir program yok mu?
Oyuna girmeden Windows'da arkada çalışan gereksiz uygulamaları askıya alan. Paralı bir program olsa bile yemin ediyorum para verip alacağım.
Tomarla Paraları bayılıp oyun bilgisayarı kuruyorsun, Windows'a teslim ediyorsun. Bu saçma işletim sisteminde saçmasapan şeylerle gereksiz yük bindiriyor. Windows için kaynakların etkin kullanımı diye bir olay yok. Varsa yoksa sistem yenileme üzerine oluşturulmuş bir düzen var. Adi herifler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 20 Aralık 2020; 1:41:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3.9 GB update gelmiş...
Performans açısından hiç bir fark yok, 1.05 ile aldığım FPS değeri hiç değişmedi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 20 Aralık 2020; 2:4:57 > -
Hocam Cyberpunk 2077 için Nvidia denetim masası ayarlarınızı atabilir misiniz ? :) -
Steam mi? -
1.05'ten önce 65'i geçmeyen GPU sıcaklığım şimdi 75'leri görmeye başladı, üstelik işlemciye yüklenen yoğun alanlardaki performans da AMD için yaptığım Hex Editor düzenlemesinden önceki haline döndü. Bravo CDPR...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 20 Aralık 2020; 5:21:6 > -
Gog sürüme 9gb gelmiş
-
1.04 yüklemiştim en son, deneyip yazarım... gog versiyona çevirip kuracağım steam olmuyormuş malum yerlerden yüklediyseniz goga çevirmek gerekiyor oyunu bilginize.
104 gb falan boş alan yoksa kurulmuyor ssd de hay ben böyle yamanın... 9 gb yama için 100 küsür gb yer aç şimdi!
Bu arada c sürücüsünde gene bi yer açmak gerekti çünkü yama temp'i falan kullanıyor sanırım c sürücüsü şişti yer kalmadı... 20 gb falan orada ayrıca yer olması gerekli gibi hey gidi hey neyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedycihan -- 20 Aralık 2020; 8:53:40 > -
Gelmiş durumda şu an.
-
Yükleyince oyun daha akıcı oldu biton bugfix var zaten daha da gelir zamanla daha iyi olur bu oyun. 5700 xt ile 2k normal ayarlarda bazıları yüksek ve sayko yansımayı ortaya çektim 60 fps falan alıyorum 4790k işlemci ile gayet iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedycihan -- 20 Aralık 2020; 11:37:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: münşi
Steam mi?Evet Steam... Genelde Steam'e 1.7 GB. yama gelirken, benim gibi bazı kullanıcılara da 3.9 GB. gelmiş. Farkın nedeni belli değil...
-
quote:
Orijinalden alıntı: psycho901.05'ten önce 65'i geçmeyen GPU sıcaklığım şimdi 75'leri görmeye başladı, üstelik işlemciye yüklenen yoğun alanlardaki performans da AMD için yaptığım Hex Editor düzenlemesinden önceki haline döndü. Bravo CDPR...
CDPR forumlarında şöyle bir şeye rastladım belki işinize yarar:
Hex fix changed on v1.05 to
75 2D 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08
Before on 1.04 it was
75 30 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08
changing it to 74.
74 2D 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08
And boom! It's fixed for SMT on all ryzen chips which should of been on the original patch not just for 6 or less smh
-
quote:
Orijinalden alıntı: rezyegarkaplandaki gereksiz herşeyi kapattım işlemci 15-20 derece düştü resmen boştayken meğer win10 ne çok yük bindiriyormuş
15-20 derece farkedecek kadar neyi kapattınız, tek tek paylaşır mısınız lütfen, bizler de faydalanalım, zira 15-20 derece inanılmaz bir fark...
-
quote:
Orijinalden alıntı: HaciTTOR
Aslında şöyle adamakıllı bir program yok mu?
Oyuna girmeden Windows'da arkada çalışan gereksiz uygulamaları askıya alan. Paralı bir program olsa bile yemin ediyorum para verip alacağım.
Tomarla Paraları bayılıp oyun bilgisayarı kuruyorsun, Windows'a teslim ediyorsun. Bu saçma işletim sisteminde saçmasapan şeylerle gereksiz yük bindiriyor. Windows için kaynakların etkin kullanımı diye bir olay yok. Varsa yoksa sistem yenileme üzerine oluşturulmuş bir düzen var. Adi herifler.Geçenlerde biri şunu önermişti, detay istediğimde vermedi ama bakın siz:
Low Specs Experience - Ragnotechpowered
Ayrıca şöyle bir liste var:
11 Best Game boosters and optimzers for Windows PC [2021] (systweak.com)
-
quote:
Orijinalden alıntı: dortcaharGelmiş durumda şu an.
Gelmez olaydı bu beklenti de boşa çıktı herhalde.
-
1.05 update i yapmayalımmı şimdi
-
şu ayarı yap bunu aç orayı sil buraya yaz derken yakında oyunun tamamını yazdıracaklar oyunculara :)
-
Çok sağolun hocam deneyeceğim. Baya bi kişi ‘çalışan oyunum bozuldu patchle’ diye şikayette bulunmuş Reddit’te gördüğüm kadarıyla, umarım yeni değerler yine işe yarar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 den sonra oyun eski halini aldı akıcılık gitti yeni ayarları bilen varmı pool falanda silinmiş yeni patchle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X