|
Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (18. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Pool diye bir şey zaten hiç olmadı, etkisiz olduğun söyledik başından beri...yok hocam ben 0 yaptıgımda gayet saglam calısıyordu ara ara kasmalar gitmişti tam anlamında
-
Yahu adamlar açıkladı, o dosya etkisiz, development zamanlarından yanlışlıkla kalmış, patch ile kaldırıyoruz diye, daha neyi iddia ediyorsunuz.
Removed the memory_pool_budgets.csv file. which was not connected with the final version of the game and had no influence on it (it was a leftover file used during the development to estimate memory usage. It had no effect on how much memory was actually allocated). Perceived performance increase after editing the file may have been related to restarting the game.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 20 Aralık 2020; 15:5:24 > -
Yaptığım hiç 1 özel ayarım yok, yıllardır sürücü değiştirdiğimde açtığım sadece 3 ayar var, bağlantı optimizasyonu açık, OpenGL ile görüntü oluşturma GPS'su Rtx 2060 seçili ve Surround PhysX Yapılandırması sekmesinde Geforge RTX 2060 seçili, o'kadar.
-
Doğru, ve ben win kurduğum'da okadar çok şeyi kapatıyorum uğraşıyorum'ki (gerçi artık clone yaptım winde kurmuyorum, herhangi 1 terslikte clone'u kullanıyorum) win10 açıldığında 1.3gb bellek kullanır hâlde açılıyor, bunn için service'ler ile baya uğraşıyordum.
Şu service'ler çalışıyor sadece.
-
V1.03'ten, v1.04'e geçtiğim'de bende'de kayıtlı nokta'yı yükleyip oyun'a girince 1fps bile değişme'di, dedim en azından oyun'da buglar vardır düzelmiş'tir, şimdi performance açısı'ndan v1.05 için'de aynı gözlemler yapılıyor demek'ki v1.05 yüklemeye gerek'te yok, çünkü akıcılık gitti diyen'ler fln olmuş.
-
Şahsen bende işe yaramamıştı o dosyada değişiklik yapmak ama cidden şu adamların sözüne inanacağıma Reddit'te, forumda insanların yaptığı yoruma inanırım daha iyi. Bu kadar eşşek değiliz demek için yalan bile söylemiş olabilirler, bu saatten sonra dedikleri her şey şüpheli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün gelen güncellemeyi otomatik indirip kurmuş Steam. Diyorum ben de bu akıcılık niye gitti, sürekli takılıyor oyun. Bravo CDPR.
-
pool muahbbeti placeboe etkisi ram 8 girmiş elemn ben yapınca ram kullanımı 8 gb geçmiyordu, öncesinde 111gb gördüğü oluyordu boş beleş işler.
-
Aynı kişiler oyun motoru desteklememesine rağmen "nvdia ayarlarından msaayı açtım grafikler daha iyi oldu" veya cyberpunkta "taa kapattım grafikler uçtu" falan diyor. Çoğu ya plasebo yada yalan.
-
Benim anlatmak istediğim şey her yazılanın doğru olduğu değil. CDPR o kadar rezil etti ki her şeyi, ortada bir iddia varsa onlardan önce topluluğa inanırım daha iyi. Ben normalde sana Bf5 oyununun exesinde bir sayı değiştiricez oyun çok daha akıcı olacak desem inanmazsın, çünkü adamlar bu işin uzmanı, yıllardır yapıyor bunu ve bu kadar basit bir şeyle çözülüyor olsa onlar zaten yapardı dersin ama CDPR gördüğün gibi bu kadar saçma bir şey yapabiliyor. Bu durumda kendilerini iyice rezil etmemek için yalan söylemiş olsalar kim şaşırır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 20 Aralık 2020; 16:12:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melihcskn
Benim anlatmak istediğim şey her yazılanın doğru olduğu değil. CDPR o kadar rezil etti ki her şeyi, ortada bir iddia varsa onlardan önce topluluğa inanırım daha iyi. Ben normalde sana Bf5 oyununun exesinde bir sayı değiştiricez oyun çok daha akıcı olacak desem inanmazsın, çünkü adamlar bu işin uzmanı, yıllardır yapıyor bunu ve bu kadar basit bir şeyle çözülüyor olsa onlar zaten yapardı dersin ama CDPR gördüğün gibi bu kadar saçma bir şey yapabiliyor. Bu durumda kendilerini iyice rezil etmemek için yalan söylemiş olsalar kim şaşırır?O konuda haklısınız da bu CSV dosyası için söz konusu değil, birincisi zaten o dosyayı silince bile oyun çalışıyordu, ikincisi oradaki 3 GB. değerinden fazla fazla kullanıyordu zaten oyun, dolayısı ile dosyanın ve içeriğinin etkisiz oluşu zaten açıktı...
-
quote:
Orijinalden alıntı: WadjetBugün gelen güncellemeyi otomatik indirip kurmuş Steam. Diyorum ben de bu akıcılık niye gitti, sürekli takılıyor oyun. Bravo CDPR.
Güncelleme oyunun bazı dosyalarına zarar vermiş gibi gözüküyor. Steam kullanıyorsunuz dosya doğrulaması da yapın. Bende 1.05 güncellemenin ardından 24 gb da doğrulama için indirmeye başladı.
-
Doğrulama yaptım Steam'den fakat herhangi bir sorun bulamadı.
-
Beyler, okulda öğretmenin kullanması için sizce hangisi daha mantıklı olur. 4bin- 5bin TL lik labtop mu yoksa 3500tl lik tablet mi?? -
1.05 yaması ile artık yeter dedirtti bana sildim oyunu.1 yıl sonra tekrar oyunun durumuna bakar yüklerim :)
-
Şimdiye kadar hiç dosya doğrulama yapmamıştım, korkarak yaptım, sorunsuz tamamlandı dedi, ne güzel hazırlamıştım kendimi 20-30 GB. indirecek diye, gidip maç seyredecektim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X