< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (20. sayfa)
-
-
raw mouse input seçin, türkçesi ham diye geçiyordu ayarlarda en altlarda
-
Ayar yapmadan önce;
Ayar yaptıktan sonra;
-
2 fps oynamış, hex editlenmemiş halde yine tüm çekirdekleri kullanıyor muydu acaba
-
Ayar yapınca CPU kullanı'mı artmış fakat gpu kullanım'ı zaty önce'de 99%'muş yani gerek yokmuş ayara ve görüntü oluştur'ma ms/ değeri'de artmış.
-
fitgirl universal patch veriyor sitesi'nde, google'da cyberpunk 2077 universal patch diye aratıp, reddit'ten direk sayfası'na ulaşırsın, oradan'da v1.05'e ve bu şekil'de olunca, ister yapar, ister yapmazsın güncellemeleri, ben v1.05 için olumsuz yorumlar'ı görünce güncelleme'dim ve v1.03'ten v1.04'e geçince'de zaty performance farkı görmemiştim.
Edit:
Kurulumu basit, rardan çıkan dosya'lar oyunn kurulu olduğu yere atılıp setup çalıştırılıyor o'kadar, yapmadıysan önce 1.03'ü ~ 1.04'e, sonra'da v1.04'ü ~ v1.05'e yükseltiyorsun.
Reddit'te konu'yu bulma'yla fln uğraşmak istemezsen, direk verdiğim sayfa'da aşağı'ya in Cyberpunk'ı görecexin, update tüm sürüm'ler ile uyumlu.
Hatta v1.03'ün içinde (eğer çok farklı 1 sürüm bulup, indirip kurduysanız) diğer sürümler'i codex yada steam versiyonu'na çeviren minik 1 bat. var, yani eskaza 1 uyumsuz'luk sorun'u olursa'da, tek tıkla sürüm'ü codex veya steam'e çevirebiliyorsunuz.
: https://fitgirl-repacks.site/page/2/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 21 Aralık 2020; 22:1:48 >
-
Valla bu konularda pek bilgili değilim hocam. Böyle mi kalsın eski haline mi çevireyim ? Pek bir şey değişmedi sanırım? Ekran kartına biraz OC mi yapsam MSI Afterburner ile? Ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 21 Aralık 2020; 23:9:25 > -
bu patch sanıyorum ki 3xxx serisi 8 çekirdek ve üstü işlemcilerde büyük fark yaratıyor, 5xxx serisi yeni seri olduğundan büyük ihtimal cdprojekt ile amd birlikte çalışıyorlar patch geliştirirken 3xxx serisi 6 ve daha az çekirdekli işlemcilerde olduğu gibi (smt için)
ekran kartına oc tavsiye etmem boşuna zorlamayın. bu oyunun daha alacağı çoook yol var.
fitgirl 1.05 patch ise sadece steam versiyonu için gog kullananlar indirmesin
-
hocam oyunum steamda attığınızla 1.05 den 1.04 e geri dönmek mümkün mü acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi, v1.03 to v1.04 patch içinde oyun'u gog yada steam'e çeviren bat. mevcut, o'nu kullanıp dilediğiniz gibi patch'i yükleyebiliyorsunuz, yani bu gog, bnmkisi steam yada skidrow bana uymaz durumu yok, sizde'ki steam ise, tek tık'la gog oluyor, güncellemeyi yapıyorsunuz ve dilerseniz yine tek tık'la güncelleme sonra yine steam'e çevirebilirsiniz v.s.
Bilmiyorum fakat oyun'u baştan güncellemeler'ini kapatarak kurma durumu varsa, v1.03 to v1.04 update kullanılabilir, save dosyalar'ı kaldır/kur durumu'nda kalıyor fakat her ihtimale karşın yedeği'de alınabilir, yeri : %userprofile%\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 22 Aralık 2020; 0:41:33 >
-
1.04 -> 1.05 fitgirl patch sadece steam versiyon exe kopyalar klasore. Steam -> gog gecisi suan yok. -
Dışarı'dan patch yükleyen için eskiden vardı ama şu an yok gibi 1 durum olduğunu sanmıyorum, v1.03 to v1.04 universal patch'i indiren'ler, yaptıkları v1.04 update sonrası'nda v1.05 için bu geçişi zaty yapabiliyorlar ve akabinde (ben olumsuz yorum'lar nedeniyle yüklemedim fakat) v1.05'i yüklüyor olmalı'lar, çünkü muhtemelen bu geçşin amacı bu olabilir.
-
-
i5 4690k ve gtx 980 icin cozum onerisi var midir. Kasayi cope atmak disinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunun ayarları nerede depolanıyor. Oyun ayarlarını sıfırlamak istiyorum
-
Bu oyun düzenlene kadar aylar geçecek bir an önce bitirip kurtulun bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X