1.06 yaptım ama kodu bulmuyor.Ya duzeltıldı yada duzeltılmemesı ıcın kaldırıldı. |
Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (22. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17oyun ve teknoloji sektörü ne sizin bütçenize ne de sizin ihtiyaçlarınıza göre belirleniyor. sizin az paranız vardır oyuna para harcamak istemezsiniz ama bu, 4k oyun oynamak için, konsolun daha ucuza alındığı gerçeğini değiştirmiyor. yıllardır böyleydi. konsol ucuz - pc pahalı. konsol oyunu pahalı - pc oyunu ucuz. şu an 4kda akıcı oyun deneyimi için 3070li pc toplamanız gerekiyor. 3070li pcyi 12bin liradan aşağıya toplayamazsınız. konsollar 8300lira. pc için oyuna hiç para vermediğin senaryoda bile aradaki farka -özellikle indirim kovalayarak- bir neslin oyunlarını oynarsın.
Benim merak ettiğim oyun fiyatları yurtdışında bile eleştirirken bizden ya kolay para kazanan ya baba parası yiyen bir kaç ergenin kalkıp şirketleri fiyatları ve yapılanları haklı gibi savunması. PS4 pro da 4k destekli diye çıktı ama hali ortada. 600 liralık oyunları ve 5000-8000 liralık fiyatlarıyla bu konsolların durumu yine öyle olacak. Ama senin gibiler için sorun değil.
Ben halkım ben müşteriyim beni düşünmeden yaptıkları hareketleri onlara para yatırmayarak cezalandırıyorum.
-
Öncelikle belirteyim ben evli barklı bir insanım. Yani boş beleş para bulup oyuna yatıran birisi değilim. Kendi kazandığım parayı yatırıyorum. Ben üniversiteye başladığım günden beri çalışıyorum ve oyun oynamayı seviyorum. Şu an mevcut olarak Ps4, Nintendo Switch ve yeni topladığım güçlü sayılabilecek bir bilgisayarım var. Oyunları en pahalı konsol Nintendo Switchdir. Onda sadece Nintendo exc. oyunlarını oynuyorum.
Konumuza gelirsek, PS4 pronun fiyat olarak dengi bilgisayarlara bakmanızı öneririm. Döneminde Türkiye'ye 1800liradan geldi. 2200liralara satıldı. Şu anda bile alınsa mevcut oyunları değerindeki bilgisayarlardan iyi oynatacak. 3000liraya topladığınız bilgisayarla veya aldığınız laptopla nasıl oyun oynayabileceğiniz aşikar. Ps5 8300 lirayken, siz aynı deneyimi sunabilecek bir bilgisayarı 1000 liraya almışsınız da, oyunları da her biri 1 liraymış gibi konuşuyorsunuz. 2 gün önce topladım bilgisayarımı. Fullhd için topladım ve ps5, series x fiyatına topladım, 4k akıcı oyun oynatacak güçte değil. Mutlu muyum? Evet. İleride konsol alacak mıyım? Evet.
Benim gibiler için sorun olmadığı doğrudur. Her ürünün bir fiyatı var. Beğenen alır beğenmeyen almaz. Bunun farkındayız.
Bu arada takıldığın yer yanlış. Ben evden uzakta tek başına yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak(ev arkadaşı olmadan) hem evimi geçindirebiliyordum, hem de 2 maaşımdan artırdığım parayla PS3 alabilmiştim. Şimdi ancak elimde olan laptopumu satarak bir bilgisayar toplayabildim. Umarım anlatabilmişimdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17Öncelikle belirteyim ben evli barklı bir insanım. Yani boş beleş para bulup oyuna yatıran birisi değilim. Kendi kazandığım parayı yatırıyorum. Ben üniversiteye başladığım günden beri çalışıyorum ve oyun oynamayı seviyorum. Şu an mevcut olarak Ps4, Nintendo Switch ve yeni topladığım güçlü sayılabilecek bir bilgisayarım var. Oyunları en pahalı konsol Nintendo Switchdir. Onda sadece Nintendo exc. oyunlarını oynuyorum.
Konumuza gelirsek, PS4 pronun fiyat olarak dengi bilgisayarlara bakmanızı öneririm. Döneminde Türkiye'ye 1800liradan geldi. 2200liralara satıldı. Şu anda bile alınsa mevcut oyunları değerindeki bilgisayarlardan iyi oynatacak. 3000liraya topladığınız bilgisayarla veya aldığınız laptopla nasıl oyun oynayabileceğiniz aşikar. Ps5 8300 lirayken, siz aynı deneyimi sunabilecek bir bilgisayarı 1000 liraya almışsınız da, oyunları da her biri 1 liraymış gibi konuşuyorsunuz. 2 gün önce topladım bilgisayarımı. Fullhd için topladım ve ps5, series x fiyatına topladım, 4k akıcı oyun oynatacak güçte değil. Mutlu muyum? Evet. İleride konsol alacak mıyım? Evet.
Benim gibiler için sorun olmadığı doğrudur. Her ürünün bir fiyatı var. Beğenen alır beğenmeyen almaz. Bunun farkındayız.
Bu arada takıldığın yer yanlış. Ben evden uzakta tek başına yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak(ev arkadaşı olmadan) hem evimi geçindirebiliyordum, hem de 2 maaşımdan artırdığım parayla PS3 alabilmiştim. Şimdi ancak elimde olan laptopumu satarak bir bilgisayar toplayabildim. Umarım anlatabilmişimdir.
Valla evli barklıyım diyorsun ama herhangi bir eş 500-700 lira biri bir oyuna para veriyorsa sen ne yapıyorsun? der. Sen hala ps5 almanın ps4 almanın sadece donanımla alakalı olduğunu savunuyorsun. Kol bozuldu +1000 oyun çıktı +500 ps plus a aylık para öde derken para akıp gidiyor. Kalkmış hala ps5 dengi donanım diyorsun.
-
Bu kadar şeyi düşünüyorsanız oyun size göre değil. Kafanızı yormayın. Siz telefondan pubg filan oynayın. Bu fiyatların üzerindeki vergilere ve kur farkına bakıp ondan sonra düşünmenizi öneririm. Firmalar diğer ülkelere 500dolar bize 1000dolara satmıyor. Firma 500 dolara ssstıyor, devlet 500 dolar daha vergi alıyor. Üzerine bir de kurlar eklenince fiyatlar katlanıyor. Yani ben burada firmaların herhangi bir suçunu göremedim.
Ayrıca eşler birbirinin hobilerine saygı duyar. Sizin eşiniz bu konuda anlayışlı değilse benim yapabileceğim birşey yok malesef. Benim ve eşim birbirimize böyle konularda anlayışlı davranıyoruz.
Size çok yanlış öğretmişler. Evlenince hayat sıkıcı ve monoton olmuyor. Evde herkes bir köşede oturmuyor. Yeri geliyor eşimle oyun oynuyoruz, yeri geliyor film izliyoruz. Yazın her hafta sonu bir yerlerde kamp yapıyoruz. Eve kapanıp herşeyden şikayet edip öleceğimiz günü beklemiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ya arkadaş bo oyun çok şag yapıyor bende yokmu çözümü -
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17Bu kadar şeyi düşünüyorsanız oyun size göre değil. Kafanızı yormayın. Siz telefondan pubg filan oynayın. Bu fiyatların üzerindeki vergilere ve kur farkına bakıp ondan sonra düşünmenizi öneririm. Firmalar diğer ülkelere 500dolar bize 1000dolara satmıyor. Firma 500 dolara ssstıyor, devlet 500 dolar daha vergi alıyor. Üzerine bir de kurlar eklenince fiyatlar katlanıyor. Yani ben burada firmaların herhangi bir suçunu göremedim.
Ayrıca eşler birbirinin hobilerine saygı duyar. Sizin eşiniz bu konuda anlayışlı değilse benim yapabileceğim birşey yok malesef. Benim ve eşim birbirimize böyle konularda anlayışlı davranıyoruz.
Size çok yanlış öğretmişler. Evlenince hayat sıkıcı ve monoton olmuyor. Evde herkes bir köşede oturmuyor. Yeri geliyor eşimle oyun oynuyoruz, yeri geliyor film izliyoruz. Yazın her hafta sonu bir yerlerde kamp yapıyoruz. Eve kapanıp herşeyden şikayet edip öleceğimiz günü beklemiyoruz.
Kusura bakma bana kalırsa evli bir adamın! 500 liraya oyun alması saygılık birşey değil olsa olsa enayiliktir. Ben çocuğumun geleceğini bu gibi şeylere yatırmam. Mümkün mertebe pc yi güncel tutar uygun fiyatlı oyun veya başka türlü işimi görürüm. Bu ülkede hiçbir zaman konsol oyunculuğun ucuz olmadı. O yüzden ben o işi PS3 le kapattım. Ondan önce ps2, psone, n64, sega mega drive, sega master system kullandım.
-
Son güncellemelerden sonra bu taktiklerin hepsi yalan oldu. Yenileri lazım.
-
siz yapamadığınız şeyleri kötülemeye devam edin. bırakın ben sizin deyiminizle "enayilik" yaparak mutlu bir hayat yaşayayım. hayatta hiç bir pişmanlığım yok. siz kemerinizi iyi sıkın olur mu? nasılsa dünyaya bir kere geliyoruz. çok çalışıp birikim yapıp her şeyden kısmak gerek. yoksa bilim adamı olacak çocuk çaycı filan olabilir bir oyun aldık diye.
-
Merhaba, konudan bir süre uzak kaldım. Kod değiştirme olayı kesin fix'lendiyse belirtin ilk mesaja uyarı yazayım.
-
"Cyberpunk 2077 has flatlined" hatasını aşamıyorum ne yaptıysam.
GPU driver gincelleme, temiz kurulum, Windows 10 sürüm güncelleme vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17siz yapamadığınız şeyleri kötülemeye devam edin. bırakın ben sizin deyiminizle "enayilik" yaparak mutlu bir hayat yaşayayım. hayatta hiç bir pişmanlığım yok. siz kemerinizi iyi sıkın olur mu? nasılsa dünyaya bir kere geliyoruz. çok çalışıp birikim yapıp her şeyden kısmak gerek. yoksa bilim adamı olacak çocuk çaycı filan olabilir bir oyun aldık diye.
Yapamadığım değil yapmadığım. Dediğim gibi o parayı çocuğuna harcamayı seçenlerdenim. Çocuğun olunca inşallah anlarsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNMerhaba, konudan bir süre uzak kaldım. Kod değiştirme olayı kesin fix'lendiyse belirtin ilk mesaja uyarı yazayım.
Son yamayla o işleri bitirdiler.
-
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Fakat bunu deneyince 12 fps daha artış sağladım. Windows 10 virüs olarak görüyor, ne kadar güvenli bilmiyorum. Ben denedim. Bir de yorumlara bakarsanız birçok kişide olumlu fps artışı olmuş. İlgili video:
-
hemen bir üstte verilmiş kral ama yinede paylaşımın için teşekkürler.
-
Pardon o zaman ya.
@Reception47 Balanced seçin diyor pc'niz eski değilse. Bilmiyorum tabii ben denemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X