Önce amd işlemciler'i yamulttu'lar şimdi'de, sonra'ki güncelleme'ler ile'de amd gpu'lar ı yamultuyor'lar anlaşılan. |
Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (21. sayfa)
-
-
Sadece işlemciyi çöpe atabilirsiniz gerisi iyi gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Aralık 2020; 9:39:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amaç sadece oyun oynamaksa, konsollar fiyat/performans olarak mantıklı oluyor. 4k rtx akıcı oyun oynatabilecek bilgisayar toplamaya kalksan 12binden aşağı çıkamıyorsun. benim için 1080p yada 4k fark etmediği için ve halihazırda 1080p monitörüm olduğu için konsol parasına pc topluyorum şu an. ama 4k oyun oynamak istersen konsol mantıklı.
-
Oyun imzamda ki sistem de 2 saat sonunda şişiyor ve fps 60 lara kitleniyor.2k Her şey full rtx kapalı şekilde ayarlı oyundan girip çıkınca tekrar 144 fps geri çıkıyor.Oyun kendi içinde yavaş yavaş fps drop yaşıyor kısaca.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skymarc
1.05 amd 8 cekirdek ve ustu
Bul
75 2D 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08
Degistir
EB 2D 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08Bu değerleri deneyen var mı? Son güncellemeyle birlikte herşey çorba oldu...
-
Ben denedim, CPU kullanımı arttı fakat 1.04’ün aksine performans artışı yaşamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cızırtı sesi geliyorsa çözüm:
-
quote:
Orijinalden alıntı: ContEmpor4ryCızırtı sesi geliyorsa çözüm:
edit:kulaklık için çözümü yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 22 Aralık 2020; 20:49:8 > -
1.06 Hotfix çıkmış, kurup test edebilen varmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17amaç sadece oyun oynamaksa, konsollar fiyat/performans olarak mantıklı oluyor. 4k rtx akıcı oyun oynatabilecek bilgisayar toplamaya kalksan 12binden aşağı çıkamıyorsun. benim için 1080p yada 4k fark etmediği için ve halihazırda 1080p monitörüm olduğu için konsol parasına pc topluyorum şu an. ama 4k oyun oynamak istersen konsol mantıklı.
İsterse 8k oynatsın bir oyuna 600-700 lira vermem. Gider o parayı kenara koyarım. Çocuğum için harcarım. Bekar parası bol tek derdi oyun oynamak olanlar için konsol mantıklı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: superdestek1.06 Hotfix çıkmış, kurup test edebilen varmı?
ben kurdum fps'de değişiklik yok.hata çözüyor adamlar performans geliştirmiyor belki ilerde yaparlar.
-
oyun ve teknoloji sektörü ne sizin bütçenize ne de sizin ihtiyaçlarınıza göre belirleniyor. sizin az paranız vardır oyuna para harcamak istemezsiniz ama bu, 4k oyun oynamak için, konsolun daha ucuza alındığı gerçeğini değiştirmiyor. yıllardır böyleydi. konsol ucuz - pc pahalı. konsol oyunu pahalı - pc oyunu ucuz. şu an 4kda akıcı oyun deneyimi için 3070li pc toplamanız gerekiyor. 3070li pcyi 12bin liradan aşağıya toplayamazsınız. konsollar 8300lira. pc için oyuna hiç para vermediğin senaryoda bile aradaki farka -özellikle indirim kovalayarak- bir neslin oyunlarını oynarsın.
-
Arkadaşlar selamlar oyuna gelen 1.05 güncellemesinden sonra oyunda her on dakikada bir çökme yaşar hala geldim yeni güncelleme ile de bu düzelmedi. Konunun ilk mesajındaki yüksek performans çalıştırı yaptığımda bu düzeldi gerçekten teşekkürler.
Fakat şu anda altyazı problemim var. Oyunu altyazılar ile oynarken birden hiç bir şey olmadan altyazılar kayboluyor. Menüden kapatıp açtığımda da geri gelmiyorlar. Ancak oyuna çık gir yapmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?
-
AMD işlemcilerde performans kısıtlaması olayı ne durumda arkadaşlar? Yeni bi çözüm yolu var mı ya da gelen güncellemelerle düzeldi mi nedir konuya hakim olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X