|
Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Sony Tüm Oyuncuların İade Talebini Kabul Edecek (10. sayfa)
-
-
para iadesi alabilen oldu mu?
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Innerpeace, hocam az önce PS5’de denedim oyunu evet hatalar var ama grafiksel olarak PS4’e göre aşırı iyi. Mutlaka PS5’e sahip olan arkadaşlar oradan denesin. Yoksa oyun hataları elbette var tamamen teknik bir kısım o. Az önce misal Brigitte miydi neydi kadın konuşuyor ses var ama ağzı oynamıyor. Can sıkıcı mı? Evet ama hepsi çözülür ki katılıyorum bende size oyuna deli gibi asılmışlardır bile. Sürekli güncellemelerle iyileştirirler. :)
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: Firoles
Bu oyunu başka bir oyunla kıyaslayamazsınız hatalar haricinde çünkü bambaşka bir şey olmuş. GTA’da bile şehir yaşamıyor veya sana yürü çevrene bak diyemiyor oyun ama Cyberpunk 2077’de her şey farklı. Resmen yürüyorum etrafıma bakıyorum, geziyorum. Dediğim gibi hataları geçtiğimiz taktirde ki FarCry serisi ne kadar iyi olsa bile bu oyunun yanından geçemez. Hatalar düzeldiğinde göreceksiniz arkadaşlar, almayanlar varsa beklesinler ve olumsuz yorumlara fazla kulak asmayın çünkü tüm hatalar firma tarafından halledildiğinde oyunun gerçek potansiyeli ortaya çıkacak. Kimsenin yapmadığı bir oyunu denemiş adamlar olur bu kadar bir Rockstar tecrübesi yoktur ama hayalleri hepsininkinden çok daha büyük ve süper. Bekleyin kusurlar geçsin..
bozuk oyuna 300 lira vermişimdir
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
birde dünyanın en iyi oyunu olacak diyorlardı
-
Gelişme nedir agalar bende hala iade edilmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de değişik bir durum yok. Ocak ayı içerisinde bekliyorum. Ocak ayı sonuna kadar paramı yatırmazsa tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum. Bir arkadaş paylaşmıştı nasıl başvurulacağını.
-
quote:
Orijinalden alıntı: galungabirde dünyanın en iyi oyunu olacak diyorlardı
oyunun ana hikayesi dişinda hiç birşey güzel değil. zaten bi dünya cut content var. witcher 3 oynayan biri bu oyunun ne kadar dandik olduğunu anlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 2 Ocak 2021; 13:53:34 > -
öyle zaten? konsollar kaldırmadı diye oyun komple sorunlu değil. pc’de gayet keyifli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sizin gibi yapıcam hocam hala bekliyoruz bu kadar zor olmamalı bu iade... -
ocak sonu ındıa psn iade olmus olur hallı hazırda umarım
-
İyi de bunlar değil miydi "konsollarda bile umduğumuzdan daha iyi çalışıyo" diyen... Ne demek konsollarda kötü de pcde iyi?
-
Acilen TPS gelmeli!
Her anlamda düzeltilecek sabredin ve sadece seyredin. :) Online kısmı gelince zaten harika olacak tabi birde TPS!!! :)
Daha neyi bekliyolar iade etmek için xbox kullanıcıları anında aldılar iadeyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla neyi bekliyorlar bende bilmiyorum hocam ama kabak tadı vermeye başladı artık.. -
Haber alan oldu mu arkadaşlar ?
-
pc'de 80 saati devirdim.... keyifle oynuyorum.... Ayrıca şuana kadar yapılmış en kaliteli Türkçe altyazı bu oyunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MettfrostHaber alan oldu mu arkadaşlar ?
Hala yok hocam bekliyoruz...
-
Böyle hiçbir mail vs olmaması çok garip... Normal şartlarda bir mail beklerdim en azından atıyorum ocak / şubat sonuna kadar iade edeceğiz vs gibi... Ama sadece bir tuşa tıkladık ve o kadar... Umarım bu konu da patlamaz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X