Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Sony Tüm Oyuncuların İade Talebini Kabul Edecek (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
11.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya üzerinde gözlemlediğim kadarıyla şöyle bir trend var.

Bir oyunu, bir gösteriyi, bir eseri, yani halka arz edilecek bir ürün için ne zaman bu kadar hype oluşturulduysa o işin sonu yüzde 90 hüsran oluyor.

• oyunu satın almadığım diğer hesaplardan da iade linkine tıkladım. İade talebiniz alındı diyor, oyunu almamama rağmen.. İade olayı hoşaf olacak gibi geliyor bana..

• CDPR başta zaten hata yaptı senin mis gibi seri bir oyunun var arkadaş yapsana the witcher 1 remake bak nasıl satış yapıyorsun sonra bizim göremediğimiz kısımlar var hikayede ciri nasıl kayboldu geralt nasıl hafızasını kaybetti vahşi av yine bunların peşindeymiş o zaman bunları aktaracak bir oyun yap the witcher 4 adını koyarsın başka bir şeymi koyarsın artık ne işin var senin cyberpunk 2077 ile şu an sonra yaparsın sen inşallah the witcher 3 oyununun iyileştirilmiş ray tracing eklenmiş hali yalan olmaz bekliyorum dört gözle.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İadeler kredi kartına mı yatırılıcak yoksa cüzdana mı?

• Oyun tarihinin en büyük kolpası, tokatlama girişimi herhalde Cyberpunk 2077 oldu. Yapımcı şirketin ciddi iş ahlakı sorunları var, utanç verici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic uzulmedim.

Oyun kontrol mekanizmasina sahip degil demekki.

Koca sirkette kimse mi bu buglari yasayip " bunu salmayalim ciddi sorunlar var?" demedi. O zaman monarji sistemi var iceride.

Bu buglar ile oyun cikarsa olacagi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Hic uzulmedim.

Oyun kontrol mekanizmasina sahip degil demekki.

Koca sirkette kimse mi bu buglari yasayip " bunu salmayalim ciddi sorunlar var?" demedi. O zaman monarji sistemi var iceride.

Bu buglar ile oyun cikarsa olacagi bu

Oyun büyük olasılıkla çinli hisse sahiplerinin ''hadi çıkarın lan artık'' demesiyle rushlandı bu arada, daha önce yapmadıkları şey değil.

Çok da iyi oldu, 3 kuruş için ruhunu çine satan her şirkete müstehak, umarım aynısını Activision/Blizzard da 2-3 kere daha yaşar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 19 Aralık 2020; 8:37:8 >
  • WİTCHER 4 gelirse CD RED imajı düzeltir.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Sony Tüm Oyuncuların İade Talebini Kabul Edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: neytullah1

CD project witcher dünyasında deneyimli, o tarz şeyler üzerine kendisini geliştirdi çok alakasız bir şeye girişti millet dedi sen cd projecktsin yaparsın edersin kralsın falan gaza geldiler sıcıp bıraktılar asdasd

(hayır böyle bir projeyi ancak rockstar altından kalkabilirdi onlar bile cd kadar uçmuyor aga :D)

Witcher evreni ile Cyberpunk evreni o kadar farklı ki... Bunlara kim böyle gaz verdi acaba?

• SONY Ex'lerin anlamını şimdi daha iyi kavramıştır oyun sektörü ve onun kaliteden habersiz pc kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 19 Aralık 2020; 10:47:51 >
  • boş yapma be artık , adamlar yeri geliyor 15-20 binlik cihaz kuruyor evine ,sen hala kıçı kırık konsol muhabbetinle millete laf atma peşindesin. Onu yapan adam gider konsoluda alıp yanına ekler.

• Bu oyun yıllar öncesinden basına ve yayıncılara tanıtıldı, saatlerce demosu gösterildi ve oynatıldı. O zaman kimse bu kadar bug ve hatayı fark etmedi mi. Buna rağmen herkes üç maymunu oynadı ve dünyayı değiştirecek bir oyunmuş gibi lanse edildi. En az yapımcı kadar oyunu deneyim edipte hataları aktarmayan basın da bir o kadar suçludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: myze.

Oyun tarihinin en büyük kolpası, tokatlama girişimi herhalde Cyberpunk 2077 oldu. Yapımcı şirketin ciddi iş ahlakı sorunları var, utanç verici.

Bannerlordun kaç sene boyunca örtülü/örtüsüz ödenekten devlet teşviği altığını hesaba katarsak büyük olasılıkla oyun tarihinin en büyük kolpası da bize patladı.

• Oyunu CD bile savunmuyorken türk fanbiylar babası yapmış gibi savunuyorlar.Bunlara 1 sene 2 sene getirme update de akılları başına gelsin.Malum şuan bile efsane oyun şuan bile süper oyun.Onlara müstehak.Oynasınlar sorunlu sorunlu 100 saat 200 saat
  • Efsane oyun, süper oyun.

• Beklenti büyüktü ama 7.5-8 puanlık bir oyun ortaya çıktı.
  • PC'ye aldım 1 saat oynadım, beğenmedim geri verdim. Witcher'dan sonra çok şey bekliyordum, gerçekten hüsran olmuş oyun...

• Oyunun bozuk olmasından çok zoruma giden söylenen sözler.Bu kadar çok yalanı üst üste söyleyen bir firma daha görmedim.Şerefsiz dolandırıcılar.Beter olun.Oyun PS4 ve Xbox da beklediklerindende iyi çalışıyormuş, bak bak bak.
    Xbox one 900p
    PS4 1080p
    PS4 pro 1178p
    Xbox one x 1440p
    Yeni nesildede 4k 30fps çalışan bir oyun yazamadınız.
    Rockstar ps3e gta5 yaptı , bunlar ps4e Cyberpunk yapamadı.Adi herifler.

• Bu oyunu başka bir oyunla kıyaslayamazsınız hatalar haricinde çünkü bambaşka bir şey olmuş. GTA’da bile şehir yaşamıyor veya sana yürü çevrene bak diyemiyor oyun ama Cyberpunk 2077’de her şey farklı. Resmen yürüyorum etrafıma bakıyorum, geziyorum. Dediğim gibi hataları geçtiğimiz taktirde ki FarCry serisi ne kadar iyi olsa bile bu oyunun yanından geçemez. Hatalar düzeldiğinde göreceksiniz arkadaşlar, almayanlar varsa beklesinler ve olumsuz yorumlara fazla kulak asmayın çünkü tüm hatalar firma tarafından halledildiğinde oyunun gerçek potansiyeli ortaya çıkacak. Kimsenin yapmadığı bir oyunu denemiş adamlar olur bu kadar bir Rockstar tecrübesi yoktur ama hayalleri hepsininkinden çok daha büyük ve süper. Bekleyin kusurlar geçsin..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.