Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 PS5 ve Xbox Series X|S Performans Testi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayatımda böyle sorunlu bir oyun görmedim..Ubisoft bu firmaya bin basar yeminle...İşi bilen insanlara soruyorum, Oyunu yapan ekip projenin yarısında değişmiş olabilir diyorlar başka bir açıklaması yok diyorlar...Çünkü herşey göz göre göre yapılmış..Tester'lar ne yapıyorlarmış... Oyun basını çok büyük ayrımcılık yapıyor, Başka firma olsaydı gömerlerdi, İnsanların yüzüne bile bakamazlardı...
  • Bu oyun net söyliyim seneye aralıkta çıkmalıydı.hem bu kadar hata olmamalıydı hemde performans bu kadar kötü olmalılıydı oyunda yolcu koltuğundaysan araç bazen yerlere giriyor.direksiyon kendi kendine dönüyor. Bu oyun pc de bile sorunlu net seneye Aralık ayında çıkmalıydı.
  • arkadaşım bir daha çıkmamış oyunu poh pohlamayın.tanımadan evlenmeye benziyor bu iş sonra üzülüyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: xb-treck

Benim anlamadığım zaten bu oyun eski nesil dediğimiz PS4 ve xone için çıkacaktı.Sırf yeni nesile uyarlamak için 8 ay ertelenmiş gibi gelmeye başladı.Aylar öncesinde bu oyun PS4 de iyi sadece xone da optimize ederken uğraşıyorduk diyorlardı.10-15 FPS nedir yahu konsolları bir anda ps3, x360 seviyesine düşürdüler.15 FPS içinde 500-600 lira verilmesi saf işi olacak eski nesil için..Bir anda sildiler PS4 ve xone ı...Şaka gibi

Hocam ustelik 720p de calisiyor oyunlar. PS4te gorulmus is degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood

yüzyılın fiyaskosu e3 2018 te yaşayan bir dünya gösterip 2020 çıkışında watch dogs 1 den hallice boş sokakları olan bir oyun çıkarmaları tam bir hayal kırıklığı. sadece boş sokaklar bile oyunun atmosferini büyük ölçüde kötü etkiliyor hala çıkıp çok güzel atmosferi var diyorlar , dostum atmosferden anladığın 2 tane neon led mi?

Hocam o konuda microsoftla anlasma yapmislar. Bilakis playstation tarafinda npc sayisini dusurmusler. Karsilastirma videolarinda farki gorebilirsin xboxla.
  • Cyberpunk 2077 PS5 ve Xbox Series X|S Performans Testi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood

yüzyılın fiyaskosu e3 2018 te yaşayan bir dünya gösterip 2020 çıkışında watch dogs 1 den hallice boş sokakları olan bir oyun çıkarmaları tam bir hayal kırıklığı. sadece boş sokaklar bile oyunun atmosferini büyük ölçüde kötü etkiliyor hala çıkıp çok güzel atmosferi var diyorlar , dostum atmosferden anladığın 2 tane neon led mi?

Pc sürümü için konuşuyorum sokaklar dolu konsollar için dediğin olabilir evet.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyundaki bir ton bug var. PS4’de zaten grafikler akıllara zarar derecede kötü. Araba kamerası tutukluk yapıyor, npcler aniden çıkıyor kayboluyor, araba freni çok kötü, oyundan sürekli atıyor vs..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narkotik_1989

Ps5 tokatlamış gene Series X'i

Oyunun konsol optimizasyonunun övülecek yanı yok, rezillik adeta ama daha düşük görsel ve fiziksel kaliteye sahip olduğu için olmasın sorunuzun cevabı? Öyle yazıyor çünkü yukarıda.

• PC'de oynayıp benim gibi herhangi bir sorun yaşamayan var mı?

Oyuna ağır giydirilen mesajlar hep konsol kaynaklı gibi geliyor bana, ve evet konsolda oynanmayacak derecede bir oyun olmuş. Ama PC'de gayet sorunsuz ve bug'sız ilerliyorum 10 üzerinden de 9, 9.5 puanımı alır. Yarım kalmış eksik çıkmış oyun hissi almıyorum nazar değmesin.

• Özür metni yayınlamışlar ps4 ve xbox one için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

PC'de oynayıp benim gibi herhangi bir sorun yaşamayan var mı?

Oyuna ağır giydirilen mesajlar hep konsol kaynaklı gibi geliyor bana, ve evet konsolda oynanmayacak derecede bir oyun olmuş. Ama PC'de gayet sorunsuz ve bug'sız ilerliyorum 10 üzerinden de 9, 9.5 puanımı alır. Yarım kalmış eksik çıkmış oyun hissi almıyorum nazar değmesin.

Ben de pc de oynuyorum ana görevler ve açık dünya da bir çok bug ile karşılaştım, bazıları çok can sıkıcı. hatta bir ara oyun kafayı yedi ve silah kullanamaz hale geldim ve 1 saat önceki save dosyasına dönmem gerekti. oyunda ufak tefek bir çok hata mevcut bunu kabul edelim, bunlar bazı insanları rahatsız etmiyor bazılarını ise çileden çıkartıyor. benim şu an en çok takıldığım konular açık dünyada dolaşırken npc ler hayalet gibi içlerinden geçiyoruz bu çok can sıkıcı bir durum. ayrıca yapay zeka araç kullanımı nedir öyle adamlar yola çıktığınızı gördüğünüz zaman daha da hızlanıyor resmen. şehir dışına çıkıp taşra da araç kullanın bir çok bug var görünmez duvarlar saçma fizikler ve daha bir sürü şey, bu tarz bir oyunda tamam normal karşılarım bir çok bug ve benzeri durumları fakat bazıları gerçekten çok komik bu tarz bir oyuna yakışmayacak derecede. oyun şu hali ile gerçekten sorunlu performans olayına girmek istemiyorum açıkçası biri çıkıyor rtx 3090 da sorun yaşıyorum diyor, bir diğeri gtx 970 ile orta ayarlarda 40 fps sorunsuz oynuyorum diyor, bu sebeple o ayrı bir konu fakat oyun baya sorunlu umarım en kısa sürede düzelir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Miex kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz denir tam olarak amd mi intel mi
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

Sistemim, 3600X ve 2060S. 2K'da Digital Foundry'nin önerdiği RTX kapalı ayarlarda oynuyorum.

• Miex kullanıcısına yanıt
    Hocam amd işlemciler de tam kullandırmıyor malesef nexus mod sitesin den cyberpunk 2077 performance overhauld girin ve kurun yağ gibi akarsın ben yaptım oldu güncelleme gelmesine gerek yok 👌🎮
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.