Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'yi kaç kişinin iade ettiği ve satın aldığı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna ayar çekeyim vs derken yanlışlıkla 2 saati doldurup benim gibi iade edemeyenler +1

• İade rakamı hiç inandırıcı gelmedi. Sadece türkiyede değil dünyada bir çok kişinin isyanı vardı

• Geri iade etmek nedir? İade etmek o.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Ağzına alan konuşuyor buglı haliyle bitirdim hikayenin cilasız olması dışında kaymak gibi oyun

Edit: Saydığın oyunlar güzel yapımlardı özellikle Arkham Knight süper bir oynanış zevki ve hikaye sunuyor. yorumun neresinden tutsan elinde kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCRTVKCS -- 23 Nisan 2021; 19:9:2 >
  • yahu bu oyunun yarısı oyundan çıkarıldı. RPG oyunundan shooter'a döndü. division, AC kadar RPG derinliği var neredeyse. farklı başlangıç hikayeleri etki edecek dendi neredeyse hiçbir etkisi yok, sadece ilk 1 saatlik giriş kısmı hahahaha. teknik açıdan da rezaletti. eğer senin oyun zevkin iğrenç buglu oyunları oynamakta beis görmüyorsa benim yapabileceğim bir şey yok. ayrıca ben arkham knight'in teknik özelliklerine laf attım zaten ama anlayamamışsın maalesef.

@Mütercim Bey Valla bu oyun base konsollara lanse edildi ve hep onlar üzerinden devam edildi. base konsollardaki grafik kalitesi 2006 seviyesinde falan. içeriğin uzunluğuna laf etmedim bu arada. vaat edilen şeylerin yarısı yok bu oyunda onu diyorum. troll yorum falan da değil  

• Cyberpunk 2077 rpg oyunu değil fps oyunu tabi ki ona göre yorum yapmak mantıklı. Rpg tarafında devrim beklerken oyunu doldurmayı becemediler skandalsa skandal umrumda değil ben de öyle bekledim ama adamlar yine de çok güzel iş çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCRTVKCS -- 23 Nisan 2021; 20:22:20 >
  • En kötü oyunlar listemde XIII Remake'i tahtından edip ilk sıraya yerleştir cp.

• Millet niye gömüyo anlamadım oyun iyi yani açık dünya ne bekliyorlardi ki
  • Gamepass’a eklenince oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız şöyle bir şey var. Oyun ill çıktığı zaman ben bunlara güvenip iade etmedim. Düzelir dedim. Sonra oynadıkça buglar artmaya başladı. Ben 10 saat civarı oynadıktan sonra da oyunun ilerleyişini tamamen durduran bir buga girdim. Ne yaptıysam devam edemedim. 10 gün sonra güncelleme dediler. Bekledim gelen güncellemede bu bug düzelmedi. Sonra 20 gün falan daha bekledik. Yine düzelmedi. Ben artık umudu kesip iade istedim. Steam iade talebimi incelemeden reddetti. Çünkü oynama süresini asmistim. CD Projekte özel bir uygulamaları yoktu. CD Projektin ifadeyle ilgili yardımcı olmak için kurduğu mail adresine yazdım. Hemen deaktive etmişler. Cevap bile vermediler otomatik cevap dışında. Arada ekran kartımı sattım. Yenisini hala alamadım. Yeni güncellemeler ne yaptı bilmiyorum.

Demek istediğim benim gibi sorunların düzeleceğine inanıp iade etmeyip pişman olan çok insan vardır. Benim geldiğim nokta şu: Bir daha asla ön sipariş vermem. Benzer durumda çok insan vardır. Sadece kendilerine değil oyun dünyasına da çok büyük zarar verdiler.

• Souls_dd S kullanıcısına yanıt
    Çalışmadığı için olabilir. Ben oyunun ortasına kadar geldim. Bugda takılı kaldı. Tekrar 15 saat oynayıp baştan oynamak istemiyorum. Oynayınca aynı şeylerin olup olmayacağı belli değil.

Ayrıca performans optimizasyonunu berbat ötesiydi. Mesela Rx 5700 xt gibi bir kart oyunu 1080p60fps oynatamıyordu. Ki 2k hedefli bir karttır. İnsanların yıllardır kullandığı Gtx 1060 vb. kartları dalga konusu hale getirdi. Eski nesil konsollarda zaten skandal olarak çıktı. Yeni nesil konsollarda da eski nesil Grafik ve özellikleri ile oynandı. Yani nesli hiç çıkmadı.

• Oyunu önsiparişle aldım . Çıktığı gibi bitirdim. Ben beğenmedim yani olmamış. Neden iadeler az diyen arkadaşlar, 2 saat iade süresi. Hikayeli bi oyunda zaten bi bakayım nasılmış dediğinizde 3 saat gidiyor

• kbere K kullanıcısına yanıt
    Bende takilmadi crackli mi oyunun ?

Ne alakası var? Oyunum crackli değil. Sende takılmaması takılıp sorun yaşayan binlerce insanda da takılmayacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca crackli oyun oynayan adamın satın almadığı bir ürün hakkında şikayette bulunma hakkı yok bence. Ama yine de yanlış bildiğin bir şey hakkında bilgi vereyim. CD Projektin dağıttığı oyunda CRM yok. Yani korsan ortamlardan oyunu indirip oynayanlar hiçbir crack işlemi ile uğraşmadan oyunu satın alanlarla birebir aynı şekilde oynuyor.

Sende takilmadıysa şanslı binlerce insandan birisindir. Ben diyor muyum "bende takıldı, sende niye takılmadı ya, çok saçma" Zaten adamlar en azından bir kere oyunu baştan sona oynayıp test etmiştir değil mi? Herkeste takılacak bir oyunu piyasaya sürmezlerdi herhalde. Ama bir çok senaryoyu test etmemişler. Bir görevde şunu yapıp öbür görevde bunu yapınca bilmem hangi görevde sorun oluyor.

Bu şekilde on binlerce şikayet var. Oyunum steam ve metacritic puanları yerlerde. Konsollarda bile bir sürü çökme yaşanmış. Ama sende takilmadıysa steamde şikayet edenler korsan oynuyordur herhalde. Ya da oyunu beğenmedikleri için negatif puan basıyorlardır. Mantıklı mı sence?

• Böylesine rezil, nerden baksan balon bir oyun 13.7 milyon satıyor ama yalnızca 30 bin kişi iade ediyor. Oyuncular tarafından yeterince gömülmüyor diyorum sırf fps olduğu için ama ikna edemiyorum kimseyi. Çöp denilen Wd Legion hem teknik açıdan hem de oynanış bakımından bana göre kat kat daha üstün bundan, ama oyuncular tarafından daha çok yerin dibine gömüldü.
    Tps olsa iade eden sayısı yüzbinleri bulurdu ama tüm dünyadaki oyuncularda anlam veremediğim bir fps oyuna sahip çıkma, otomatikman sanat eseri ilan etme, fps olduğu sürece kusurlarını örtme alışkanlığı var. Bir kamera açısı çöp bir oyunun puanını +75 yapıyor oyuncuların çoğunun gözünde. Her iddiaya varım Tlou 2 fps olsa bu kadar eleştirilmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 24 Nisan 2021; 18:13:31 >
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    Her oyunda hata olur devamli save alacaksin binonceki saveden baslayacaksin! Onuda benmi ogreteyim oyun cikmadan once aglayip durdunuz ciksin ciksin ne olursa olsun ciksin diye yalan mi !

Kardeş bilgin olmadığı konularda fikrin olmasın. Oyunun 8 saat önceki saveine döndüğüm zaman bile kurtulmuyor. Bahsettiğim hata crash olması falan değil. Bahsettiğim hata oyun görev almıyor. Duruyor öyle. Daha öncesine de gitmek mümkün değil. Bil bakalım neden?

Ayrıca koyun çoban örnekleri vermek istemiyorum. Ama bugüne kadar yüzlerce oyun oynadım. Commodore döneminden beri oyun oynuyorum. Bir kere bile böyle bir durumla karşılaşmadım. Her oyunda hata olabilir ama bir kaç tane olur. Bu oyunda yüzlerce hata var. Aç bak update dokümanlarını, kaç tane kritik hata düzeltmişler gör. Hala da düzelmeyen hatalar var. Bir de mantığın tamamen yanlış. Ne yapacağım her beş dakikada durup save mi alacağım? Oyunun zaten auto save özelliği var. Mesele save almak değil. Senin süper fikirlerini insanlar da akıl edebiliyor herhalde. Hadi ya. Ben düşünemedim eski saveden yüklemeyi. Ya da her oyunda olur ya. Ne olacak 14 saat oynamışım, aynı görevleri en baştan tekrar yapayım. Çünkü her oyunda hata olur. Ya CD Projekt bu kadar savunmuyor oyunu.

Ben oyunu o kadar para verip ön siparişle alıyorum. Bırak da yaşadığım mağduriyete isyan edeyim. Sen de oynadıysan be mutlu. Bırak oynayamayan adam tepkisini göstersin. Merak etme herkesin aklına senin 3 saniye düşününce aklına gelen şeyler geliyor.

Arkham Knight'ın teknik yönü balon mu? Kim diyor bunu ya?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

çıktığında oyunu hiçbir pc 60 fps oynatamıyordu. ps ve xboxta da inanılmaz kasıyordu oyun. steam incelemeleri de inanılmaz düşüktü. tabii balon?

Konsollarda yağ gibi akıyordu yanlış hatırlıyorsun. Steam puanları kötü optimizasyondan dolayı düşüktü.

Önceki oyunlardaki stealth mekaniklerini yok etmeleri ve batmobile odaklı challenge sistemi getirmelerinden dolayı oyunu beğenmedim o ayrı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.