|
Bildirim
Para iadesi alıp başka oyun için o parayı harcamak. Bu çıkarımı yapmak pek zor olmamalı diye düşünüyorum. |
oyun tarihinin en balon oyunu. grafikleri balon(watch dogs), içerikleri balon(no mans sky ve adını unuttuğum online star wars oyunu), teknik yönü balon(Arkham knight) gibi oyun tarihinde çokça balon oyun gördük fakat hiçbir oyun 3 kategoride de balon değildi. o kadar balon bir oyun ki tarihin en balon 2. 3. 4. 5. oyunların toplamından daha balon, daha rezil daha rüsva.
|
Reklamcılık kazandı. CD Projekt Red delicesine reklam yaptı Cyberpunk 2077 için haliyle aşırı hypledı herkesi ve ön siparişler yağdı sonrası da geldi tabi bu hype trenine katılanlardan birisi olarak hiç memnun kalmadım. Oyunun tahminen beklenilen seviyeye gelmesi 1 yılı bulacaktır öylece duruyor Steam envanterimde. Bu şirketin yaptığı her açıklamaya bundan sonra şüphe ile yaklaşacağım ne yazık ki.
|
Oyunun ilk başta çıkan buglı versiyonu dahi 2020de çıkan tüm oyunlar arasında en iyi 5 oyuna girer.
|
Gördüğüm en komik yorumlarda ilk 5'e girecek yorum da bu olsa gerek.
Grafikleri ne konuda balon? Grafiksel olarak gayet tatmin edici kalitesi var. İçerik olarak da en kötü ihtimalle 40 saatlik içerik vaad ediyor. O da sadece ana hikayeden gideyim rastladığım 1-2 yan görevi yapayım diyenlerin oynayacağı süre. Yorumunun tek doğru yanı teknik yönünün kötü olması. Klasik + alayım diye yapılan troll yorumlardan biri herhalde sizin yaptığınız. |
Geri iade etmek nedir? İade etmek o.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İade edenleri anlamıyorum, niye iade edersin ki. |
Para iadesi alıp başka oyun için o parayı harcamak. Bu çıkarımı yapmak pek zor olmamalı diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu rezilligi kim yada kimler akıl ettiyse ilk once aynaya bakip kendisini adam etsinler. Gerisi kolay. Ama yine de oyun cok iyi ya. |
Çokda fazla değilmiş aslında |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Buyuk ihtimalle herkes dogal olarak kendi penceresinden baktigi icin. Hani teknik anlamda standart ps4 ve xbox one da ve genel anlamda rpg kotu oldugu icin. Pro ve one x de yine de oynanir. Su anki durumu bilmiyorum ps4 ve xone. |
|
|