Bildirim
cycorder ve ibluetooth
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorun yok bende her ıkısıde calısıyor -
ibluetooth u nerden indirdin? -
icy den -
3.0 da ibluetooth ve cycorder sorunsuz mu herkeste şimdi.. bende sorunlu olmasının sebebi nedir acaba -
valla 3.0 deilde 2.2de ikiside sorunsuz çalısıyo fakat ibluetooth da sana yollaya biliyorlar ama malesef sen yollayamıyorsun birde 15 gün sonra senden lisans istiyor -
dostum senin sorun bende de vardı. cydia'da update yapılması gereken programlar oldugunu gördüm, sürekli uyarıyordu. bnde tamam dedim update yaptırdım sanırım 5 tane program. sonra cycorder çalıştı. ibluetoot işime yaramıyacagı için gerek duymadım indirip kurmaya -
arkadaşlar ayrıca bilmeyen vardır diye yazmak istedim ibluetooth yüklendikten sonra ister açık olsun ister kapalı pil sarfiyatını artırıyor hemde gözle görülür bir şekilde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X