Şimdi Ara

ios 7 cihazlarda icloud isteyn & kilitli cihazları ipod gibi kullanmak isteyenler..güncel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
11.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk olarak bize lazım olacak programları paylaşıyorum
    yeni LİNK TÜM PROGRAMLAR İÇİNDE :

ARKADAŞLAR BU YÖNTEMİN GEÇERLİLİĞİ HAKKINDA BİLGİM YOK UZUN ZAMANDIR UZAK DURUMDAYIM PROGRAMLARI BULDUM TEKRAR LİNKE TIKLAYIN CTRL+S YAPIN İNDİRMEYE BAŞLAR BİRDE VİDEO ANLATIM VAR ODA BURDA:

KOLAY GELSİN AÇIK HALEN KAPATILMADIYSA BU YÖNTEM DEVAM EDİYORDUR YAPANLAR OLURSA PAYLAŞSIN..

arkadaşlar adım adım anlatyrm..

1-önce cihazımızı DFU moda alıyorz ve bağlıyorz pc ye..

2-ssh java tabanlı programı açıyorz ve bekliyorz açılan en alt pencerede "Success! connect yazısını gördükten sonra kapatmıyorz programı

3-winSCP Kuruyorz inglizce olarak kurun lütfen,kurduktan sonra programı açın ;

hostname yazan yere :localhost yada (127.0.0.1 yazınız )

portnumber yazan yere :2022

username yazan yere :root

password yazan yere :alpine yazın ve login yazan yere tıklayın...cihazın sistem klasörlererine erişmiş durumdayız..

4-program açılacak sağ taraf telefon dosyaları sol taraf pc deki dosyalarımz: şimdi burda yukarda terminal düğmesine basıyorz ekrana bir terminal paneli açılacak
    ctrl+T ile de açabilrsnz terminali bu arada önünüze gelen uyarılara OK VEYA YES DİYEREK ONAYLAYIN..

5-terminal açıldıktan sonra arkadaşlar ENTER COMMAND YAZAN yere mount.sh Yazın ve executeye tıklayın aşada bir kaç yazı sıralanacak, yazıları gördükten sonra terminali CLOSE diyerek kapatınız

6-şimdi arkadaşlar cihazımın dosyalarının barındığını gösteren pencerinin üstünde root yazan bi seçenek çubuğu var ona tıklıyorz ve / root> Yazanı seçiyorz

7-telefonumzda bulunan dosyalar sıralandı aşağıda arkadaşlar orda mnt1 yazan klasöre giriyoruz

8-açılan yerde applications dosyasına giriyoruz..bir sürü klasör göreceksiniz

9- içlerinden setup.app dosyasını bulup delete ile siliyoruz..

10-şimdi programları kapatmadan cihazımızı power+home tuşuna basarak dfu moddan çıkaryoruz cihazımınz itunes modunda açılacak

11-şimdi tinyumrellayı açıyoruz cihazımız numara olarak görünüyor sol tarafta seçip cihazı EXİT RECOVERY tıklıyoruz ve cihazımınz elma ekranı geliyor

12-cihazın açılmasını beklyn arkadaşlar biraz süreck ve cihaz direk açıkacak ve ipod hoşgeldin

olmayan arkadaşlar cihazınızı restore edin deneyin defalarca deneyip %100 sonuç aldım icloud yüzünden açılmayan ve kilitli olduğu için açamadığınz cihazlar en azındn ipod olarak kullabilceksnz.. arkdaşlar yapanlar yorumlarını paylaşssın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knoll -- 23 Ocak 2015; 22:30:02 >

• açılmadı kardeş anlat bakalım özemli bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    tmm hocam anlaşılır bi şekilde anlatacgm herkes faydalansın..
  • Bi yanlışlık vardır

• CDDH kullanıcısına yanıt
    ne gibi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knoll

ne gibi hocam ?

Apple ın öyle bişe yapıcaüını zannetmiyorum bi yaz bakıyım

• anlat bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yazdım hocam okuyun uygulayın
  • anlatıldı..
  • konuya lütfen uygulayanlar paylaşssın...
  • mantıklı tutar
    Mağdur olanlar faydalansın yeterki

• quote:

Mağdur olanlar faydalansın yeterki

gaza geldim ios6 ve 7 nin kodlamalarıyla oynuyorum olmıycakta bi şans belki tekrar ios6
    Kurcalayın bakalm hocam çıkar belki bişeyler

• quote:

Kurcalayın bakalm hocam çıkar belki bişeyler

hocam iş zor denedim de olmadı ios 6 dosyalarını 7 üzerine yazdım, aktive kodlamaları hala sağlam duruyodu ama işte 7nin üstündeki kodlamayı ios 6 nın dosyalarına göre kodlamak lazımdı o da aşar bizi. ssh mantığıda öyle çalışıyo güncel kodlamayı eski dosyaya tekrar kuruyo sonra geçebiliyosunuz
    onun önlemini almışlardır hocam
  • beyler bu java tabanlı program 32bitmi bnde bir sıkıntı oluyo acaba bnm bilgisayarım 64bit olduğundanmı olmıyo?
  • bu hatayı alıyorum ssh programından javalı olandan (((((Cannot load native libraries; make sure you're using 32-bit JRE if on Windows!))))))))
  • sancaktr S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam onla alakalı fkat bende 64 bit pc sorun çıkartmadı yönetici olarak çalıştır ile açmayı deneyn olmassa başka pc de deneyn
  • kesin oluyomu bu yöntemle acaba ipod olarak kullanıcam bu kadar uğraşmak sıktı biraz:D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.