Şimdi Ara

ios 7 cihazlarda icloud isteyn & kilitli cihazları ipod gibi kullanmak isteyenler..güncel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
11.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler knoll eline saglik ben tek seferde yaptim suan calisiyor hic bir atizasi yok tele cihazda iphone 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skr44 S kullanıcısına yanıt
    dostum tek sorun bu ztn i tunes aktifleşmeyor icloud ister büyük ihtimalle yeni çözümler yakında gelecektir inş
  • rica ederm hocam bir nebze yardımcı olabildysem ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: knoll

dostum tek sorun bu ztn i tunes aktifleşmeyor icloud ister büyük ihtimalle yeni çözümler yakında gelecektir inş

müzikler için nasıl bır program kullanıyorsun pekı ? pcden telefona muzık atmayı basardık buseferde dogru durust muzık player yok
    androıd kullanıcısıyım telefonu arabada mp3 player nıyetıne kullanıcam :)
    Ve ya bu yaptıgımız ıslemın jailbreak lısı var mı ?
  • merhaba arkadaşım anlatımın için teşekkür ederim
    ben 10 adım itunes modunda kaldım. tinyumrella bir iki ingilizce birşeyler yazıyor ve sonra kapanıyor. dfu modundan çıkamıyorum. yardımlarını rica ederim.
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bende iphone 4 var şu an yüklü ios 4.3.2 ve telefonum sim kilitliydi. Yeni factory unlock yaptırdım ve ios 7 ye geçeceğim. Sormak istediğim soru;

Şu an telefonu ben kendi apple kimliğimle kullanıyorum, ios 7 ye geçtiğimde icloud için bu kimlikle mi devam edeceğim yoksa telefonu ilk kullanan kişinin mi mail adresleri gerekiyor ?
  • tinyumbirella ve fix recovery çıkış denedim. itunes modunda kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoozo

merhaba arkadaşım anlatımın için teşekkür ederim
    ben 10 adım itunes modunda kaldım. tinyumrella bir iki ingilizce birşeyler yazıyor ve sonra kapanıyor. dfu modundan çıkamıyorum. yardımlarını rica ederim.

Telefon ip4 mü?
  • evet 32 gb iphone 4 japonyadan alınma. softbank simkilitli. gösterilen adımları tektek yaptım setup.app dosyasını sildim. fakat timyumbirella ve fix recovery43 le çıkmak istedim çıkmadı.
  • İphone 4s de denesem olur mu ?
  • linkler ölü ayrıca iphone 4s için geçerlimi

• Sadece iPhone 4 ve altı için geçerli.
  • linkler patlamış...
  • selamlar kardeşim icloud ekranı geçmeye çalışıyordum senin yapmış olduğun çalışmayla adım adım yaptım bir yerde hata yaptım bu general.plist dosylaraını winscape e atarken hani direk kalsör de boş bi yere taşıyoruz ya onu bi türlü yapamadım sonra da yanlışlıkla oradaki başka bi klasörün içine girdi ben de baştan yapayım dedim fakat mounth.sh komutunu yazıp yürüt diyoruz ya oradan hata alıyorum programı baştan kurdum iphone u restore edip tekrar denedim ama sonuç değişmedi aldığım hata kodu resimli olarak ektedir kardeşim ne yapabilirim acaba yardımcı olursan çok sevinirim
     ios 7 cihazlarda icloud isteyn & kilitli cihazları ipod gibi kullanmak isteyenler..güncel

• ya ios 6.1.3 de ssh.jar a telefon bağlanamıyor dfu modda, o yüzden winscp yi açamyıyorum, bunun alternatifi yok mu?

• Merhaba,

Bu program linklerini güncelleyebilir misiniz. Programları indiremiyorum. İndirmek için alternatif linkleri var mı,

Bir de bu programlar İphone 5 için de geçerlimi, yoksa sadece iphone 4 için mi?
  • linkler bana da lazım.
  • Hort hort hort 😄 arkadaşlar bende ip4 ümü iPod yapmaya karar verdim. Şuan 7.1.2 Sürüm var üstünde ve aktivasyonu hiçbirşekilde geçemiyorum . Konu açılalı 1 sene olmuş daha kolay ve çabuk bi Yöntem bulan var mı ? Yada hiç uğraşma kardeşim telefoncular halleder olayına mı girelim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama yapamıcak ama içine whatsapp yüklenebilinecek değilmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desider.org

Arama yapamıcak ama içine whatsapp yüklenebilinecek değilmi?

aynen öyle kardeşim :) yardımcı olabilecek yok mu yaw
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.