Bildirim
Cydia da bu uyarıyı alıyorum yardımcı olurmusunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Luten yardım edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cydiayi açınca oluyor repolari yüklerken en son reolading data yaparken bu ekrana çıkıyor en son yüklediğim teweak. Atom diye bi look screen teması ondan sonra böyle oldu silmek istedim ama bu hatayı verdigi için ulaşamıyorum hiç bir şey gözükmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: dbeyazlar
Cydiayi açınca oluyor repolari yüklerken en son reolading data yaparken bu ekrana çıkıyor en son yüklediğim teweak. Atom diye bi look screen teması ondan sonra böyle oldu silmek istedim ama bu hatayı verdigi için ulaşamıyorum hiç bir şey gözükmüyor
Tüm repoları sil hocam. Hangi repo olduğunu hatırlayamıyorum ama bir repodan dolayı bu sorun oluyor, tek tek sil repoları ve dene. Hatalı olan repoya gelince onu ekleme, diğerlerini tekrar ekle -
Modmyi reposunu silersem düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
quote:
Orijinalden alıntı: dbeyazlar
Tüm repoları sil hocam. Hangi repo olduğunu hatırlayamıyorum ama bir repodan dolayı bu sorun oluyor, tek tek sil repoları ve dene. Hatalı olan repoya gelince onu ekleme, diğerlerini tekrar ekle
Teşekkür ettim sorunum çözüldü :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrKys
sadece mdmyi reposunu silince düzeliyor diğerleriyle uğraşmaya gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: delfy
quote:
Orijinalden alıntı: MrKys
sadece mdmyi reposunu silince düzeliyor diğerleriyle uğraşmaya gerek yok.
modmyi reposunu silmek gibi bir hata yapmayın.Kendi eklediğiniz repolardan silin 1 2 tane düzelecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X