Şimdi Ara

Cydia ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cydia dan program indirirken herhangi bir hata yaparsam falan telefonun kitlenme ihtimali varmı veya başka bir zarar gelebilirmi ??

Mesela telefona oyun indirmek istiyorum ne yapmam lazım..cydia dan hangi programı indiricem

• Cydiada birşey yüklerken hata filan olsa bile kitlenir tekrar başlatırsın(ki kolay kolay olmaz) hiç bir zararda gelmez,ancak cydiada sistemle ilgili çok fazla uygulama mevcut bilmedigin şeyi yüklememeni tavsiye ederim..Önce forumlardan burdan hangi uygulama neye yarıyor ögren öyle cydiadan aratıp yükle

- Oyun yüklemek için Cydidanda install0us yükle,daha sonra install0usa gir www.app*trackr.org ( * olmadan) adresini yaz arama kutusuna istediğini arat download bölümünden indir direk kurulur otomatik,sorun olursa özelden yada burdan sonrabilirsin
  • Cydia kolay kolay zarar vermez merak etmeyin. Uygulamaları ise arkadaşın dediği gibi installous programından indirebilirsin. Ama benim tavsiyem bilgisayardan indirip iPhone'a atmandır. Daha hızlı indirirsin.

www.apptrackr.org
    www.downloadipa.info

gibi birçok site mevcut.

• Bilgisayardan indirmeye kalkarsam installous a gerek kalmıyor dimi ?? doğrumu anladım ..

bide size zahmethttp://www.youtube.com/watch?v=XRW1fncrm_c&feature=related

şu videoya bi göz atarmısınız..ınstallıousu bu videodaki gibi yüklicem dimi

Iphone 2G 3.1.2 var bende
  • aynen videodaki gibi
  • teşekkürler saol
  • Bu sitelerden indirdiğim dosyaları nasıl itunesa atabilirim..zipin içinden klasörler çıkıyor da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.