Şimdi Ara

Cydia ile indirilen programları silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl silebilirim arkadaşlar?itunesta applicationsta gözükmüyor.

• tekrar cydia dan siliyosun. manage - packages - silmek istediğin program - modify - remove şeklinde
  • cydelete isimli programı cydia dan aratıp kurun daha sonra ipod unuzun ekranında uygulamaların ikonlarına parmağınızla birkaç saniyeliğine basılı tutun sol üstünde çarpı işareti çıkacak çarpıya dokunduğunuzda siler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmedov

cydelete isimli programı cydia dan aratıp kurun daha sonra ipod unuzun ekranında uygulamaların ikonlarına parmağınızla birkaç saniyeliğine basılı tutun sol üstünde çarpı işareti çıkacak çarpıya dokunduğunuzda siler.
    Güzel bir yönteme benziyor deniyim hemen. Cydia'dan silmek pek de kullanışlı olmuyor, wifi olmadan program sayfasına gelinemiyor(dolayısıyla silinemiyor da).
  • direk cydiadan silmeye çalışınca uygulamaların beyaz ikonlu bişeyleri (ne olduğunu anlatamadım ) kalıyor. o yüzden cydelete cidden çok kullanışlı
  • Cydelete sanırım artık yok iphone3 de onu kullanıyordum installoustan indirmiştim installousta yalan oldu.. Şimdi iPastore kullanıyorum iPastoreden indirdiğim programları silmenin yolunu bulamadım. Basılı tut/Çarpıya bas yöntemini yaptıktan sonra telefon reset atıyor, Safe Mode şeklinde açılıyor normale geçince de program hala orda oluyor :( Varmı bir yolu yöntemi bunun?

hortlamış konu fark etmedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 2 Şubat 2013; 11:28:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Cydelete sanırım artık yok iphone3 de onu kullanıyordum installoustan indirmiştim installousta yalan oldu.. Şimdi iPastore kullanıyorum iPastoreden indirdiğim programları silmenin yolunu bulamadım. Basılı tut/Çarpıya bas yöntemini yaptıktan sonra telefon reset atıyor, Safe Mode şeklinde açılıyor normale geçince de program hala orda oluyor :( Varmı bir yolu yöntemi bunun?

hortlamış konu fark etmedim :D

Aynı sorun bende devar my3g calismadi mesela silemedim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuya yok mu bir el atacak babayiğit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.