arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız
AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız
quote:Orjinalden alıntı: angeliyous AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapalım bilenler anlatabilrmi ne yapmamız gerekli?
tam bilmiyorum ama şimdi bi araştırma yapam kuralım bi grup.. quote:Orjinalden alıntı: mxanderh quote:Orjinalden alıntı: angeliyous AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapalım bilenler anlatabilrmi ne yapmamız gerekli?