quote:Orijinalden alıntı: 5kursunORC THE PATRİOT 62 olcak :D ROGUE NaymancCc PRiest 56 olcak :D ayrıca rezz arayan naymanccc ye :DMiraLayTurK lwl 55 clan OSMANLI np 7k 4everASK lwl 50 mage Clan BloodS np 100
quote:Orijinalden alıntı: xDMiraLayTurK lwl 55 clan OSMANLI np 7k 4everASK lwl 50 mage Clan BloodS np 100Alıntıları Göster ßende cypherda oynuyorum 63 lwl rezzerim clan : Crystal
quote:Orijinalden alıntı: 58KinGPriesT58ßende cypherda oynuyorum 63 lwl rezzerim clan : CrystalAlıntıları Göster pm atarm 58kıngi tanıom ztn 58alonewolf da war o snn mı kıng?
quote:Orijinalden alıntı: the_burn_boypm atarm 58kıngi tanıom ztn 58alonewolf da war o snn mı kıng?Alıntıları Göster evet benim ama onun adı ''ALONEWOLF58'' biraz ters olmus ama tanıyon belli
quote:Orijinalden alıntı: 58KinGPriesT58evet benim ama onun adı ''ALONEWOLF58'' biraz ters olmus ama tanıyon belliAlıntıları Göster server:cypher nick:metin59 lwl:57 ırk:human-archery clan:alwaysteam
quote:Orijinalden alıntı: 58KinGPriesT58evet benim ama onun adı ''ALONEWOLF58'' biraz ters olmus ama tanıyon belliAlıntıları Göster GSArdaAGS lvl 55 Roque
quote:Orijinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON:::ORC NİCK:CloroFloroC4RBONAlıntıları Göster human dicloladywar lwl:55
quote:Orijinalden alıntı: mxanderhhuman dicloladywar lwl:55Alıntıları Göster congo984 lwl: 48 warrior clan:MageCln np:0/0 kasılmaya ihtiyacım var
quote:Orijinalden alıntı: serious01IRK:El Morad Lvl:65 Job:KasarhoodAlıntıları Göster arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız
quote:Orijinalden alıntı: mxanderharkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırızAlıntıları Göster AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız
quote:Orijinalden alıntı: angeliyousAYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: angeliyous AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapalım bilenler anlatabilrmi ne yapmamız gerekli?
quote:Orijinalden alıntı: mxanderhquote:Orjinalden alıntı: angeliyous AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapalım bilenler anlatabilrmi ne yapmamız gerekli?Alıntıları Göster tam bilmiyorum ama şimdi bi araştırma yapam kuralım bi grup.. quote:Orjinalden alıntı: mxanderh quote:Orjinalden alıntı: angeliyous AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapalım bilenler anlatabilrmi ne yapmamız gerekli?
quote:Orijinalden alıntı: mxanderhquote:Orjinalden alıntı: angeliyous AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapalım bilenler anlatabilrmi ne yapmamız gerekli?Alıntıları Göster kaltak rahibe np:100 k lvl 59
quote:Orijinalden alıntı: mxanderhquote:Orjinalden alıntı: angeliyous AYNEN KATILIYORUM SANA... ANGELİYOUS LVL:73 CLAN: ENORMOUSES quote:Orjinalden alıntı: mxanderh arkadaşlar dh cypherlılar kuralım ya:D böylelikle cypher hakkında cok rahat konuşuruz birbirimizi tanırız bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapalım bilenler anlatabilrmi ne yapmamız gerekli?Alıntıları Göster Shaman_BuffeR lwl 70 priest clan: Turkstime