Şimdi Ara

Sanırım k2 network veya usko son günlerini yasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 3 aydır oyunda su yazıyı görüyorum 60 dakika içinde hemen 3200 cash alın ve 10 adet trina sahibi olun
    eskiden böyle bişey yoktu 5000 pot hediye ederlerdi. şimdi hesaplayalım 1 trina 800 cash 10x800 eder 8000 cash yani 3200 cash alana 8000 cash bedava. 3+1 ev alana villa bedava gibi bişe olmus durumda. artık usko mı desem k2 network mu desem bilemiyorum son günleri geldiğinin farkında son bi sömürme yapıyolar gibime geliyor

• belki inanmayacaksin 3hafta önce 18tane vermisti. oyun kapancakya son vurgunlarini yapıyorlar batan geminin malların bunlarrrr
  • Bugün arkadaşlarla cash event yazısı geçtiğinde aynı şeyi konuşuyorduk, Helios açıldığında bıraktım oyunu ama onlar devam ediyorlar geceli gündüzlü o kadar emek boşa gidecek gibi hayırlısı artık.
  • ben de 12 mavi trina ve 8 de normal trina aldım, extradan da exp kağıdı verdiler xigenon da.
  • Batan geminin malları.
  • bitsede kurtulsam
  • vay be kaç yıllık oyun ne hale geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K2 Mgame'in davayı her türlü kazanacağının farkında herkes gibi. Oyunu elinden kaybetmeden ne sömürürse. Sattığı Itemlar buna başlı başına bir örnek değil mi zaten? Telif hakkı bittiği için TL ile item satarak para kazanması katletti şu oyunu başta. Mgame alınca ne olucak bakalım K2siz KO. Düzelecek mi yoksa daha mı beter edecekler.
  • Peki bunu fırsata çevirmek mümkün değil mi?
    Fiyatlar hakkında hiç bir bilgim olmadan bu öneriyi sunuyorum. Yanlışım varsa düzeltilsin.
    Cash + trinayı alıp GB ye çevirip GB yi satmak kâr sağlamaz mı?
    Tekrar söylüyorum. Hiç birşeyin fiyatını bilmeden bu öneriyi sundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufakgl

Peki bunu fırsata çevirmek mümkün değil mi?
    Fiyatlar hakkında hiç bir bilgim olmadan bu öneriyi sunuyorum. Yanlışım varsa düzeltilsin.
    Cash + trinayı alıp GB ye çevirip GB yi satmak kâr sağlamaz mı?
    Tekrar söylüyorum. Hiç birşeyin fiyatını bilmeden bu öneriyi sundum.

o dediğin gb fiyatı 5 TL ye yakınken işe yarar
  • Bence knight online devri kapandi oyun altin cagini 2006 ve 2009 yillari arasinda yasadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akli olan satilabilecek karakteri olan hemen elden cikarsin bence oyunun daha iyiye degil daha kotuye gidecegine herkes hemfikir
  • 1-2 gün içince oyun kapanacak.

Alel acele 3200 cash satmaya çalışıyorlar.

Ayıptır yazık size!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

1-2 gün içince oyun kapanacak.

Alel acele 3200 cash satmaya çalışıyorlar.

Ayıptır yazık size!

Kaynak var mı dostum? bir iki güne kapanacağına dair? laf olsun diye konuşmayın lütfen ya.
  • eğer oyun kapanırsa

1-2 milyara char veya item alanların hali çok kötü olur.
  • Cidden oyunun kapanacağına inananlar var hayret ediyorum.
    Kısa ve net bir soru: Altın yumurtlayan tavuğu keser misiniz?
  • Oyun niye kapansın ki ya kim devralacaksa legal olmayan itemlere hileye bir çözüm bulsa oyun 20 sene daha banamısın demez
  • 3200 cash e 10 tane trina aldm silinme ihtimali var mı ? gb ye cevirdim bile ?
  • aga +10 +5 itemları silseler, üstüne minor cooldown kaldırıp pedalı engelleseler oynanır.ama uğraşmıyorlar işte.anca senin benim gibi ticaretle para kasanlara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

3200 cash e 10 tane trina aldm silinme ihtimali var mı ? gb ye cevirdim bile ?

var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.