Şimdi Ara

Sanırım k2 network veya usko son günlerini yasıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 6e

K2 Mgame'in davayı her türlü kazanacağının farkında herkes gibi. Oyunu elinden kaybetmeden ne sömürürse. Sattığı Itemlar buna başlı başına bir örnek değil mi zaten? Telif hakkı bittiği için TL ile item satarak para kazanması katletti şu oyunu başta. Mgame alınca ne olucak bakalım K2siz KO. Düzelecek mi yoksa daha mı beter edecekler.

Mgame 'nin eski günleri geri getireceğinden eminim
  • ha 10 tane trina vermişler ha 30 tane adamlara zararı yokki onlar zaten parayı kırıyolar yeterki cash çekin. iki tuşa basıo adam 55-60 tl kazanıor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho:D

quote:

K2 Mgame'in davayı her türlü kazanacağının farkında herkes gibi. Oyunu elinden kaybetmeden ne sömürürse. Sattığı Itemlar buna başlı başına bir örnek değil mi zaten? Telif hakkı bittiği için TL ile item satarak para kazanması katletti şu oyunu başta. Mgame alınca ne olucak bakalım K2siz KO. Düzelecek mi yoksa daha mı beter edecekler.

dostum Heaven Fire botu daha doğrusu koxpu hangi şirket çıkarmıs piyasa sürüyormus googledan arastır. Mgame oldugunu öğren :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakında 3200 cash alana 255 stat falan da verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho:D

quote:

dostum Heaven Fire botu daha doğrusu koxpu hangi şirket çıkarmıs piyasa sürüyormus googledan arastır. Mgame oldugunu öğren :)

hocam benımkı sadece kucuk bır ıhtımal ama onu bıraz buyulterek soyledım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Yakında 3200 cash alana 255 stat falan da verirler

Yok artık! Direk 83 level falan versinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coixeja -- 2 Mayıs 2012; 15:45:04 >
  • Oyunun mgame e geçince düzelecegini sanıp bi an da olsa umutlananlar goruyorum.
    Ne yazıkki boşuna ümitleniyorsunuz kardeslerim.
    k2 neyse mgame de odur.
    gb yi satan ve hf yi üretip satanın mgame ile işbirlikçi - tedarikçi ilişkisi oldugunu bilmeyen yoktur heralde..
    üstüne birde item satmaya basladılar.
    bu oyun adam olmaz artık sevgili dostlarım.
    Bende neden oynadıgımı kendimde bilmeden oynuyorum.
    Bi tarafta koxperlar bi tarafta illegal +10 +3 ler arada kalan bizler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Oyunun mgame e geçince düzelecegini sanıp bi an da olsa umutlananlar goruyorum.
    k2 neyse mgame de odur.
    gb yi satan ve hf yi üretip satanın mgame ile işbirlikçi - tedarikçi ilişkisi oldugunu bilmeyen yoktur heralde..

K2, Amerikalı, MGame, Koreli, HF yapımcıları ise Çin'li.

• quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

k2 neyse mgame de odur.

Yok dostum aynı kişiler demedim zaten işbirlikçi tedarikçi dedim.
    k2 neyse mgame de o derkende bişey degişmeyecegi anlamında.
    Yoksa bilmiyo degilim.

• quote:

quote:

quote:

k2 neyse mgame de odur.

Yoksa bilmiyo degilim.

Biri yapımcı biri ise yayıncı, K2 neyse MGame de o olamaz, K2 her daim MGame muhtaçtır. MGame'in birşeyleri değiştireceği düşüncesindeyim, en basitinden örnek verecek olursak MGame'in serverlarında tek bug yok, tüm questler sorunsuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

k2 neyse mgame de odur.

Yoksa bilmiyo degilim.

Biri yapımcı biri ise yayıncı, K2 neyse MGame de o olamaz, K2 her daim MGame muhtaçtır. MGame'in birşeyleri değiştireceği düşüncesindeyim, en basitinden örnek verecek olursak MGame'in serverlarında tek bug yok, tüm questler sorunsuz.

Ben aksini düsünüyorum ama insanların fikir ve düsüncelerine saygı duyarım herzaman.
    MGame'in serverları derken neyi kastettınız?

• Japonya ve Kore sunucularını kastettim.
  • oyunun kapanıp el değiştireceğini ve düzeleceğini düşünebilirsiniz. doğrudur alacak firma kim bilir belki düzeni sağlar oyunu adam eder. ancak unuttuğunuz bir nokta var oyun k2 den çıktığı an yaptığınız kastığınız harcadığınız herşey pufff olur. örnek vermek gerekirse sonsuz macera yı göz önüne alabilrsiniz. k2 nin elindeki tüm datalar bi deleteye bakar. o yüzden vay silinmez vay alan adam legal itemleri siler yola devam eder hiç hayal kurmayın. k2 bittimi isteser 736 milyarlık çarınız olsun güümmm sırf bunu belirtiyimde içimde kalmasın dedim. ha bu arada altın yumurtlayan tavuk ne ya gören de 5 milyon oyunucusu var zanneder ko yu hauhauhauah

• bu oyunu kim akıllı eder biliyomusunuz Blizzard oyun şirketi bu oyunu adam akıllı eder. wow a baksana nasıl bir hile varmı
  • ares den yolum geçti diyen varsa m1rza yı mutlaka tanıyordur.knight kelimesiyle eş değerdir ismi benim için.bilginiz olsun kendisi usko yu geçenlerde bıraktı pvp açtı.niye vazgeçti ki acaba ekmek teknesinden
  • oyun kapanmaz pvp olarak devam eder bence ;) yılların emeği var bir tuşa basıp sileceklerini düşünmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3kin

oyunun kapanıp el değiştireceğini ve düzeleceğini düşünebilirsiniz. doğrudur alacak firma kim bilir belki düzeni sağlar oyunu adam eder. ancak unuttuğunuz bir nokta var oyun k2 den çıktığı an yaptığınız kastığınız harcadığınız herşey pufff olur. örnek vermek gerekirse sonsuz macera yı göz önüne alabilrsiniz. k2 nin elindeki tüm datalar bi deleteye bakar. o yüzden vay silinmez vay alan adam legal itemleri siler yola devam eder hiç hayal kurmayın. k2 bittimi isteser 736 milyarlık çarınız olsun güümmm sırf bunu belirtiyimde içimde kalmasın dedim. ha bu arada altın yumurtlayan tavuk ne ya gören de 5 milyon oyunucusu var zanneder ko yu hauhauhauah

şu altın yumurtlayan tavuk yorumuna katılıyorum çok kişiden duydum ko icin bu cumleyi siz k2 nin bu oyundan milyonlar falanmı kazandığını sanıyosunuz

• yine mi bamya

böyle konular açanlar genelde kuyruk acısı olanlar ya kxperdır ya npt ci ya hapise girip cıkamamıstır yada arkadas mağdurudur yada ban yemiştir yada dolandırılmıştır vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

quote:

Orijinalden alıntı: k3kin

oyunun kapanıp el değiştireceğini ve düzeleceğini düşünebilirsiniz. doğrudur alacak firma kim bilir belki düzeni sağlar oyunu adam eder. ancak unuttuğunuz bir nokta var oyun k2 den çıktığı an yaptığınız kastığınız harcadığınız herşey pufff olur. örnek vermek gerekirse sonsuz macera yı göz önüne alabilrsiniz. k2 nin elindeki tüm datalar bi deleteye bakar. o yüzden vay silinmez vay alan adam legal itemleri siler yola devam eder hiç hayal kurmayın. k2 bittimi isteser 736 milyarlık çarınız olsun güümmm sırf bunu belirtiyimde içimde kalmasın dedim. ha bu arada altın yumurtlayan tavuk ne ya gören de 5 milyon oyunucusu var zanneder ko yu hauhauhauah

şu altın yumurtlayan tavuk yorumuna katılıyorum çok kişiden duydum ko icin bu cumleyi siz k2 nin bu oyundan milyonlar falanmı kazandığını sanıyosunuz

500 tane 3200 cash satsa bir serverda(bir anda) ki helios cash eventlarda bu rakama ulaşılıyordur,

50 tl kazanıyor diyelim 3200 cashden, 25 bin tl yapar ki bu sadece bir eventta ve sadece helios server için geçerli kısa bir hesap,

genel gelire geçelim,

helios 4 serverda 5 bin kişi aynı anda online oluyor, 4 bini premiumlu desek, ortalama premiuma 30 tl versinler, 120 bin tl her ay kesin gelirleri var helios serverı için,
    diğer 17 serverda da ayda bin kişi pre alsın bu da 510 bin tl yapıyor.

bu rakam artı cash alanlar, cash eventler vs. olaylar ile bir milyon tl'yi bulur tüm oyun için (ayda),

şunu da göz önünde bulunduralım siteler de cash vs. alıyor stokluyorlar,
    ayrıca el altından sattıkları gbler ve +9 +10 itemlar(bu sadece güçlü bir varsayım)

bu rakam fazlasıyla aşılmış olur,

bence şüphesiz altın yumurtlayan tavuk,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 5 Mayıs 2012; 7:08:28 >

• ulan anlamıyorumki her dakka bu kadar şey satılıyor illegal falanda bu kadar şey nereye gidiyor yahu trinalar falan havada uçuşuyor o zaman gb ucuzladı o zaman herşey pahalandı eskiden 28 lira verip rebith ii alıyorsak şimdi +7 krowaz mu alıyoruz

bunları piyasayı bilmeden ve 3 yıldır oynamadan yazıyorum arkadaştan krowaz itemlerin +7 den yukarı çıkabildiğini öğrendim şaşırdım bi :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.