Şimdi Ara

Sanırım k2 network veya usko son günlerini yasıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Yakında 3200 cash alana 255 stat falan da verirler

Şaşırmam vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Bence knight online devri kapandi oyun altin cagini 2006 ve 2009 yillari arasinda yasadi.

Cevap budur abi. Yıl 2012 olmuş piyasada çok sağlam f2p mmorpgler var. Knight online'ı, en azından USKO'yu oynayanlar zevk aldığım için oynuyorum derse inanmam hiç. Ya sağlam arkadaş grubu vardır sırf beraber takılmak için giriyorlardır ya da gerçek parayla item satmak için. Bilmiyorum hala bu oyunu bağımlılık derecesinde oynayan var mıdır ama aşmak lazım artık.
  • 2009 yazinda birakmistim bende oyunu keske bir mucize olsada hersey sifirlanip sifirdan bir oyun acilsa bir zamanlar myko vardi o da yok oldu gitti telif hakkidir falan ama ko ozlenmeyecek bir oyun degil oyunu bu hale getirenler utansin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun el degistirse bile eskisi gibi olmaz sonucta adamlarin elinde sihirli degnek yok, koyu bu hale getiren biziz(türk halki) koxpu kullanan, dupeyi yapan, boyle uyduruk bi oyuna item veya gb icin tonlarca para akitan, gb sirketlerini zengin eden biziz.Bu noktada k2ye de hak vermek lazim bizim gibi salak bi milleti bulmus sömürüyor sömürebildigi kadar.Oyun ne hallere gelmis bakiyorum millet 10 tane trina icin yine para yatiriyor.Kusura bakmayin ama ben buna aptallik derim.Oyunun bu hallere dusmesinde suclu k2 degil aslinda, biziz.Oyununu b.ku cikmasina ragmen hala pre,cash,gb vs aliyorsak evet suclu biziz.Biraz kafamizi calistirip k2ye para yedirmeyi biraksaydik esek gibi duzelticeklerdi bu oyunu.Ne diyeyim bizim halkimiz koyun geldi koyun gidecek her an oyun kapanabilir veya el degistirebilir deniliyor ama k2nin son vurgununun(3200 cashe 10 trina) kurbani oluyorlar.Sonuc olarak bu oyunun basina mgamede gelse blizzardda gelse biz koyunluktan cikmadikca degisen ne olacak ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 6 Mayıs 2012; 11:11:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uNstoppablee

2009 yazinda birakmistim bende oyunu keske bir mucize olsada hersey sifirlanip sifirdan bir oyun acilsa bir zamanlar myko vardi o da yok oldu gitti telif hakkidir falan ama ko ozlenmeyecek bir oyun degil oyunu bu hale getirenler utansin

sana oldschoolko yu öneriyorum ;)
  • DHKO geri açılsada ona başlasak en mantıklısı o USKO EUKO falan tırı vırı
  • quote:

Oyun el degistirse bile eskisi gibi olmaz sonucta adamlarin elinde sihirli degnek yok, koyu bu hale getiren biziz(türk halki) koxpu kullanan, dupeyi yapan, boyle uyduruk bi oyuna item veya gb icin tonlarca para akitan, gb sirketlerini zengin eden biziz.Bu noktada k2ye de hak vermek lazim bizim gibi salak bi milleti bulmus sömürüyor sömürebildigi kadar.Oyun ne hallere gelmis bakiyorum millet 10 tane trina icin yine para yatiriyor.Kusura bakmayin ama ben buna aptallik derim.Oyunun bu hallere dusmesinde suclu k2 degil aslinda, biziz.Oyununu b.ku cikmasina ragmen hala pre,cash,gb vs aliyorsak evet suclu biziz.Biraz kafamizi calistirip k2ye para yedirmeyi biraksaydik esek gibi duzelticeklerdi bu oyunu.Ne diyeyim bizim halkimiz koyun geldi koyun gidecek her an oyun kapanabilir veya el degistirebilir deniliyor ama k2nin son vurgununun(3200 cashe 10 trina) kurbani oluyorlar.Sonuc olarak bu oyunun basina mgamede gelse blizzardda gelse biz koyunluktan cikmadikca degisen ne olacak ki ?

iyi demişsin

• Bakın ben size birinci ağızdan ve emin kaynaklardan bilgilerimi anlatayım k2 ile m +game arasındaki sorun yeni değil yaklaşık yıldır var k2 yükümlülüklerini yerine getirmediğinden maddi olarak mgame den teknik destek alamıyordu lisansının elinden alınacağını anlayınca son aydır mtc alpaslanın marifetiyle artık domuzdan kaç kıl çekersek kardır deyip herşeyi paraya çevirmeye başladılar abuk subuk fiyatlara + 9 +10 itemler el altından alpaslan ın malum tayfası aracılığı ile pompalamaya başladılar diğer tarafdanda kendileri cash di premiumdu eventlerdi saldırmaya başladılar mgame k2 nin lisansını iptal etti şu an pvp konumundalar lakin tamamen kapatmak için mahkemenin sonucunu beklemekteler 22 çubat itibari ile oyunun tüm dataları mgamenin elinde ve acık kodları da teslim etmesini bekliyorlar mahkemeyi kazandıklarından ötürü bu hakları var ve sanırım birkaçgün içerisinde mgame yeni setup yayınlayacak bununla beraber oyundaki + sı bol itemleride ayıklayacak + yeni kale savaşları paketinide dahil edip oyunu açacaklar ama eski playerleri döndürebilirlermi o merak konusu işin tek güzel yanı bu oyunun sülüğü mtc alpaslan devre dışı kalmış olacak....

• quote:

Bence knight online devri kapandi oyun altin cagini 2006 ve 2009 yillari arasinda yasadi.

katılıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.