Şimdi Ara

CYPERDE +7 İİ arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cyperde bı kac gunden berı ii arıyorum ama bı turlu kımse satmıyor piyasa dustu zaten bende 17 gb para var eger aranızda satmak ısteyen olursa bana msn den ulassın 17 gb ye alim

pentium-5.2@hotmail.com

herkese kolay gelsın

AhLenExiLL

• cypher benim ilk serverım 7 ay önce bıraktım olimpiaya geçtişm olimpişayı bıraktım ronarka geçtim ronarkıda bıraktım yeni serverı bekliyorum
    ve geçen güncypher a giriyim sdeidm herkeste +11 reb. ib +21 reb. ib şaşırdım 1 kişide +21 rebirt 3 kişide +11 rebirt ib gördüm şaşırdım
    sen cypherda oynuyosan ve hala +7 ii yle uğraşıyosan bırak o server ı
  • ben iron impact ıstıyorum

hosuma gıttı o sılah kafaya koydum alacam
  • arkadaslar eger satıyosanız benım msn mı ekleyın konusalım ama soylım 17 gb den baska bıseyım kalmadı her seyımı sattım ve bu pıyasa dusuklugunde 17 gb de fena para deıl

iron impact satan msn mı eklesın pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: serqan01

arkadaslar eger satıyosanız benım msn mı ekleyın konusalım ama soylım 17 gb den baska bıseyım kalmadı her seyımı sattım ve bu pıyasa dusuklugunde 17 gb de fena para deıl

iron impact satan msn mı eklesın pls

hangi server olursa olsun +7 İİ yi 17gb ye alman imkansiz bence...ben dün areste kaç kişiye 21gb+7 raptor +mavi kutu teklif ettim vermedi kimse...ki areste piyasa çok ucuzlamasına rağmen pp,raptor+7,amulet of dex,str pazarda..yani teklifini çok yükseltmen gerek
  • baska bıseyım kalmadı olmazsa bende expensıonal toto ve deep alırım

bunlarıda satan bulunmaz ya neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pathosta +7 dv kaç ytl eder?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.