arkadaslar cyperde bı kac gunden berı ii arıyorum ama bı turlu kımse satmıyor piyasa dustu zaten bende 17 gb para var eger aranızda satmak ısteyen olursa bana msn den ulassın 17 gb ye alim
pentium-5.2@hotmail.com
herkese kolay gelsın
AhLenExiLL
cypher benim ilk serverım 7 ay önce bıraktım olimpiaya geçtişm olimpişayı bıraktım ronarka geçtim ronarkıda bıraktım yeni serverı bekliyorum ve geçen güncypher a giriyim sdeidm herkeste +11 reb. ib +21 reb. ib şaşırdım 1 kişide +21 rebirt 3 kişide +11 rebirt ib gördüm şaşırdım sen cypherda oynuyosan ve hala +7 ii yle uğraşıyosan bırak o server ı
ben iron impact ıstıyorum
hosuma gıttı o sılah kafaya koydum alacam
arkadaslar eger satıyosanız benım msn mı ekleyın konusalım ama soylım 17 gb den baska bıseyım kalmadı her seyımı sattım ve bu pıyasa dusuklugunde 17 gb de fena para deıl
iron impact satan msn mı eklesın pls
quote:
Orjinalden alıntı: serqan01
arkadaslar eger satıyosanız benım msn mı ekleyın konusalım ama soylım 17 gb den baska bıseyım kalmadı her seyımı sattım ve bu pıyasa dusuklugunde 17 gb de fena para deıl
iron impact satan msn mı eklesın pls
hangi server olursa olsun +7 İİ yi 17gb ye alman imkansiz bence...ben dün areste kaç kişiye 21gb+7 raptor +mavi kutu teklif ettim vermedi kimse...ki areste piyasa çok ucuzlamasına rağmen pp,raptor+7,amulet of dex,str pazarda..yani teklifini çok yükseltmen gerek
baska bıseyım kalmadı olmazsa bende expensıonal toto ve deep alırım