Şimdi Ara

CYPERDE DH CLANINA ALLY VERILMISTIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bora abi karustur yanlış hatırlamıyosam gayet güzel itemları var
    pelerin kırmızı bu arada üst clan da Janus
  • BENI C3 LUFERSONDA INN HOSTESİN ORADA BEKLE BENI GORUNCE PM AT YAN CHARINLA GIR SU ANDA POST U OKUYAN ARKADASLAR VARSA C3 LUFERE GELSIN CLANA ALALIM
  • bora abim msn warmı die sordum cpv vermedin benimki ozgunbjk@hotmail.com eklersen konusabiliriz abi
  • adam sıze yarrdımcı olmak ıstıo sızde yardım edın alın cypherdakıler bu sızın ııcın sanstır
  • eğer istenirse ben kurarım LvL 61
    Gh0sT_MaRTeN
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbaday

Kımseden ses yok ally i Kuracak yokmu ??

ben kurarım dedim ya :D
  • ne is gelen bugdayım diyor giden bugdayim diyor arkadaslar kuramıyacak olan oyalamasın madem baska zaman herkes ally ister simdide vericek adam yok koca forumda tekrar soyluyorum devamlı forumda onlşne olan arkadas varsa c3 lufere gelsin inn. deyim
  • Nickin ne arkadaşım ?
  • I30rA JANUS CLAN LİDERİYİM C3 LUFER İNN DEYİM SU AN HALEN
  • Eger hala kurmadıysanız kurabilirim 61 lvl Shadow Knightım
  • quote:

Orjinalden alıntı: overdosenos

ya şu anki klanımdan memnunum bora abi ama bişey olursa ben kurabilirm şimdilik 57 mage var VeNoM dayım bi ara ally vermiştin almıştın ya..

kur al over
  • MERHABA BEN CYPER'DA 33 LVL MAGE İLE OYNAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA MALESEF HİÇ KASILMIYOR. MÜMKÜNSE BENİ Bİ KLANA ALIP KASABİLİRMİSİNİZ. NİCK: XXKEOPSXX
  • sorun degil zaten sadece dh lılar alınacak ama halen kuracak bir eleman bulamadım gelen ya bugdayım diyor yada bu charla kurdum bisey olmaz diyor bıktım meram anlatmakdan
  • msnmi vermeyi unuttum serhatfuture@hotmail.com
  • tamam zaten verince ally buradan acıklıyacagım lider yada asistlerle irtibata gecersin fakat henuz kuracak birisi yok yda ayrı bir topic acılıp girmek isteyenler oradan bildirir
  • bora abi bana dün verdin sonra bozduk ve ismini değiştiriektik ya tam o sırada bizim internetler gitti
  • c3 de clan kurulmuyor ayrıca sen o charla kurdun ama hep o charla oynuyorsun nasıl olacak diger clan liderleri durmadan ally dusurur bende oyuna sık sık girmiyorum gunde 2-3 saat filan gene ally verene kadar uzun zaman gecer o yuzden yan char olması sart
  • slm kardeşim bu ilk mesajlarımdan cyper da orc 59 mage var yan char da 30 mage ıstersen ben ally alabılırım forma yenı katıldım devamı gelır
  • benim cypher da asl charım lvl 53 rogue yan charım da lvl 42 mage .. istersen onu kullananbiliriz.. mage le çok az giriyorum çünkü....forumu da her zaman takip ederim..( şu sıralar mousum da bi problem war çok giremiyorm.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbaday

I30rA JANUS CLAN LİDERİYİM C3 LUFER İNN DEYİM SU AN HALEN

Hatırlardım.

Şu koxper clanı olan...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.