Şimdi Ara

CYPERDE DH CLANINA ALLY VERILMISTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar cyperde ust clan sahibiyim ve dh a ally vermek istiyorum beramusda yapmıslar eger bu isi yapabilecegini dusunen varsa yan charına ally verecegim gene dh dan 2 kisiye ve kendine ally versin ve bu forumda olupda pelerın giyme zevkini tatmamıs arkadasları clana alıp forumun adını oyuna tasıyalım ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 23 Mayıs 2006; 0:19:29 >

• benim 61 den 48 e düşme charım war mage nowacı ben kurabilirim :D tabi istersen
  • Human 41 lwl archer cypeher assain olcam.bowum yaq.' tane stieelo war +8 şimdilik bow +8 warda bi işe yarmıo.Soyuldum sayılır KIyafetler deX basılı küperler fln hepsi +5 en az +7 hornumla dervise 1000 vuruodum ezik halimle werdiğim demage çok değil biliorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızGın ÇoCuK -- 21 Mayıs 2006; 22:12:09 >
  • cypher lwl50 buffer ben kurarim olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nlyMakeLove

benim 61 den 48 e düşme charım war mage nowacı ben kurabilirim :D tabi istersen

tamam sen kur ama yan charınla kurman gerekıyor ally bug var lideri oyuna sokarsan pelerın dusebilir ayrıca forumdada devamlı online olman gerekiyor cunki clana girmek isteyen arkadaslarla irtibat kurman gerekecek

arkadaslar benım cin kımın kuracagı onemlidegil onemli olan dh da ve oyunda devamlı online olacak olması kurdukdan sonra ayrı bir topic acıp clana eleman alırsınz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 21 Mayıs 2006; 22:17:11 >
  • ya şu anki klanımdan memnunum bora abi ama bişey olursa ben kurabilirm şimdilik 57 mage var VeNoM dayım bi ara ally vermiştin almıştın ya..
  • Orc mu insan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Ronark Char Tanıtım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • venomdan ally bern almadım lider oyunda kaldıgı icin ally baskalarınca dusuruluyor bende bu nedenle birdaha venoma ally vermedim lider oynadıgı surece ally de duser

Pardon soylemeyi unuttum orc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 21 Mayıs 2006; 22:20:44 >
  • Kımseden ses yok ally i Kuracak yokmu ??
  • dogru o zmn ozur dilerim peki bişey daha soracam topicini kirletmek gibi olmasın ama eger clan bug kalkarsa tekrar ally verir misin?
  • clan bug kalkınca veririm sorun degil
  • cypherda 55 lvl aceyip delikanlı bi magem war
  • ama post sayın 4 henuz cok yeni user sin ben devamlı online olabilecek birisine ally vermek istiyorum muhtemelen oyle birisi cıkacak yukarıda ally isteyenlerden ses cıkmadı beklemedeyim ..
  • bbaday abi bora abi çok özür dilerim de beni nie attın allyden o kadar özür diledim abi lütfen dh başkanı olurum ben lütfen abi
  • ya ben ole her ota bo.a msj yasmıomda ondan post sayım cok az
    wer gitsin alyy bana yaf
  • neden attıgımı sende biliyorsun bunu sormana gerek yok bence tekrar 2 aydır ust clan sahibiyim attıgım 2 . ally seninki normalde ally bozmam ben iyi niyetimi kotu sekilde karsıladın neyse uzatmıyalım
  • kanka msn warmı konusalım _?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbaday

neden attıgımı sende biliyorsun bunu sormana gerek yok bence tekrar 2 aydır ust clan sahibiyim attıgım 2 . ally seninki normalde ally bozmam ben iyi niyetimi kotu sekilde karsıladın neyse uzatmıyalım

abi seninle güzelce konuşurken sadece eee dedim ve attın abi başka bişey yapmadım ben o dediğim eee de ağız alışkanlığı bora abi özür diledim ama senden nolursun
  • TAMAMDA ırkını sölememişsin
  • tamam oyunda bulusalım ama yan charın varsa onunla gir ally bugdan pelerin duser yan charın varsa mesajını bekliyorum

11 POST YUKARIDA ORC YAZMISTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 21 Mayıs 2006; 23:16:11 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.