beyler c2 deydim maradonda 5 defa yattım cz ye gittim townda herkes yatık doğan yatıo kimin vurdu gözükmüo ama ismi geçio kingman mıdır isimli kişi kurmus koxp bide bug yapmıs townda doğan yatıo ne olcak bu knıghtın hali??????
ben cyhper da oynuyorum ama hiç öle bişi olmadııı
c kactasın
Cyhperdan hersey beklenir
Siz bu oyunu hala oynayarak bunlara ne kadar layık oldugunuzu gösterıyorsunuz.Şu anda oyunun hiç bir yeri güvenli değil bunu bılın.Hackde yersın,kendi ırkından birindende damage yersın.Bunları şu an doğal karşılamanız gerekıyor.
ÇÜNKÜ BU OYUN BU KADAR YAŞANAN OLAYIN ARDINDAN ASLA AMA ASLA GÜVEN VERMEZ KIMSEYE.YARIN ÇÖZERLER TAMAM DIYELIM VE GEÇELIM AMA 1 HAFTA 1 AY SONRA GENE AYNI PİSLİKLERIN BAŞLAMAYACAGININ GARANTISI KIM VEREBILIR ?BUNUN YUZUNDEN SIZ ŞU AN OYUNU OYNAMAYIN PREMIUM ALMAYIN,BELLIKI ADAMLAR YENI BIR PROGRAM UZERINDE ÇALISIYORLAR.O PROGRAM ÇIKSIN BELLI BIR SÜRE GEÇSIN VE EGER OYUNUN BIR DAHA ESKI HALINE DONMEYECEGINE INANINSANIZ GERI GELIRSINIZ.
valla bende cyhperde oynuyorumm benimde başıma böyle bişey gelmedii
cyhper bu moradondada yatarsın abi 5k gate parası ver diyen adamdan hack te yersin czde koxplu olmayan rogue nadir görürsün shotta gelen yazılar ise izmirde ankarada istanbulda gb satan varmı olur
daha giremedim ama c2 ye girdiğimde olmuyor bana inşallah olmass diğer zamanlardaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme