Şimdi Ara

Cypher Ardream'da naapar bu char? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mu_Joe54

bu şeyleri legal yollarla yapmak imkansız gibi dupe olabilir

Bende oraya gelmek istiyorum.Roc +1 ne demek ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 7 Eylül 2006; 22:53:05 >
  • ben ardreamdada ezik kaldım ardreamdan daha ezik bir yer yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 70warrior
    peki bu char naapar Cypher ezik cz sinde? (Wolf str yok)

Öttürür hocam öttürür
  • pf saçmalıyosun ve bu charı buraya koyma amacın hava atmakdan başka bişey olamaz bu oyunu biraz bilen biri bu charın ardreamda çok iş yapacağını bili al sana
  • bu ıtemler ya dupe yada adamın +60 bi char ı var warrıor ıtemlerı vardı ondan açtı bu charı bellı olmaz ama bu ıtemler bazı +70 adamlarda bıle yok
  • oha o itemler ne yaw öle
  • Bellı kı yan char.Sole bakım cyhperda hangı warıorun yan charısın
  • Warrior için en iyi belt nedir arkadaşlar uniqie olarak?

bilmiyom şu aşağıdaki dol'a kaç kişi dikkat etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 8 Eylül 2006; 0:35:24 >
  • 5 cocuk 5 kız yapar ( bu topiclere böl cvp vercem artık )
  • defansını batırmışsın çok dmg yersin imperial palace guard daki bütün görevleri yap iyi bonuslu armor setin ve yüksek defansın olur
  • 57 OL USTUNE +7CHITIN SET CEK

2 TANE 1920 HEALLER SENI HEALLESIN 3-4 TANE GUARD TOWN U AL DIER KARUS ASASLAR ICERI GIRSIN
  • bence itemler herkesinki gibi hacklenmiş char arkadaşın charının şifresini öğreniolar itemleri aktarıo charın lwl ı düşürüolar arkadaşad yeni1 char açıo galiba
  • Cevap vereyim arkadaşlar.
    imzaya dikkat ederseniz 71 lvl char satıyorum kendi charımı. Ondan takılarımı ve giga yı alıyorum charı shelleri ve raptor 8 i satıyorum.
    Defans için konuşursak gerenk yok defansa.. Ordaki Iron necklace ve glass belt yeteri kadar koruma veriyor zaten . 20 dd, 20 sword, 20 axe vs.vs koruma oluyor. geriye mage ataklarından koruma kalıyor. Roc ve warrior earring lerle giga da mage lere karşı koruma sağlıyor.
    Dikkat edin 42 lvl da resisitler defans ve atak gerçekten çok iyi. DAha defana skill point vercem.
    Bu charı açmaktaki amacım 71 lvl adamımı kasamıcam. bunu da 59 yapıp ardream da takılcam.
    Dupe falan ile ilgili ilginç mailler ve pm ler alıyorum. Lütfen saçmalamayın.
  • kimin yan charı peki bu? gigayla dolasan adam dusunuyorumda cypherda aklıma bi wyston geliyo???
  • char güzel eziq cz sinde iş yapar bence
  • Agzım acık kaldı söyleyecek laf bulamıyorum...
  • boyle bi char daha wardı andreamda.elinde +8 raptor fll strdi lwl 59 du.uniqleri boyle diildi sanırım ama andreamda cok ii iş yapıyodu.2 miz party kurup humanları aglatıyoduk.yan demek istedigim bu char andreamda aiş yapar kardesim.ç.
  • lwl kas kardas su an bisi yapamassın ama su 45 sikili acık olursa belki is yapabilirsin
  • o char güzel ama kullannıcı combo vs seyleri bilmiyorsa o adam andreamda bisey yapamaz
  • 57lvl olsan yeter sana tabi +8chitin set de alırsın o kadar paran var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.