Şimdi Ara

Cypher Ardream'da naapar bu char? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • [simage][/simage]D:\knight\2006_9_9_12.12.29.jpg buda benım resmım bece re bıldıysem
  • quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

quote:

Orjinalden alıntı: 70warrior

peki bu char naapar Cypher ezik cz sinde? (Wolf str yok)

Cypher Ardream'da naapar bu char?

ardream warriorlara göre deil bence ne kadar iyi olursan ol rogue kadar iş yapamazsın ama itemlerin çok iyi

kanka katılıyorum benım lwl 55 takılar + 6 +7 seni ezıp gecerım warrıor hic bi b*k yapamıyo cypherda (bende cypherdayım )

• kardesim bence sen bi adamını 71 yapmıssan bunu haylı haylı 59 a kadar kasarsın ona dieceğim yok ama genede bi lafım var oda fp giyecek kadar hp ver olcaktır inan bana hıcbır zararını gormessın fp lerinide +8 yaptınmı bu iş biter adam kalmaz ardreamda ama 59 ol ve fp +8 (+9 da olur) set giy defans gercekten onemlıdır ben sana bole diyim
  • beyler bence yaw körmüsün kardeş yukarda topic açılmıç karaktere resimleri ve karaktere tanıtımları die boşuna nie topic açıyosun işimiz gücümüz yok senin charınımı eleştircez
  • quote:

İngilizce terimleri halen yazıldığı gibi okuyup sonuda "da" eki getirdiysen helal olsun sana. Seninle yan yana KINAYT oynamayı çok isterdim EKŞIN bi elemansın sanırım sen ...
  • tüüüü senin haline gösteriş meraklısından başka biri dilsin sen utanmadan bide iş yaparmı die sormuyo musenin gibileri bu forumda şahsen ben görmek itemiom
  • +8 gigam olsun 3m borcum olsun
  • hımm baya iyi çar ama cyper o serverdakiler patosu kestik dese inanırım

ama bazı arkadaşların dedigide dogru karşında 59 lvl kim olursa olsun onu kolay kolay kesemeszin, şuda bi gerçek oda seni kesmekte baya bi güçlük çeker
  • Bence O İtemlerle Herşey olabilir yerınde olsam 59 lwl kasarım sonrada andream dan çıkmam ama ordada Np Az gelıyo
  • yuhhh abi süeprsin ywa valla hi sen lwl 57 ol oartalık duman ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.